Philips BRI923/00 Lumea Advanced IPL ontharingsapparaat
 • -25%

  Philips BRI923/00 Lumea Advanced IPL ontharingsapparaat

  284.-je bespaart 95.99
  379.99adviesprijs

  Philips BRI923/00 Lumea Advanced IPL ontharingsapparaat

  Philips BRI923/00 Lumea Advanced is een veilige en makkelijke manier van ontharen. Geniet dankzij de Philips Lumea Advanced BR9123/00 minimaal 3 maanden* lang van een haarvrije zijdezachte huid. ( *Mediaan resultaat: 71% haarvermindering op benen, na 12 behandelingen) . De Skin Tone-sensor meet de behandelde huidskleur en stopt automatisch wanneer het niet meer veilig is. Als accessoire wordt de Satin Compact-pentrimmer, een opzetstuk speciaal voor het gezicht en een opzetstuk speciaal voor het gehele lichaam meegeleverd. Het precisiehulpstuk zorgt voor een veilige behandeling van gezichtshaar.

  Wat is IPL?
  IPL staat voor Intense Pulsed Light. Een IPL apparaat stuurt zachte lichtpulsen naar de haarwortels en stimuleert het haarzakje om in ruststand te gaan. Hierdoor krijg je, indien bij regelmatig gebruik, een zijdezachte huid. Als gevolg hiervan neemt de hoeveelheid haar die teruggroeit geleidelijk af. Door herhaling van de behandeling wordt jouw huid prachtig haarvrij en voelbaar glad. De behandeling is veilig en zacht genoeg voor gevoelige plekken.

  Wanneer kan ik dit IPL apparaat gebruiken?
  Dit IPL apparaat kun je gebruiken wanneer je blond, bruin of zwart lichaamshaar hebt met een lichte tot getinte huid. De Philips Lumea BRI923/00 is geschikt voor het lichaam en het gezicht.

  Let op: Voor het beste resultaat dien je voor iedere behandeling overtollige haren te scheren. Het gebruik van een Philips Ladyshave wordt hierbij aangeraden.

  Meegeleverde opzetstukken
  Het gezichtsopzetstuk heeft een speciale, geïntegreerde filter en een klein, vlak venster van 2 cm². Hierdoor kun je met grote precisie je bovenlip, kaaklijn, kin en bakkebaarden nauwkeurig behandelen.
  Het opzetstuk voor het lichaam heeft een naar binnen gebogen ontwerp dat de contouren van je lichaam effectief volgt. Het grote venster van 4,1 cm² zorgt voor een snelle behandeling van grote vlakke delen van je lichaam, zoals benen, armen of buik.

  De Lumea App (iOS/Android)
  Lumea heeft een handige app ontwikkeld om je te ondersteunen in je behandelroutine. Deze app helpt je bij het gebruik en geeft tips en ondersteuning. Daarnaast kun je een persoonlijk behandelschema opstellen dat zich gaandeweg aanpast aan je wensen en de optimale routine uitstippelt. De app stuurt je stap voor stap en per lichaamsdeel behandelingsherinneringen en -ideeën. Ideaal om het maximale uit jouw Lumea te halen.

  Eigenschappen
  - Geschikt voor een hoge verscheidenheid aan haar- en huidtypen
  - Geïntegreerde huidtintsensor meet de behandelde huidskleur en stopt automatisch wanneer het niet veilig is
  - Groot behandelvenster voor snelle toepassing op grote gebieden, zoals de benen
  - Inclusief 2 opzetstukken: voor het gezicht en voor het lichaam
  - Inclusief losse Satin Compact-pentrimmer voor het trimmen van de kleinste gezichtshaartjes
  - Gratis Lumea-app voor een persoonlijke begeleiding bij de behandelingen

  Let op: Philips Lumea kan niet worden gebruikt voor wit/grijs, lichtblond, rood haar en is niet geschikt voor een zeer donkere huid
  lees meer

  Specificaties

  Hygiëne voorschriftLet op: om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  MerkPhilips
  FabriekstypeBRI923/00
  Garantie2 jaar fabrieksgarantie
  Soort artikelIPL
  GeslachtDames
  ToepassingLichaam en gezicht
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (306)

  algemene beoordeling
  (306 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.