Philips CA6707/10 koffiemachine onderhoudsset

  PhilipsCA6707/10 koffiemachine onderhoudsset

  44.99
  nog 8 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips CA6707/10 koffiemachine onderhoudsset

  Verlengt de levensduur van uw machine.
  Met de onderhoudsset kunt u uw volautomatische espressomachine schoonmaken voor de beste prestaties. Elk onderdeel van deze set heeft een specifieke functie om uw machine zo goed als nieuw te houden.

  AquaClean-filter
  Onze nieuwe en gepatenteerde innovatie, het AquaClean-waterfilter, zorgt ervoor dat u optimaal van uw volautomatische koffiemachine geniet. Door het filter op verzoek van de machine te vervangen, hoeft u tot 5000 kopjes uw machine niet te ontkalken en krijgt u het hygiënische voordeel van helder en zuiver water. Een bijkomend voordeel is dat de ontkalkingswaarschuwing automatisch wordt uitgeschakeld wanneer AquaClean is geïnstalleerd in uw koffiemachine.

  Smeermiddel
  Met het smeermiddel kunt u de zetgroep van uw espressomachine in perfecte conditie houden. Dit middel is absoluut ongevaarlijk.

  Schoner water voor uw machine
  Het waterfilter verlengt de levensduur van uw espressomachine, waardoor u gegarandeerd langer van de lekkerste koffie kunt genieten.

  Gemakkelijk schoon te maken
  De onderhoudskit helpt u ervoor te zorgen dat uw koffiemachine na verloop van tijd nog steeds optimaal presteert. U hebt elk reinigingselement bij de hand wanneer u het nodig hebt.

  Philips Original
  Gebruik alleen Philips-producten om ervoor te zorgen dat uw apparaat goed werkt en langer meegaat. Philips-producten zijn de enige aanbevolen verbruiksartikelen voor Philips- en Saeco-machines.

  Beschermt espressomachines
  Philips-koffieolieverwijderingstabletten en schoonmaakpoeder voor melkdoorloopsystemen zorgen dat uw espressomachine effectief blijft werken voor de beste resultaten. Het wordt aanbevolen deze cyclus ten minste één keer per maand uit te voeren.

  Behoud de koffiesmaak
  Door regelmatig onderhoud zorgt u voor een optimale smaak en aroma van uw Philips- en Saeco-espressomachine.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking