Philips BRL160/00 SatinShave Prestige ladyshave (nat/droog)

  PhilipsBRL160/00 SatinShave Prestige ladyshave (nat/droog)

  46.95
  vandaag besteld, maandag in huis

  Philips BRL160/00 SatinShave Prestige ladyshave (nat/droog)

  Een perfect glad scheerresultaat van ons meest geavanceerde scheersysteem

  Geniet van een perfect gladde en comfortabele scheerbeurt voor uw benen en lichaam. Ons meest geavanceerde scheersysteem zorgt voor een zijdezachte huid zonder irritatie. SatinShave Prestige is zo comfortabel dat u iedere dag kunt scheren, maar scheert zo glad dat het niet hoeft. De Philips BRL160/00 SatinShave Prestige ladyshave heeft een dubbel scheerblad en een geavanceerd scheersysteem voor een zijdezachte haar vrije huid. Bevat 3 accessoires en is zowel nat als droog te gebruiken.

  Meest geavanceerde systeem
  De flexibele gebogen messen zijn 75% efficiënter dan traditionele ladyshave-messen*. Onder de beschermfolie volgen ze de contouren voor het gladste resultaat.

  Multiflex scheerhoofd met dubbel scheerblad
  Terwijl je het scheerapparaat over jouw lichaam leidt, beweegt het multiflex scheerhoofd met bewegende scheerbladen en flexibele hals mee voor optimaal contact met de huid. De dubbele scheerbladen zorgen ervoor dat er minder haren worden gemist.

  Zachte kussentjes voor langdurig comfort
  De zachte comfortabele kussentjes aan beide kanten van het scheerhoofd zorgen voor een vloeiende beweging en een zachte huid, vooral bij de rondingen van jouw lichaam.

  Parelvormige uiteinden en veiligheidsbeugel
  De ronde parelvormige timmeruiteinden en de veiligheidsbeugel onder de trimmer beschermen jouw huid tegen krassen en garanderen een comfortabele scheerbeurt.

  Nat en droog te gebruiken
  Voor zacht en comfortabel gebruik voor onder de douche of in bad. Met antisliphandvat voor optimaal nat en droog gebruik.

  Batterij indicator
  De batterij indicator geeft aan wanneer het scheerapparaat wordt opgeladen, vol is of bijna leeg is.

  Ergonomische S-vormige handgreep
  De ergonomische, S-vormige handgreep zorgt voor optimale controle en beter bereikt met natuurlijke en nauwkeurige bewegingen over het hele lichaam.

  Snel opladen
  Snel opladen in 5 minuten voor een volledige scheerbeurt.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie