overzicht
Philips BRI950/00 Lumea Prestige IPL ontharingsapparaat, -

  PhilipsBRI950/00 Lumea Prestige IPL ontharingsapparaat

  395.-
  26 reviews
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, dinsdag in huis

  Philips BRI950/00 Lumea Prestige IPL ontharingsapparaat

  Philips BRI950/00 Lumea Prestige is een veilige en makkelijke manier van ontharen voor thuisgebruik. De Philips Lumea Prestige BR9503/00 verricht wonderen om teruggroei van haar op het lichaam te voorkomen. Philips belooft na minimaal 6 maanden een haarvrije huid en minimaal 92% haarvermindering na slechts 3 behandelingen. De Skin Tone-sensor meet de behandelde huidskleur en stopt automatisch wanneer het niet meer veilig is. Daarnaast heeft Philips voor ieder deel van het lichaam een uniek gebogen opzetstuk ontworpen. Deze verschillen van vorm, venstergrootte en venster. De Lumea Prestige wordt geleverd met een lichaamsopzetstuk en een gezichtsopzetstuk. Het opzetstuk voor het gezicht zorgt voor een veilige behandeling van gezichtshaar.

  Wat is IPL? 
  IPL staat voor Intense Pulsed Light. Een IPL apparaat stuurt zachte lichtpulsen naar de haarwortels en stimuleert het haarzakje om in ruststand te gaan. Hierdoor krijg je, indien bij regelmatig gebruik, een zijdezachte huid. Als gevolg hiervan neemt de hoeveelheid haar die teruggroeit geleidelijk af. Door herhaling van de behandeling wordt jouw huid prachtig haarvrij en voelbaar glad. De behandeling is veilig en zacht genoeg voor gevoelige plekken.

  Geschikte haar- en huidtypen
  Philips Lumea werkt effectief, eenvoudig en veilig op een grote verscheidenheid haar- en huidtypes. Het werkt op natuurlijk donkerblond, bruin en zwart haar en op huidskleuren die variëren van erg wit tot donkerbruin. Net als andere behandelingen op basis van IPL kan Philips Lumea NIET worden gebruikt op wit / grijs, lichtblond of rood haar te behandelen en is het NIETgeschikt voor een zeer donkere huid. Het is namelijk vereist dat er een groot contrast is tussen het pigment in de haarkleur en het pigment in de huidskleur

  Let op: Voor het beste resultaat dien je voor iedere behandeling overtollige haren te scheren. Het gebruik van een Philips Ladyshave wordt hierbij aangeraden.

  Meegeleverde opzetstukken
  Het gezichtsopzetstuk heeft een speciale, geïntegreerde filter en een klein, vlak venster van 2 cm². Hierdoor kun je met grote precisie je bovenlip, kaaklijn, kin en bakkebaarden nauwkeurig behandelen.
  Het opzetstuk voor het lichaam heeft een naar binnen gebogen ontwerp dat de contouren van je lichaam effectief volgt. Het grote venster van 4,1 cm² zorgt voor een snelle behandeling van grote vlakke delen van je lichaam, zoals benen, armen of buik.

  De Lumea App (iOS/Android)
  Lumea heeft een handige app ontwikkeld om je te ondersteunen in je behandelroutine. Deze app helpt je bij het gebruik en geeft tips en ondersteuning. Daarnaast kun je een persoonlijk behandelschema opstellen dat zich gaandeweg aanpast aan je wensen en de optimale routine uitstippelt. De app stuurt je stap voor stap en per lichaamsdeel behandelingsherinneringen en -ideeën. Ideaal om het maximale uit jouw Lumea te halen.

  Eigenschappen:
  - Geschikt voor een hoge verscheidenheid aan haar- en huidtypen
  - Geïntegreerde huidtintsensor meet de behandelde huidskleur en stopt automatisch wanneer het niet veilig is
  - Unieke gebogen opzetstukken voor iedere lichaamsdeel
  - Dit apparaat is draadloos, dus overal te gebruiken
  - Inclusief 2 opzetstukken voor lichaam en gezicht
  - Gratis Lumea-app voor een persoonlijke begeleiding bij de behandelingen
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.6(26 reviews)
  Meest recent

  Het product ziet er prima uit en is handig, maar tot op heden geen resultaten

  ik heb de Philips Lumea Prestige IPL - ontharingsapparaat BRI950/00 begin januari 2019 aangekocht. Deze werd om de 2 weken gebruikt voor de nekharen. Tot nu toe heb ik jammer genoeg geen vermindering gezien van de haren. De app had ik op mijn gsm geïnstalleerd. Helaas heb ik deze niet kunnen gebruiken. Enkel de eerste keer is het gelukt om gegevens in te geven, daarna niet meer. Voor mij was het nu toe geen goede aankoop. Misschien gaat het wat langer duren, maar ik blijf hopen dat ik een mooie neklijn zal krijgen.

  ook geplaatst op Philips.be

  heb het product nog niet lang genoeg.

  Heb het nog maar twee maal gebruikt. Ik vind het niet zo gemakkelijk in gebruik, soms duurt het meer dan een minuut vooraleer het lichtje aangaat en flitst, volgende keer een paar maal achter elkaar. Ik heb wel de indruk dat de haartjes een tijdje wegblijven. Enkel nog maar in het aangezicht gebruikt.

  ook geplaatst op Philips.be

  IS EEN TOPPRODUCT

  Ik raad het ten zeerste aan .Ik gebruik het ongeveer anderhalve maand en ik zie de resultaten.

  ook geplaatst op philips.nl

  Ideaal

  Het vraagt enig geduld, maar het loont de moeite dit apparaat aan te schaffen! Ik vind het nu steeds handiger worden in gebruik. Het resultaat mag er zijn en het is nog niet eens zomer. ;-) Ik heb al weken geen haargroei, dit doet wat het belooft

  ook geplaatst op philips.nl

  Uitstekend

  Uitgeprobeerd en ja hoor perfect ... zeker een aanrader ,zo makkelijk en snel ... Ik ben very happy

  ook geplaatst op philips.nl

  Werkt de Philips Lumea?

  De Lumea zit een nette en compacte verpakking, het oogt direct erg professioneel. Ik heb de Lumea getest op mijn oksels en bikinilijn. Volgens de huidsensor op de Lumea moet ik voor beide gebieden stand 5 gebruiken. De bijgeleverde handleiding voor de Lumea is kort en bondig en vertelt precies hoe je het apparaat moet gebruiken. Het design van de Lumea is mooi en hij is makkelijk vast te houden. Voor gebruik van de Lumea is het de bedoeling dat je de aanwezige haartjes weg scheert. Na het scheren kun je de Lumea gaan gebruiken. De eerste keer dat ik de Lumea heb gebruikt had ik een aantal plekjes op mijn huid waarbij het flitsen wat gevoelig was. Hierna heb ik op deze locaties de intensiteit teruggezet naar 4 waarna de "pijn" direct was verdwenen. Ik vond de Lumea erg gemakkelijk in het gebruik en ik was binnen enkele minuten al klaar met flitsen. Het nadeel vond ik wel dat het lastig is om te zien waar je gebleven bent, dit zul je een beetje op de gok moeten doen. Na de eerste sessie merk ik al dat er veel minder haartjes terug groeien en dat het scheren al veel minder nodig is. De tweede keer dat ik ging flitsen en de huidsensor gebruikte, was de advies intensiteit ineens 4 in plaats van 5. Belangrijk is dus om iedere keer voor het flitsen de huidsensor te gebruiken. De eerste keer ging ik flitsen met een volle batterij. Ik heb beide oksels geflitst en mijn volledige bikini lijn. De tweede keer dat ik ging flitsen was de batterij al na 4 flitsen leeg. Ik wilde testen hoe lang de batterij het vol zou houden. Voor mij betreft dit dus 1 volledige flits sessie. Een voordeel aan deze Lumea vind ik, dat je hem ook kan gebruiken terwijl hij aan het opladen is. Zolang je stroom in de buurt hebt is er dus geen belemmering. Heb je geen stroom? Dan kun je de lumea slechts voor 1 flits sessie gebruiken. Na de derde keer flitsen ben ik ook gestart met een gedeelte van mijn gezicht. Hiervoor kun je het gezicht opzetstuk gebruiken. Je klikt het normale opzetstuk er af en het nieuwe opzetstuk er op, dit gaat heel erg gemakkelijk. Met het gezicht opzetstuk kun je heel precies te werk gaan, erg handig voor bijvoorbeeld tussen je wenkbrauwen! Na de flitsbeurten hoef ik me nauwelijks meer te scheren. Ik merk dat ik alleen nog maar haartjes weg scheer die ik vergeten ben te flitsen. Echt een verademing dit apparaat! Ik ben er heel tevreden over en blijf hem zeker gebruiken. En het antwoord op de vraag: "Werkt de Philips Lumea?".........ja, ja en nog eens ja!

  ook geplaatst op philips.nl

  Een echte aanrader!

  Ik begon met een kleine angst te flitsen. Ik had namelijk voordien al professioneel laten ontharen via IPL en dit was zeer pijnlijk. Met de Lumea voel je hele kleine prikjes die je echt niet kan vergelijken met 'pijn'. Je kan de flitsstand ook zelf kiezen/ laten bepalen door het product. Ik zag al snel grote verschillen in haargroei. Eerst hier en daar 'kale' plekken, na verloop van tijd minder en minder haartjes. Je moet het product wel consequent gebruiken voor goede resultaten. Eerste keren tijdrovend werk maar op termijn zeer tijdsbesparend.

  ook geplaatst op Philips.be

  Geweldig ontharingsapaparaat!!

  Ik heb het toestel nu al een 9 weken in mijn bezit, ben helemaal tevreden.. heb bikinilijn, oksels en onderbenen behandeld. Resultaat is top

  ook geplaatst op Philips.be

  Beter dan verwacht!

  Dit had ik niet verwacht! Het toestel ziet er om te beginnen al erg mooi uit, en er zit een handig en mooi tasje bij. Het is erg gemakkelijk in gebruik en eigenlijk neemt het flitsen niet zo heel veel tijd in beslag: ongeveer een kwartier om de 14 dagen. Ik deed benen, bikinilijn en oksels en bovenlip. Voor het gezicht is er een apart opzetstukje. In het begin is het wat zoeken naar de juiste stand. Te hoog 'prikt' een beetje. Maar eens je de juiste stand gevonden hebt (handig want het apparaat kan het zelf 'meten') voel je niks. De haartjes groeien duidelijk veel minder snel en talrijk! Ik ben supertevreden!

  ook geplaatst op Philips.be

  Absoluut een aanrader!

  Eerlijk is eerlijk... Het nauwkeurig flitsen is best een klusje. Ik moest mezelf er echt aan helpen herinneren dat het me op de lange termijn juist heel veel tijd en ergernis zou gaan schelen. Ik heb dus keurig volgehouden en ben 5 keer met tussenpozen van 2 weken aan de slag gegaan. Maar was het dan ook de moeite waard? Wel, nu 3 maanden later kan ik zeggen dat het verschil met voorheen echt enorm is! Heel soms zie ik nog een vergeten haartje, maar eigenlijk doe ik er helemaal niets meer voor. Heerlijk om vrijuit te kunnen sporten zonder me opeens te realiseren dat ik mijn oksels nog niet bijgewerkt had... Heerlijk als er opeens onverwacht een zonnige dag opduikt en ik zonder zorgen om mijn benen een rokje kan aantrekken... Heerlijk om mijn bikini aan te trekken naar het zwembad en niet iedere keer onbewust te gaan checken of alles nog netjes zit omdat ik weer eens mijn bikinilijn vergeten ben... Heerlijk dat ik niet meer door vriendinnen gewezen hoef te worden op haargroei op mijn bovenlip (gênant!!)... Dus het antwoord is JA, het is absoluut de moeite waard! De behandeling is pijnloos (soms wel een tikje vervelend, want het apparaat wordt best heet) en als je het nauwkeurig aanpakt best tijdrovend, maar als je dat even doorzet pluk je er daarna de vruchten van. En de prijs? Het is een aardige investering, maar die verdien je terug door de besparing op scheermesjes en de schoonheidsspecialiste! Bovendien koop je er een hoop ergernis mee af, want van wie is ontharen nou een favoriet klusje? ;) Als je het mij vraagt een essentieel product voor de moderne vrouw!

  ook geplaatst op philips.nl

  toegevoegd aan winkelmand