Philips BRI860/00 ontharingsapparaat, -
 • Uitverkocht

  PhilipsBRI860/00 ontharingsapparaat

  138.66
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Philips BRI860/00 ontharingsapparaat

  Deze Philips  Lumea Essential BRI860/00  is een IPL lichtontharingsapparaat . De  innovatieve IPL-technologie doorbreekt de haargroeicyclus. Zachte lichtflitsen naar de haarwortel zorgen dat de haarzakjes in rustfase komen en de groeicyclus wordt onderbroken.

  Lumea Essential is te gebruiken met snoer. Het apparaat is compact en eenvoudig mee te nemen. Lumea Essential heeft een lamp die meer dan 200.000 lichtflitsen meegaat, wat gelijk staat aan 15 jaar flitsen.* Het apparaat beschikt over vijf lichtsterktes en een SkinTone-sensor die automatisch de optimale stand voor jouw huid- en haartype adviseert. Na slechts drie behandelingen zie je al tot wel 75% vermindering in de haargroei.**

  Geschikte haar- en huidtypen
  Philips Lumea werkt effectief, eenvoudig en veilig op een grote verscheidenheid haar- en huidtypes. Het werkt op natuurlijk donkerblond, bruin en zwart haar en op huidskleuren die variëren van erg wit tot donkerbruin. Net als andere lichtbehandelingen is Philips Lumea NIET geschikt voor de behandeling van rood, lichtblond of wit/grijs haar. Dit product is ook niet geschikt voor een zeer donkere huid. Het is namelijk vereist dat er een groot contrast is tussen het pigment in de haarkleur en het pigment in de huidskleur.

  ToepassingsgebiedenLichaam: Armen, benen, buik
  Gezicht: Kin, bovenlip, kaaklijn
  Gevoelige gebieden: Oksels, bikini

  Let op: Voor het beste resultaat dien je voor iedere behandeling overtollige haren te scheren. Het gebruik van een Philips Ladyshave wordt hierbij aangeraden.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie