Draadloze koptelefoons
Philips draadloze hoofdtelefoon, Zwart

  Philipsdraadloze hoofdtelefoon

  65.90
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips draadloze hoofdtelefoon

  Philips draadloze hoofdtelefoon Actionfit TASH402BK/00
  Philips komt met de oplossing voor sporters, de ActionFit draadloze koptelefoon. Deze lichte en comfortabele hoofdtelefoon is zweet en spatbestendig en biedt tot 20 uur afspeeltijd per oplaadbeurt. De oorkussens zijn verkoelend in het heetst van de strijd!

  40 mm neodymium-luidsprekerdrivers
  De hoofdtelefoon is voorzien van akoestische neodymium-luidsprekerdrivers van 40 mm. De gesloten achterkant van de hoofdtelefoon zorgt ervoor dat het geluid van buitenaf gefilterd wordt en niet de muziekervaring belemmert. De noise-cancelling zorgt ervoor dat je favoriete muziek door  je oren kan knallen zonder dat het andere mensen stoort.

  Ademende oorkussens. Eenvoudig te verwijderen voor reiniging
  De zachte, ademende oorkussens zijn gevuld met verkoelende gel: hoe hard je ook traint, de hoofdtelefoon blijft koel tegen je huid. De kussens zijn ook afneembaar voor eenvoudig schoonmaken.

  Gedetailleerd geluid. Goede bas. Geweldige passieve geluidsisolatie
  De sporthoofdtelefoon is ontworpen om een kristalhelder natuurlijk geluid te leveren en dit met een krachtige bas die je muziek tot leven wekt. Elk genre klinkt gedetailleerd en natuurlijk door de 40 mm drivers die afgesteld zijn voor een perfect geluid tijdens het sporten.

  Opvouwbaar ontwerp. Eenvoudig opbergen
  Dankzij de opvouwbare oorschelpen kan je de headset eenvoudig opbergen.

  IPX4, zweet- en waterbestendig
  Deze sporthoofdtelefoon is IPX4-waterbestendig. Ze zijn bestand tegen spatten uit elke richting en zijn bestand tegen meer dan een beetje zweet. Je kan zo hard trainen als je wilt, zelfs als het regent.

  Snel opladen. 10 minuten opladen voor 2 uur afspelen
  Als je een extra boost nodig hebt, kan je na 10 minuten opladen 2 uur meer muziek afspelen.

  Slank ontwerp. Opvouwbare oorschelpen
  Het slanke ontwerp ziet er geweldig uit, of je nu een persoonlijk record wil neerzetten of vrienden ontmoet na een trainingssessie. Dankzij de opvouwbare oorschelpen kan je de headset eenvoudig opbergen.

  Slimme koppeling. Uw Bluetooth-apparaat automatisch zoeken
  Met de gebruiksvriendelijke knoppen kan je de afspeellijst onderbreken, gesprekken aannemen en het volume aanpassen. En dat alles zonder je smartphone aan te raken. De hoofdtelefoon is klaar om te koppelen zodra je Bluetooth inschakelt. Nadat deze is gekoppeld, wordt het laatste gekoppelde apparaat onthouden.
  lees meer

  Specificaties

  Bluetooth