Philips BTM3360/12 HiFi systeem, Zwart

  PhilipsBTM3360/12 HiFi systeem

  179.-
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips BTM3360/12 HiFi systeem

  Je hoeft je draagbare muziekspeler niet meer aan de kant te leggen wanneer je thuiskomt. Dit micromuzieksysteem van Philips beschikt over USB Direct en een audio-ingang, en je kunt zelfs draadloos muziek streamen via Bluetooth. Met de Philips BTM3360/12 kun je zelfs twee apparaten koppelen en direct tussen deze apparaten schakelen.

  De Bass Reflex-luidsprekers en het maximale uitgangsvermogen van 150 Watt leveren krachtige bas en kamer vullend geluid. Bass Reflex-luidsprekers zorgen voor een compact luidsprekerboxsysteem met een diepe bas. Het verschil met een conventioneel luidsprekerboxsysteem is dat er een baspijp is toegevoegd die akoestisch op de woofer is afgestemd voor een optimale demping van de lage frequenties. Dit resulteert in een diepere gecontroleerde bas en minder vervorming.

  Specificaties
  Geluid
  - Geluidsverbetering: Digital Sound Control
  - Maximaal uitgangsvermogen (RMS): 150 W

  Luidsprekers
  - Luidsprekertypen: Dome-tweeter
  - Hoofdluidspreker: Bass Reflex-luidsprekersysteem

  Audioweergave
  - Disc-afspeelmodi: Snel vooruit-/achteruitspoelen, Volgende/vorige nummer zoeken, Herhalen/shuffle/programmeren.- Media afspelen: CD, CD-R/RW, MP3-CD, USB Flash Drive.- USB-modi voor directe weergave: Snel achteruitspoelen/snel vooruitspoelen, Spelen/pauze, Vorige/volgende, Herhalen, Shuffle, Stoppen, Programma afspelen.

  Connectiviteit
  - USB: USB-poort
  - Audio-ingang (3,5 mm)
  - Bluetooth-profielen: A2DP

  Afmetingen
  - Hoofdunit: (BxHxD) 140 x 305 x 215 millimeter
  - Hoofdluidspreker: (BxHxD) 128 x 249 x 215 millimeter
  - Brutogewicht: 7.0 kilogram
  lees meer

  Specificaties

  BluetoothUSB-aansluiting