IPL
Philips BRI923/00 Lumea Advanced BRI923/00 - IPL lichtontharing met pentrimmer

  PhilipsBRI923/00 Lumea Advanced BRI923/00 - IPL lichtontharing met pentrimmer

  297.99
  34 reviews
  vandaag besteld, maandag in huis

  Philips BRI923/00 Lumea Advanced BRI923/00 - IPL lichtontharing met pentrimmer

  Philips Lumea Advanced BRI923/00 is ontwikkeld door dermatologen voor thuisgebruik.  Met de Lumea geniet jij minimaal 3 maanden van een haarvrije, zijdezachte huid. De Lumea is veilig in gebruik. De Philips Lumea Advanced BRI923/00 met pentrimmer verricht wonderen om teruggroei van haar op het lichaam te voorkomen. Zachte lichtpulsen zorgen, indien regelmatig gebruikt, dag in dag uit voor een zijdezachte huid. Philips belooft minimaal 3 maanden een haarvrije huid en minimaal 85% haarvermindering na slechts 3 behandelingen. De Skin Tone-sensor meet de behandelde huidskleur en stopt automatisch wanneer het niet veilig is. Het precisiehulpstuk zorgt voor een veilige behandeling van gezichtshaar. Ook zorgt het bikinilijnhulpstuk voor een doeltreffende behandeling van de bikinilijn. Als accessoire wordt de Satin Compact-pentrimmer  en een opzetstuk speciaal voor het gezicht en de bikinilijn meegeleverd.

  Eigenschappen
  - Geschikt voor een hoge verscheidenheid aan haar- en huidtypen
  - Geïntegreerde huidtintsensor meet de behandelde huidskleur en stopt automatisch wanneer het niet veilig is
  - Groot behandelvenster voor snelle toepassing op grote gebieden, zoals de benen
  - Inclusief 3 opzetstukken en pentrimmer
  - Gratis Lumea-app voor een persoonlijke begeleiding bij de behandelingen
  - Philips Lumea kan niet worden gebruikt voor wit/grijs, lichtblond, rood haar en is niet geschikt voor een zeer donkere huid

  Hoe werkt het
  IPL staat voor Intense Pulsed Light. Philips Lumea stuurt zachte lichtpulsen naar de haarwortel en stimuleert het haarzakje om naar een rustfase te gaan. Als gevolg hiervan neemt de hoeveelheid haar die teruggroeit geleidelijk af. Door herhaling van de behandeling wordt jouw huid prachtig haarvrij en voelbaar glad. De behandeling is veilig en zacht genoeg voor gevoelige plekken.. Geniet wel 3 maanden lang van een haarvrije en zijdezachte huid.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Reviews

  4.7

  95% raadt dit product aan

  toegevoegd aan winkelmand