IPL
Philips BRI950/00 Lumea Prestige - IPL ontharingsapparaat
 • Uitverkocht

  PhilipsBRI950/00 Lumea Prestige - IPL ontharingsapparaat

  395.-
  25 reviews
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle IPL

  Gratis Rituals producten bij aankoop van geselecteerde Philips producten
  Deze actie is geldig t/m 3 maart 2019.
  Meer informatie?


  Hoe ontvang je jouw gratis Rituals producten?
  Stap 1: Ga naar www.philips.nl/acties en klik op de betreffende actie.
  Stap 2: Vul het inschrijfforumlier in. Tijdens het inschrijven dien je een foto/scan van het aankoopbewijs te uploaden.
  Stap 3: Na ontvangst van alle bovenstaande documenten streeft Philips ernaar de Rituals producten binnen vier weken naar je toe te sturen.
  Let op: volledige inzendingen dienen uiterlijk 17 aart 2019 verstuurd te zijn.

  Download hier de actievoorwaarden.
  proefdagen

  Probeer de Philips Lumea 90 dagen op proef!
  Ben je niet tevreden? Dan kun je het product binnen 90 dagen retour sturen en ontvang je het volledige aankoopbedrag terug.
  Hoe werkt het? >


  Bij aankoop van deze Philips Lumea kun je het product 90 dagen op proef proberen.
  Stap 1: Ga naar www.philips.nl/acties en klik op de betreffende actie.
  Stap 2: Vul het inschrijfformulier in.
  Stap 3: Na de inschrijving ontvang je een e-mail waarin de vervolgstappen staan.
  Let op: Deze actie geldt voor aankopen binnen de periode van 1 januari tot en met 30 juni 2019.

  Download hier de actievoorwaarden.

  Philips BRI950/00 Lumea Prestige - IPL ontharingsapparaat

  De Philips Lumea Prestige BRI950/00 is ontwikkeld door dermatologen voor thuisgebruik.
  Met de  Philips Lumea Prestige BRI950/00 kun jij teruggroei van haar op jouw lichaam voorkomen. Bij regelmatig gebruik, zorgen zachte lichtpulsen zorgen dag in dag uit voor een zijdezachte huid. Philips belooft minimaal 6 maanden een haarvrije huid en minimaal 92% haarvermindering na slechts 3 behandelingen. De Smart Skin-sensor adviseert de ideale lichtintensiteit op basis van je huidtype. Daarnaast heeft Philips voor ieder deel van het lichaam een uniek gebogen opzetstuk ontworpen. Deze verschillen van vorm, venstergrootte en venster. De Lumea Prestige wordt geleverd met een lichaamsopzetstuk en een gezichtsopzetstuk Het opzetstuk voor het gezicht zorgt voor een veilige behandeling van gezichtshaar.  Kenmerken:
  - Geschikt voor een hoge verscheidenheid aan haar- en huidtypen
  - Geïntegreerde huidtintsensor meet de behandelde huidskleur en stopt automatisch wanneer het niet veilig is
  - Unieke gebogen opzetstukken voor iedere lichaamsdeel
  -  Dit apparaat is draadloos, dus overal te gebruiken
  - Inclusief 2 opzetstukken voor lichaam en gezicht
  - Gratis Lumea-app voor een persoonlijke begeleiding bij de behandelingen
  - Philips Lumea kan niet worden gebruikt voor wit/grijs, lichtblond, rood haar en is niet geschikt voor een zeer donkere huid


  Langdurige gladheid
  IPL staat voor Intense Pulsed Light. Philips Lumea stuurt zachte lichtpulsen naar de haarwortel en stimuleert het haarzakje om naar een rustfase te gaan. Als gevolg hiervan neemt de hoeveelheid haar die teruggroeit geleidelijk af. Door herhaling van de behandeling wordt uw huid prachtig haarvrij en voelbaar glad. De behandeling is veilig en zacht genoeg voor gevoelige plekken. Philips Lumea is klinisch getest en ontwikkeld in samenwerking met dermatologen voor eenvoudige en effectieve behandeling, vanuit uw eigen huis. Geniet wel 6 maanden van een haarvrije en zijdezachte huid.  SmartSkin sensor
  De geïntegreerde huidtintsensor meet de behandelde huidskleur en past de lichtsterkte automatisch aan aan jouw huidtint  Geschikte haar- en huidtypen
  Philips Lumea werkt effectief, eenvoudig en veilig op een grote verscheidenheid haar- en huidtypes. Het werkt op natuurlijk donkerblond, bruin en zwart haar en op huidskleuren die variëren van erg wit tot donkerbruin. Net als andere behandelingen op basis van IPL kan Philips Lumea NIET worden gebruikt op wit / grijs, lichtblond of rood haar te behandelen en is het niet geschikt voor een zeer donkere huid. Het is namelijk vereist dat er een groot contrast is tussen het pigment in de haarkleur en het pigment in de huidskleur  - Het gezichtsopzetstuk heeft een speciale, geïntegreerde filter en een klein, vlak venster van 2 cm². Hierdoor kun je met grote precisie je bovenlip, kaaklijn, kin en bakkebaarden nauwkeurig behandelen.
  - Het opzetstuk voor het lichaam heeft een naar binnen gebogen ontwerp dat de contouren van je lichaam effectief volgt. Het grote venster van 4,1 cm² zorgt voor een snelle behandeling van grote vlakke delen van je lichaam, zoals benen, armen of buik.  De Lumea App (iOS/Android)
  Lumea heeft een handige app ontwikkeld om je te ondersteunen in je behandelroutine. Deze app helpt je bij het gebruik en geeft tips en ondersteuning. Daarnaast kun je een persoonlijk behandelschema opstellen dat zich gaandeweg aanpast aan je wensen en de optimale routine uitstippelt. De app stuurt je stap voor stap en per lichaamsdeel behandelingsherinneringen en -ideeën. Ideaal om het maximale uit jouw Lumea te halen.

  Let op: Voor het beste resultaat dien je voor iedere behandeling overtollige haren te scheren. Het gebruik van een Philips Ladyshave wordt hierbij aangeraden.

  Heb je nog vragen of onduidelijkheden over Philips Lumea Prestige? Stel je vraag gerust aan het wehkamp beauty team door een e-mail te sturen naar: philipslumea@wehkamp.nl
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Reviews

  4.7

  94% raadt dit product aan

  toegevoegd aan winkelmand