Philips CA6702/00 waterfilter cartridge

  PhilipsCA6702/00 waterfilter cartridge

  17.29
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Philips CA6702/00 waterfilter cartridge

  Het beste water voor de beste koffie.
  De innovatieve BRITA INTENZA+-waterfiltercassette is speciaal ontwikkeld om uw waardevolle Philips Saeco-espressomachine te beschermen tegen kalkaanslag. Het water wordt gefilterd, zodat u kunt genieten van het heerlijke aroma en de zuivere smaak van uw koffie.

  Aanpasbare waterfilter
  De waterfilterinstellingen kunnen aan de hardheid van uw water worden aangepast. Draai hiervoor aan de instelring op het Intenza+-waterfilter. Stel het filter in op A voor zacht water, op B voor middelhard water (fabrieksinstelling) of op C voor hard water. Zo profiteert u van optimale bescherming tegen kalkaanslag en geniet u van de beste smaak.

  Vers gefilterd water
  Water is een cruciaal ingrediënt van elk kopje espresso - voor de optimale smaak is het daarom altijd het beste om het water professioneel te filteren. Alle Saeco-espressomachines kunnen daarom optioneel worden uitgerust met het innovatieve INTENZA+-waterfilter, dat wij samen met BRITA hebben ontwikkeld, de nummer 1 op het gebied van huishoudelijke waterfilters. Stel dit filter in op het hardheidniveau op uw locatie en de geavanceerde technologie doet de rest. Het resultaat? Ideale watercondities voor espresso met het meest intense aroma.

  Efficiënt koffiezetten
  Het waterfilter garandeert een constante koffiezettemperatuur en consequente druk tijdens het koffiezetproces, waardoor de prestaties van uw espressomachine verbeteren.

  Beschermt uw systeem
  Het INTENZA+-waterfilter beschermt uw machine tegen kalkvorming door kraanwater, wat de smaak en het aroma van de koffie kan beïnvloeden.

  Schoner water voor uw machine
  Het waterfilter verlengt de levensduur van uw espressomachine, waardoor u gegarandeerd langer van de lekkerste koffie kunt genieten.

  Click & Go-systeem
  De waterfiltercassette klikt eenvoudig in het waterreservoir en is in minder dan 30 seconden gebruiksklaar.

  Verwissel elke 2 maanden
  Regelmatige vervanging van de cassette is belangrijk voor een optimale koffiesmaak en voor consistente bescherming van uw koffiezetapparaat. Vervang de cassette om de twee maanden.

  Philips Original
  Gebruik alleen Philips-producten om ervoor te zorgen dat uw apparaat goed werkt en langer meegaat. Philips-producten zijn de enige aanbevolen verbruiksartikelen voor Philips- en Saeco-machines.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Reviews (13)

  algemene beoordeling
  (13 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.