Philips mooi en gezond
Philips BRI862/00 Lumea Essential - IPL ontharingsapparaat
 • -9%

  PhilipsBRI862/00 Lumea Essential - IPL ontharingsapparaat

  176.79160.-je bespaart 16.79
  17 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips BRI862/00 Lumea Essential - IPL ontharingsapparaat

  Lumea Essential: Eenvoudig een langdurig zijdezachte huid

  Lumea Essential is het basis-IPL-apparaat van Philips. Dit handzame en compacte IPL-ontharingsapparaat is te gebruiken voor het lichaam en gezicht. Lumea Essential heeft geen verschillende opzetstukken voor verschillende delen van het lichaam.

  Lumea Essential is te gebruiken met snoer. Het apparaat is compact en eenvoudig mee te nemen. Lumea Essential heeft een lamp die meer dan 200.000 lichtflitsen meegaat, wat gelijk staat aan 15 jaar flitsen.* Ook dit apparaat beschikt over vijf lichtsterktes en een SkinTone-sensor die automatisch de optimale stand voor jouw huid- en haartype adviseert. Na slechts drie behandelingen zie je al tot wel 75% vermindering in de haargroei.**

  Geschikte haar- en huidtypen
  Philips Lumea werkt effectief, eenvoudig en veilig op een grote verscheidenheid haar- en huidtypes. Het werkt op natuurlijk donkerblond, bruin en zwart haar en op huidskleuren die variëren van erg wit tot donkerbruin. Net als andere lichtbehandelingen is Philips Lumea NIET geschikt voor de behandeling van rood, lichtblond of wit/grijs haar. Dit product is ook niet geschikt voor een zeer donkere huid. Het is namelijk vereist dat er een groot contrast is tussen het pigment in de haarkleur en het pigment in de huidskleur.

  De Lumea App (iOS/Android)
  Lumea heeft een handige app ontwikkeld om je te ondersteunen in je behandelroutine. Deze app helpt je bij het gebruik en geeft tips en ondersteuning. Daarnaast kun je een persoonlijk behandelschema opstellen dat zich gaandeweg aanpast aan je wensen en de optimale routine uitstippelt. De app stuurt je stap voor stap en per lichaamsdeel behandelingsherinneringen en -ideeën. Ideaal om het maximale uit jouw Lumea te halen.

  Toepassingsgebieden
  Lichaam: Armen, benen, buik
  Gezicht: Kin, bovenlip, kaaklijn
  Gevoelige gebieden: Oksels, bikini

  Let op: Voor het beste resultaat dien je voor iedere behandeling overtollige haren te scheren. Het gebruik van een Philips Ladyshave wordt hierbij aangeraden.

  Heb je nog vragen of onduidelijkheden over Philips Lumea Essential? Stel je vraag gerust aan het wehkamp beauty team door een e-mail te sturen naar: philipslumea@wehkamp.nl

  * Berekend op basis van gebruik op onderbenen, bikinilijn, oksels en het gezicht. De levensduur van de lamp verlengt niet de 2 jaar wereldwijde Philips garantie.
  ** Bij het volgen van het behandelingsschema. Gemeten op benen, na drie behandelingen. De resultaten kunnen variëren per huid- en haartype.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.8(17 reviews)
  Meest recent

  best tevreden

  Ik gebruik het toestel ondertussen sinds een paar weken en ben best tevreden over het resultaat. Alles weg is nog niet het geval, maar de haartjes zijn wel dunner en zachter en toch wel al een heel pak minder geworden. Het toestel zelf ligt goed in de hand en is gemakkelijk in gebruik. Niet al te veel poespas, gewoon aan/uit en sterkte. Het is niet altijd even simpel aan de enkels en aan de knieën, maar met wat geduld lukt dat ook. Al bij al dus een tevreden klant.

  ook geplaatst op Philips.be

  Geduld=beloning

  Product ligt goed in de hand, flitsen zijn niet echt pijnloos maar er is wel gewenning na een tijd. Begin wel al een verschil te zien maar nog niet zo effectief zoals men beschrijft op de reclame. Maar zoals met alle goede zaken moet je geduld hebben.

  ook geplaatst op Philips.be

  Werkt redelijk

  Ik had een iets beter resultaat verwacht van dit toestel. Na 3 keer gebruiken (en een periode van ongeveer 6 weken) blijven de haartjes wel langer weg dan bij de niet behandelde zones maar ik moet toch nog steeds bijwerken. Het toestel is wel heel gemakkelijk in gebruik en behoorlijk pijnloos.

  ook geplaatst op Philips.be

  Fijn apparaat!

  De Lumea is een mooi apparaat, ligt lekker in de hand en niet te zwaar. Voor een flitsbeurt moet je even gaan zitten, maar de resultaten zijn er dan ook naar. Na 3 maanden gebruik, is de haargroei onder mijn oksels, benen en bikinilijn enorm vermindert. Heerlijk zo voor de zomer. Als je flitst moet je goed in de gaten houden dat hij niet te hoog staat, maar dan kun je lekker aan de slag. Ik deed het meestal tijdens een leuke tv-show. Minpunt is toch wel de prijs, maar scheermesjes zijn ook duur.

  ook geplaatst op philips.nl

  Doet wat het moet doen maar wel met wat haken en ogen

  De Lumea nu een aantal weken geprobeerd en ik kan zeggen wat ik wil het werkt. De haren zijn duidelijk minder. Maar daarbij moet ik wel zeggen dat het niet zo eenvoudig was als ik dacht. Zo moet je voor gebruik eerst scheren. Dus je bent altijd dubbel bezig. Heb je wat uitslag van het scheren dan kan je het apparaat niet gebruiken. En zomers als je iets verbrand bent ook niet. Verder heb ik zelf een aantal tattoos en op die plaatsen kan ik het ook niet gebruiken. Het kost best wat tijd en lenigheid om het apparaat te gebruiken. En het snoer werkt hier niet aan mee. Ook zijn sommige plekken te klein om te behandelen ( mijn tenen wil hij niet pakken) . Op mijn benen was het pijnloos al is de geur als je een stukje bent vergeten te scheren niet erg prettig. Oksels voelde ik soms wel. De app is leuk maar je kan niet achteraf nog behandelingen invoeren de app en ik waren het dan ook al snel niet meer eens met elkaar. Al met al een leuk apparaat maar met wel wat haken en ogen.

  ook geplaatst op philips.nl

  Product heeft zijn ups en downs

  Het gebruik van het apparaat is niet moeilijk, maar het is wel vervelend dat je, je toch eerst moet scheren. Ik heb een gevoelige huid dus daardoor kan ik daarna het apparaat niet altijd gebruiken. Dat is wel vervelend, want dat vertraagt het gebruik en het resultaat wel. Gelukkig is het qua gebruik verder niet lastig en merk ik wel resultaat. Al duurt het wellicht wat langer dan ik had gehoopt. Wat ik een ander nadeel vind is dat het niet gebruikt mag worden als je ervoor of erna in de zon gaat zitten. Juist met het warme weer is het fijn om makkelijk haren te kunnen verwijderen en niet om de zoveel dagen te moeten scheren. Ik merk wel dat mijn haren zachter worden en het steeds makkelijker wordt, maar zoals ik al eerder zei duurt het wel wat langer. Bij de bikinilijn en oksels vond ik het in het begin niet geheel pijnloos, maar naarmate ik dat vaker gedaan heb had ik daar geen last meer van. Het resultaat bij die gebieden duurde langer dan op de benen, maar dit kan te maken hebben met dat de haren daar stugger zijn. Al met al wel tevreden, maar er zitten voor mij nog wel wat nadelen aan.

  ook geplaatst op philips.nl

  Gemakkelijk apparaatje, werkt prima

  Na 4 flitsbeurten is het duidelijk dat het apparaat zijn werk doet. Je moet wel geduld hebben en het volhouden, maar het resultaat is er wel degelijk! Het apparaat ligt goed in de hand en is makkelijk te bedienen. Een goede overlapping is wel nodig.

  ook geplaatst op Philips.be

  Zeer tevreden

  Ik heb een behoor lijken snelle haargroei en moest mij soms wel 2x per dag scheren. Na 4 behandelingen merk ik heel veel verschil. Om de 3 dagen scheren en voorlog op mijn benen zo'n 40% minder haren die terugroeien. Ook zijn de haartjes lichter en zachter. Bikinilijn en oksels zie ik minder resultaat, maar daar verwacht ik de komende tijd ook meer resultaat te zien. Het is vrijwel pijnloos en zo gebeurd, dus heel makkelijk vol te houden.

  ook geplaatst op philips.nl

  Geen succes

  Helaas voldoet het product niet geheel aan mijn verwachting. Het flitsen is best pijnlijk en het duurt lang voordat ik resultaat op mijn benen zie. Ook jammer dat met de warme dagen je een bepaalde tijd na het gebruik niet in de zon mag zitten. Wellicht dat het bij andere personen wel beter werkt.

  ook geplaatst op philips.nl

  Het werkt, maar reduceert voor mij niet genoeg haargroei

  Ik heb het product 4 keer gebruikt. Het is heel gebruiksvriendelijk en met de bijhorende app vergeet je geen sessie. Ook vertelt de app welke stand je waar op je lijf best gebruikt. Super handig dus. Alleen reduceerde het bij mij niet zoveel haartjes. Jammer. Ik ga hem aan mijn zus geven. Zij is bleker en heeft donkerder haar, dus dat zal bij haar wel beter gaan.

  ook geplaatst op Philips.be

  toegevoegd aan winkelmand