overzicht
Philips BT7500/15 baardtrimmer
 • 10.- cashback

  PhilipsBT7500/15 baardtrimmer

  59.99
  322 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  10.- cashback
  Ontvang nu tijdelijk 10.- cashback bij aankoop van geselecteerde Philips scheerapparaten. Deze actie is geldig t/m 23 juni 2019.

  Hoe ontvang je jouw cashback?
  Stap 1: Ga naar www.philips.nl/acties en klik op de betreffende actie.
  Stap 2: Vul je gegevens in en upload het aankoopbewijs. Binnen een uur na registratie ontvang je een bevestigingsmail.
  Stap 3: Na goedkeuring streeft Philips ernaar het cashbackbedrag binnen vier weken op je bankrekening te storten.
  Let op: Je kunt je registreren tot 7 juli 2019.

  Download hier de actievoorwaarden.

  Philips BT7500/15 baardtrimmer

  Trim jouw baard, snor en bakkebaarden zonder rommel. De nieuwe Philips Vaccuümtrimmer heeft een verbeterd systeem voor krachtige prestaties met een 50% sterkere luchtstroom. De trimmer vangt haar effectief op, waardoor je zonder rommel kunt trimmen.

  Hoogwaardig afzuigsysteem
  De nieuwe Philips-baardtrimmer met afzuigfunctie heeft een 50% sterkere, betere luchtstroom*. De krachtige afzuigfunctie vangt tot wel 95% van het getrimde haar op** voor een trimbeurt zonder rommel.

  Lift & Trim PRO-systeem
  Trim je stoppels in één beweging met ons innovatieve Lift & Trim PRO-systeem. Het tilt platliggende haren en leidt ze naar de scherpe metalen mesjes voor een nauwkeurig resultaat.

  Zelfslijpende metalen mesjes
  De roestvrijstalen mesjes zijn dubbel geslepen en snijden zelfs nauwkeurig door de dikste haren. Ze slijpen zichzelf doordat ze lichtjes tegen elkaar wrijven, dus gedurende de levensduur van de trimmer hoeven de mesjes niet te hoeven vervangen of te worden gesmeerd.

  20 vergrendelbare lengtestanden
  Kies jouw ideale trimlengte door aan het instelwiel op het handvat te draaien tot de gewenste lengte, van 0,5 tot 10 mm met 0,5mm nauwkeurigheid, wordt weergegeven. De gekozen lengte wordt nu 'vergrendeld' voor een gelijkmatige trimbeurt.

  Precisietrimmer
  Trim je snor of definieer details en randen op moeilijk bereikbare plekken met de opklikbare precisietrimmer.

  75 min. gebruik met of zonder snoer
  Laad jouw baardtrimmer 1 uur op voor maximaal 75 minuten snoerloos gebruik, of sluit hem gewoon aan op het stopcontact. Met de functie voor snel opladen hebt je al een volledige trimbeurt na slechts 5 minuten opladen.

  Batterij-indicator
  De batterij-indicator geeft aan wanneer de batterij van
  de trimmer leeg is, bezig is met opladen, of vol is.

  Gemakkelijk schoon te maken
  Als je klaar bent, kan je de messen en de kam onder de kraan afspoelen, de haarkamer legen en losse haren wegborstelen met het meegeleverde schoonmaakborsteltje, voor langdurige prestaties.

  Duurzaam gebouwd
  Al onze verzorgingsproducten zijn van duurzame kwaliteit. Ze worden geleverd met 2 jaar wereldwijde garantie, zijn geschikt voor alle voltages en hebben nooit olie nodig.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  toegevoegd aan winkelmand