Philips BRI862/00 Lumea Essential IPL ontharingsapparaat
 • Uitverkocht

  PhilipsBRI862/00 Lumea Essential IPL ontharingsapparaat

  160.-144.25je bespaart 15.75
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Philips BRI862/00 Lumea Essential IPL ontharingsapparaat

  Het Lumea Essential ontharingsapparaat is het basis-IPL-apparaat van Philips. Dit handzame en compacte IPL-ontharingsapparaat is te gebruiken voor het lichaam en gezicht. Lumea Essential heeft geen verschillende opzetstukken voor verschillende delen van het lichaam, maar is in zijn geheel voor verschillende lichaamsdelen beschikbaar.

  Lumea Essential is te gebruiken met snoer. Het apparaat is compact en eenvoudig mee te nemen. Lumea Essential heeft een lamp die meer dan 200.000 lichtflitsen meegaat, wat gelijk staat aan 15 jaar flitsen.* Het apparaat beschikt over vijf lichtsterktes en een SkinTone-sensor die automatisch de optimale stand voor jouw huid- en haartype adviseert. Na slechts drie behandelingen zie je al tot wel 75% vermindering in de haargroei.**

  Geschikte haar- en huidtypen
  Philips Lumea werkt effectief, eenvoudig en veilig op een grote verscheidenheid haar- en huidtypes. Het werkt op natuurlijk donkerblond, bruin en zwart haar en op huidskleuren die variëren van erg wit tot donkerbruin. Net als andere lichtbehandelingen is Philips Lumea NIET geschikt voor de behandeling van rood, lichtblond of wit/grijs haar. Dit product is ook niet geschikt voor een zeer donkere huid. Het is namelijk vereist dat er een groot contrast is tussen het pigment in de haarkleur en het pigment in de huidskleur.

  Toepassingsgebieden
  Lichaam: Armen, benen, buik
  Gezicht: Kin, bovenlip, kaaklijn
  Gevoelige gebieden: Oksels, bikini

  Let op: Voor het beste resultaat dien je voor iedere behandeling overtollige haren te scheren. Het gebruik van een Philips Ladyshave wordt hierbij aangeraden.


  De Lumea App (iOS/Android)
  Lumea heeft een handige app ontwikkeld om je te ondersteunen in je behandelroutine. Deze app helpt je bij het gebruik en geeft tips en ondersteuning. Daarnaast kun je een persoonlijk behandelschema opstellen dat zich gaandeweg aanpast aan je wensen en de optimale routine uitstippelt. De app stuurt je stap voor stap en per lichaamsdeel behandelingsherinneringen en -ideeën. Ideaal om het maximale uit jouw Lumea te halen.

  * Berekend op basis van gebruik op onderbenen, bikinilijn, oksels en het gezicht. De levensduur van de lamp verlengt niet de 2 jaar wereldwijde Philips garantie.
  ** Bij het volgen van het behandelingsschema. Gemeten op benen, na drie behandelingen. De resultaten kunnen variëren per huid- en haartype.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie