Philips BRP535/00 Satinelle Advanced epilator (nat/droog)

  PhilipsBRP535/00 Satinelle Advanced epilator (nat/droog)

  67.99
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips BRP535/00 Satinelle Advanced epilator (nat/droog)

  Optimale controle voor moeiteloos langdurig resultaat, grijpt zelfs de fijnste haren

  De S-vormige handgreep zorgt voor optimale controle over het hele lichaam. Het brede epileerhoofd met keramische schijven epileert dicht op de huid en verwijdert zelfs de fijnste haartjes voor snelle en langdurige resultaten. Voor nat en droog gebruik en met 7 accessoires voor uw persoonlijke schoonheidsroutine.

  Ergonomische S-vormige handgreep
  De ergonomische, S-vormige handgreep zorgt voor optimale controle en beter bereik met natuurlijke en nauwkeurige bewegingen over het hele lichaam.

  Keramische schijven met microranden
  Het epileerhoofd is uniek en gemaakt van ruw keramisch materiaal dat haar stevig vastgrijpt, zelfs fijne haartjes glijden niet weg.

  Breed epileerhoofd
  Breed epileerhoofd voor optimale ontharing in één beweging voor langdurig resultaat.

  Gepatenteerd epileersysteem
  Het bevat een uniek epileersysteem waarbij de pincetten de platliggende haren optillen, door het trekpunt leiden en het haar stevig vastgrijpen en eruit trekken. In combinatie met de unieke ronde keramische schijven epileert het apparaat dichter bij de huid voor langdurig resultaat.

  Nat en droog te gebruiken
  Voor zacht en comfortabel gebruik onder de douche of in bad. Met antisliphandvat voor optimaal nat en droog gebruik.

  Opti-light
  Uniek licht zorgt ervoor dat jij de fijne haartjes niet mist en garandeert optimaal epileerresultaat voor alle delen van het lichaam.

  Lichaamsverzorgingshoofden
  Lichaamsverzorgingshoofden bieden persoonlijke en handige oplossingen voor jouw individuele verzorgingsroutine op het gebied van haarverwijdering en meer.

  Trimmer voor snel bijwerken
  Altijd en overal glad. De reistondeuse is een discreet hulpmiddel waarmee je onderweg snel en eenvoudig zelfs de kleinste lichaams- en gezichtshaartjes kan verwijderen. Inclusief een reinigingsborsteltje voor extra hygiene.

  Kap voor gezicht en gevoelige zones
  Voor meer zachtheid op alle lichaamszones is het apparaat voorzien van een kap voor de gezichtszone die ongewenste haren in het gezicht verwijdert en een kap voor gevoelige zones zoals de oksels en bikinilijn.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie