Philips BRI950/00 Lumea Prestige IPL ontharingsapparaat, -
 • 90 proefdagen

  PhilipsBRI950/00 Lumea Prestige IPL ontharingsapparaat

  359.99
  vandaag besteld, morgen in huis
  90 Dagen op proef.

  90 Dagen op proef.

  Probeer 'm nu uit. Deze actie is geldig t/m 5 januari 2022.Hoe werkt de actie? Ga naar www.philips.nl/acties en klik op de betreffende actie en vul je gegevens in. Meer info lees je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Philips BRI950/00 Lumea Prestige IPL ontharingsapparaat

  Philips BRI950/00 Lumea Prestige is een veilige en makkelijke manier van ontharen voor thuisgebruik. Geniet dankzij de Philips Lumea Prestige BR9150/00 wel 6 maanden* lang van een haarvrije zijdezachte huid. ( *Mediaan resultaat: 78% haarvermindering op benen, na 12 behandelingen)

  De Skin Tone-sensor meet de behandelde huidskleur en stopt automatisch wanneer het niet meer veilig is. Daarnaast heeft Philips voor ieder deel van het lichaam een uniek gebogen opzetstuk ontworpen. Deze verschillen van vorm, venstergrootte en venster. De Lumea Prestige wordt geleverd met een lichaamsopzetstuk en een gezichtsopzetstuk. Het opzetstuk voor het gezicht zorgt voor een veilige behandeling van gezichtshaar.

  Wat is IPL? 
  IPL staat voor Intense Pulsed Light. Een IPL apparaat stuurt zachte lichtpulsen naar de haarwortels en stimuleert het haarzakje om in ruststand te gaan. Hierdoor krijg je, indien bij regelmatig gebruik, een zijdezachte huid. Als gevolg hiervan neemt de hoeveelheid haar die teruggroeit geleidelijk af. Door herhaling van de behandeling wordt jouw huid prachtig haarvrij en voelbaar glad. De behandeling is veilig en zacht genoeg voor gevoelige plekken.

  Geschikte haar- en huidtypen
  Philips Lumea werkt effectief, eenvoudig en veilig op een grote verscheidenheid haar- en huidtypes. Het werkt op natuurlijk donkerblond, bruin en zwart haar en op huidskleuren die variëren van erg wit tot donkerbruin. Net als andere behandelingen op basis van IPL kan Philips Lumea NIET worden gebruikt op wit / grijs, lichtblond of rood haar te behandelen en is het NIET geschikt voor een zeer donkere huid. Het is namelijk vereist dat er een groot contrast is tussen het pigment in de haarkleur en het pigment in de huidskleur

  Let op: Voor het beste resultaat dien je voor iedere behandeling overtollige haren te scheren. Het gebruik van een Philips Ladyshave wordt hierbij aangeraden.

  Meegeleverde opzetstukken
  Het gezichtsopzetstuk heeft een speciale, geïntegreerde filter en een klein, vlak venster van 2 cm². Hierdoor kun je met grote precisie je bovenlip, kaaklijn, kin en bakkebaarden nauwkeurig behandelen.
  Het opzetstuk voor het lichaam heeft een naar binnen gebogen ontwerp dat de contouren van je lichaam effectief volgt. Het grote venster van 4,1 cm² zorgt voor een snelle behandeling van grote vlakke delen van je lichaam, zoals benen, armen of buik.

  De Lumea App (iOS/Android)
  Lumea heeft een handige app ontwikkeld om je te ondersteunen in je behandelroutine. Deze app helpt je bij het gebruik en geeft tips en ondersteuning. Daarnaast kun je een persoonlijk behandelschema opstellen dat zich gaandeweg aanpast aan je wensen en de optimale routine uitstippelt. De app stuurt je stap voor stap en per lichaamsdeel behandelingsherinneringen en -ideeën. Ideaal om het maximale uit jouw Lumea te halen.

  Eigenschappen:
  - Geschikt voor een hoge verscheidenheid aan haar- en huidtypen
  - Geïntegreerde huidtintsensor meet de behandelde huidskleur en stopt automatisch wanneer het niet veilig is
  - Unieke gebogen opzetstukken voor iedere lichaamsdeel
  - Dit apparaat is draadloos, dus overal te gebruiken
  - Inclusief 2 opzetstukken voor lichaam en gezicht
  - Gratis Lumea-app voor een persoonlijke begeleiding bij de behandelingen
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  bekijk meer van Philips

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.