Philips TAPH802BK/00 Bluetooth over-ear koptelefoon, N.v.t.

  PhilipsTAPH802BK/00 Bluetooth over-ear koptelefoon

  104.95
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips TAPH802BK/00 Bluetooth over-ear koptelefoon

  Philips draadloze hoofdtelefoon TAPH802BK
  De Philips draadloze over-ear koptelefoon geeft je een goede reispartner met een helder geluid. De compacte hoofdtelefoon met opvouw functie geeft je tot 30 uur draadloze afspeeltijd. Met de snel oplaad functie kan de hoofdtelefoon in korte tijd voor 2 tot 6 uur extra speeltijd worden opgeladen.
   
  Elke reis. 30 uur afspeeltijd.
  Met een oplaadtijd van 1,5 uur voor 30 uur afspeel- en gesprekstijd hoef je nooit zonder muziek te zitten. Met de rapid charge en Quick charge functie kan de hoofdtelefoon ook nog voor 2 of 6 uur extra opgeladen. Er kan dus zonder moeite de hele week draadloos muziek geluisterd worden.

  Ingebouwde microfoon met echo-onderdrukking voor helder geluid
  Geen hinderlijke echo meer als je een telefoongesprek voert. Met de akoestische echo-onderdrukking geniet je altijd van een heldere, ongestoorde verbinding.

  Helder geluid. Krachtige bas
  Perfect afgestemde akoestische neodymium-drivers zorgen voor een diep basgeluid en heldere midden tonen.

  Uitstekende passieve geluidsisolatie. Volledig genieten
  Een afdichting die passief isoleert tegen externe geluiden.

  Flexibel ontwerp
  De oorschelpen van de hoofdtelefoon kunnen twee kanten op gedraaid worden, dit zorgt ervoor dat de hoofdtelefoon gemakkelijk op te bergen is. Dit kan bijvoorbeeld in een la of in de bijgevoegde opbergtas. Dit zorgt voor een compact pakketje die in de jaszak past.

  Audio met hoge resolutie. Hoor elk detail
  De hoofdtelefoon is ontworpen om alle genres te kunnen afspelen in hoge resolutie en zonder ruis van buitenaf. De hoofdtelefoon brengt je muziek tot leven en biedt een helder en natuurlijk geluid.

  Multifunctionele knop. Bedien eenvoudig muziek en gesprekken
  Doormiddel van de multifunctionele knop is de hoofdtelefoon gemakkelijk te bedienen. Wil je een nummer pauzeren/afspelen of een gesprek opnemen of juist weigeren zodat je verder je muziek kan luisteren is dit met één druk op de knop geregeld.

  Perfect afgestemd comfort
  Zachte oorkussens bedekken uw hele oor, waardoor een afdichting ontstaat die je passief afsluit van externe geluiden. De hoofdband is licht, eenvoudig aan te passen en glad: deze hoofdtelefoon komt niet vast te zitten in je haar.
  lees meer

  Specificaties

  Bluetooth