Philips BT5502/15 baardtrimmer, -
 • Uitverkocht

  PhilipsBT5502/15 baardtrimmer

  38.26
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Philips BT5502/15 baardtrimmer

  Trim jouw baardgroei met deze Philips BT5502/15 baardtrimmer en modelleer heel precies een stoppelbaard, korte baard of lange baard zoals jij dat wilt. Het innovatieve Lift & PRO-systeem tilt de haren op tot de dubbel geslepen mesjes voor een gelijkmatig trimresultaat in één beweging. De batterij-indicator geeft aan wanneer de batterij van de trimmer leeg is, bezig is met opladen of vol is. De baardtrimmer is geschikt voor alle voltages en heeft nooit olie nodig. Na gebruik spoel je deze waterdichte baardtrimmer af onder de kraan af om deze grondig te reinigen.

  Lift & Trim PRO-systeem
  Trim jouw stoppels in één beweging met het innovatieve Lift & Trim PRO-systeem. Het tilt platliggende haren en leidt ze naar de scherpe metalen mesjes voor een nauwkeurig resultaat.

  Zelfslijpende metalen mesjes
  De roestvrijstalen mesjes zijn dubbel geslepen en snijden zelfs nauwkeurig door de dikste haren. Ze slijpen zichzelf doordat ze lichtjes tegen elkaar wrijven, dus gedurende de levensduur van de trimmer hoeven de mesjes niet te worden vervangen of te worden gesmeerd.

  40 vergrendelbare lengtestanden
  Pas de kammen aan met het instelwiel om de gewenste lengte te kiezen voor de gewenste baardstijl. Gebruik de korte baardkam voor een lengte tussen 0,4 en10 mm en de lange baardkam van een lengte tussen 10 en 20 mm.

  Instelbare precisie
  - Stappen van 0,2 mm tussen 0,4 en 2 mm voor een nauwkeurige korte baardstijl
  - Stappen van 0,5 mm tussen 2 en 5 mm voor een gelijkmatige stoppelbaard
  - Stappen van 1 mm boven de 5 mm voor het onderhouden van een lange baard.
  Afmetingen (hxbxd): 22,4x14x7 cm
  lees meer

  Specificaties

  Garantie