overzicht
Philips BRT381/15 BikiniGenie bikinitrimmer

  PhilipsBRT381/15 BikiniGenie bikinitrimmer

  21.95
  15 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips BRT381/15 BikiniGenie bikinitrimmer

  Met de Philips  BRT381/15 BikiniGenie bikinitrimmer houd je je bikinilijn perfect in model. Ideaal voor snel en veilig trimmen, modelleren en stileren.

  Opzetbare trimkam
  Speel met lengte. Klik de trimkam op het trimhoofd en trim je haar nauwkeurig tot 3 mm lengte.

  Trimhoofd voor de bikinilijn
  Het trimhoofd trimt het haar van de bikinilijn tot 0,5 mm, voor een verzorgde look.

  Trimhoofd met afgeronde snijtandjes
  Dankzij de afgeronde snijtandjes kan je in een handomdraai veilig en effectief je bikinilijn trimmer. Zonder wondjes of sneetjes.

  Nat en droog te gebruiken
  Het is niet meer nodig om uw huid nat te maken. De trimmer is droog net zo effectief als wanneer die nat is.

  Draagbaar
  Snoeren zijn niet meer nodig. BikiniGenie wordt van stroom voorzien door een batterij. Een AA-batterij wordt meegeleverd.

  Opbergetui
  Aantrekkelijk opbergetui waarin je alles kunt opbergen zoals het bijgeleverde reinigingsborsteltje. Deze zorgt ervoor dat je trimmer schoon en hygiënisch blijft.

  Ergonomisch ontwerp
  Dankzij het handige ergonomische handvat kan je je bikinilijn gemakkelijk trimmen en modelleren.

  Kenmerken
  - 2 jaar garantie
  - Nat en droog te gebruiken
  - Opbergetui
  - Reiningsborsteltje
  - Opzetbare trimkam: trimt tot 3 mm
  - Trimhoofd voor de bikinilijn
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  2.7(15 reviews)
  Meest recent

  Bikinitrimmer

  Precies wat ik zocht. Werkt mooi precies en pijnloos

  10 mensen vonden dit nuttig

  werkt niet

  Zeer jammer van het geld want het scheert gewoonweg niet. Na vier keer terug over de haartjes gaan nog steeds geen effect.

  ook geplaatst op Philips.be

  werkt niet

  werkt langs geen kanten, is totaal niet glad na scheren, trimt enkel beetje, miskoop geweest

  ook geplaatst op Philips.be

  Scheert slecht

  Heb hiervoor ook een bikinitrimmer van Philips gehad daar erg tevreden over. Maar deze trimmer scheert erg slecht. Waardeloos ding helaas.

  ook geplaatst op philips.nl

  valt zwaar tegen voor een Philips product

  De niet altijd positieve reviews brachten me al wat aan het twijfelen, maar ik dacht: wij hebben alles van Philips en zijn daar zeer tevreden over. Dus kocht ik m toch maar bij Philips online store. Na enige weken gebruik kan ik andere reviews enkel bevestigen, Het tondeuse deel voor langere haren werkt nog enigszins, maar na het opzetten van het scheer-opzetstuk gaan de stoppels gewoon niet weg. Vele malen opnieuw over hetzelfde plekje gaan zorgde voor een nare huid-irritatie. Niet tevreden!

  ook geplaatst op philips.nl

  Handig in gebruik, maar niet altijd effectief

  Ik had hoge verwachtingen van dit product! Het ontwerp ziet er super uit en de apparaat is licht in gebruik. Daarbij is het product ideaal om mee te nemen, bijv. voor op reis. Ook heb je verschillende hulpstukken die het gebruik makkelijker maken. Het enige wat tegen viel is dat bij mij, het product niet altijd optimaal presteert. Het duurt soms erg lang voordat de bikinilijn is bijgewerkt. Vaak had ik het gevoel dat het product niets deed, waardoor je heel lang over een stukje huid moet gaan voordat de haartjes verdwijnen.

  ook geplaatst op philips.nl

  Simpelweg een verkleinde normale trimmer

  Ik ben teleurgesteld over de prestaties van dit product. Voor het gebied waar het voor is ontworpen is het nog steeds wat lomp. Je krijgt er 2 koppen bij, een ervan pakt totaal niet de haartjes. De andere kop is vrij efficient in het trimmen maar je krijgt het nooit zo kort en glad als je wilt. Wat gemakkelijk is te bereiken met reguliere scheermesjes. Voor mij is het geld niet waard.

  ook geplaatst op philips.nl

  Handig formaat

  Ik vind het formaat van de trimmer echt heel erg fijn. Makkelijk mee te nemen (ook op vakantie) en de kleine trim kop volgt makkelijk de contouren van je lichaam. Hij houdt ook makkelijk vast, is makkelijk te bedienen en ik heb geen last van een geirriteerde huid of ingegroeide haartjes. De tondeuse met opzet kammetjes werkt heel fijn, maar het scheerkopje vind ik minder goed. Je moet echt vaak over een stukje huid gaan om alle haartjes af te scheren en het is natuurlijk nooit zo glad als je met een scheermesje scheert.

  ook geplaatst op philips.nl

  Jammer maar helaas

  Ik ben altijd heel tevreden van Philips producten, daarom kocht ik een half jaar geleden ook de Philips Lumea. Omdat je niet direct resultaat ziet, was voor mij de Bikini Genie de perfecte tussenoplossing en ik keek er enorm naar uit. Wat een teleurstelling toen ik het probeerde.. Met de tondeuze opzetstukjes gebeurt er bijna niets. Ook met het scheeropzetstukje blijven alle haartjes lekker staan. Het enige wat bij mij werkte was het tondeuze deel zonder opzetstukjes. Maar ook daar was ik teleurgesteld, want een bikinilijn heeft veel rondingen, maar het apparaatje is daar duidelijk niet op voorzien. Nu loop ik dus rond met een bikinilijn met haartjes van 0,3 mm ofzo.. Sexy! Maar niet heus. Jammer maar helaas, ik blijf voorlopig bij scheermesjes.

  ook geplaatst op philips.nl

  Wat een teleurstelling

  Ik was zo enthousiast toen het pakketje aan kwam. Eindelijk een manier, dacht ik, om het allemaal netjes bij te houden. De Bikini genie ziet er echt super leuk uit, mooi design en erg handig in gebruik. Tevens zaten er nog vele extra's bij. 2 extra kopjes, een opbergzakje en een schoonmaakborsteltje. Dit vind ik erg netjes. Over het gebruik ben ik helemaal niet tevreden. Het is zo goed belovend maar het is helemaal niks! Geen haartje eraf.. Op allerlei manieren geprobeerd maar niks! Handleiding nog eens doorgelezen, maar er staat niet iets in dat je denkt ooo zo! Ik heb direct maar weer mijn wegwerpmesje gepakt, deze werken tenminste wel. Ik was zo enthousiast maar het is uiteindelijk helemaal niks. Ik zal deze dan ook zeker niet aanraden.

  ook geplaatst op philips.nl

  toegevoegd aan winkelmand