Philips True Wireless SHB2515WT/00 Bluetooth oortjes, Grijs, wit

  PhilipsTrue Wireless SHB2515WT/00 Bluetooth oortjes

  99.-
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Philips True Wireless SHB2515WT/00 Bluetooth oortjes

  Philips draadloze hoofdtelefoon SHB2515 (Wit)
  De nieuwe Philips draadloze hoofdtelefoon geeft je een vrij gevoel, de SHB2515 biedt je tot 100 uur afspeeltijd met de draagbare oplaadcase. Een krachtig geluid in combinatie met het gebruiksgemak van de virtuele assistent van je telefoon.

  Krijg tot 100 uur afspeeltijd of gesprekstijd met de case
  Onderweg door meerdere keren op te laden. Dankzij de volledig opgeladen oplaadcase kun je tot wel 100 uur spelen. Het duurt ongeveer 1,5 uur om de headset één keer op te laden en je hebt ongeveer 5 uur speeltijd of gesprekstijd. Een volledig opgeladen case is goed voor zon 21 oplaadbeurten. De oplaadcase dient ook als powerbank voor je smartphone.

  Zachte rubberen vleugeltips
  Het design van de hoofdtelefoon is zo dat deze comfortabel en stevig zijn. De zachte rubberen vleugeltips  blijven comfortabel zitten onder de plooi van jouw oorschelp. Mocht dit niet het geval zijn kan er altijd gebruik gemaakt worden van de verwisselbare rubberen oorcaps, zo vind iedere gebruiker de perfecte pasvorm.

  Een indrukwekkend geluid en een krachtige bas
  Akoestische neodymium-luidsprekerdrivers van 6 mm zorgen voor een indrukwekkend geluid en een krachtige bas. De ovale akoestische buis maximaliseert passieve geluidsisolatie. In de monomodus heb je de mogelijkheid om één oor vrij te houden wanneer je contact wilt houden met de wereld om je heen.

  Slimme koppeling
  De koptelefoon kan gekoppeld worden via bluetooth zodra de hoofdtelefoon uit de oplaadcase is gehaald. Door de slimme koppelingstechnologie onthoudt de hoofdtelefoon het laatste apparaat waaraan deze is gekoppeld.

  Bedien eenvoudig muziek en gesprekken
  Bedien eenvoudig muziek en gesprekken via de multifunctionele knop. Vind je het huidige nummer niet leuk? Sla het over door de knop ingedrukt te houden. Wil je een oproep weigeren en blijven luisteren? Met één druk op de knop is dat zo geregeld.

  Ingebouwde microfoon met echo-onderdrukking
  Geen hinderlijke echo meer als je een telefoongesprek voert. Met de akoestische echo-onderdrukking geniet je altijd van een heldere, ongestoorde verbinding.
  lees meer

  Specificaties

  Bluetooth