Philips BT7510/15 7000 serie baardtrimmer met Turbovac-systeem
 • 10.- cashback

  PhilipsBT7510/15 7000 serie baardtrimmer met Turbovac-systeem

  67.99
  nog 9 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis
  10.- Cashback

  10.- Cashback

  op deze Philips shaver. Deze actie is geldig t/m 20 juni 2021.Hoe werkt de actie? Ga naar www.philips.nl/acties en klik op de betreffende actie. Vul je gegevens in en upload het aankoopbewijs. Meer info vind je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Philips BT7510/15 7000 serie baardtrimmer met Turbovac-systeem

  Trim jouw baard, snor en bakkebaarden zonder rommel. De nieuwe Philips vaccuümtrimmer heeft een verbeterd systeem voor krachtige prestaties met een 50 procent sterkere luchtstroom. De trimmer vangt haar effectief op, waardoor je zonder rommel kan trimmen.

  Een gelijkmatig resultaat
  Trim jouw stoppels in één beweging met de innovatieve Lift & Trim PRO-systeem. Het tilt platliggende haren en leidt ze naar de scherpe metalen mesjes voor een nauwkeurig resultaat.

  20 nauwkeurige lengtestanden
  Kies jouw trimlengte door aan het instelwiel op het handvat te draaien tot de gewenste lengte, van 0,5 tot 10 mm met 0,5 mm nauwkeurigheid, wordt weergegeven. De gekozen lengte wordt nu 'vergrendeld' voor een gelijkmatige trimbeurt.

  Gebruik
  Trim jouw snor of definieer details en randen op moeilijk bereikbare plekken met de opklikbare precisietrimmer. De krachtige lithium ion-batterij levert maximaal 100 minuten draadloos gebruik na 1 uur opladen. Je kan ook jouw trimmer met het stopcontact verbinden of de snellaadfunctie gebruiken voor een volledige trimbeurt na slechts 5 minuten opladen. De batterij-indicator geeft aan wanneer de batterij van de trimmer leeg is, bezig is met opladen of vol is.

  Makkelijk schoonmaken tijdens en na het gebruik
  De nieuwe Philips-baardtrimmer met afzuigfunctie heeft een 50 procent sterkere, betere luchtstroom. De krachtige afzuigfunctie vangt tot wel 95 procent van het getrimde haar op voor een trimbeurt zonder rommel. Als je klaar bent, kan je de messen en de kam onder de kraan afspoelen, de haarkamer legen en losse haren wegborstelen met het meegeleverde schoonmaakborsteltje, voor langdurige prestaties.

  Duurzaam
  De verzorgingsproducten van Philips zijn van duurzame kwaliteit. Ze worden geleverd met 2 jaar wereldwijde garantie en zijn geschikt voor alle voltages. De roestvrijstalen mesjes zijn dubbel geslepen en snijden zelfs nauwkeurig door de dikste haren. Ze slijpen zichzelf doordat ze lichtjes tegen elkaar wrijven, dus gedurende de levensduur van de trimmer hoeven de mesjes niet te hoeven vervangen of te worden gesmeerd
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Reviews (83)

  algemene beoordeling
  (83 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.