Philips BHB868/00 StyleCare Advanced krultang, Black,Purple
 • Uitverkocht

  PhilipsBHB868/00 StyleCare Advanced krultang

  32.9930.76je bespaart 2.23
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Philips BHB868/00 StyleCare Advanced krultang

  De Philips BHB868/00 StyleCare krultang speciaal ontwikkeld om de kwetsbare haarpunten te beschermen tijdens het stylen.

  SplitStop-technologie
  Het ultieme geheim ter voorkoming van gespleten haarpunten is die nieuwe SplitStop-technologie. Het is een unieke combinatie van optimale prestaties en minimale wrijving en zorgt voor gezond haar vanaf de wortels tot de punten. Er zijn geen plotselinge temperatuursveranderingen dus dit biedt een optimale temperatuur die tijdens het stylen constant en gelijkmatig over de hele staaf is verdeeld. De staaf heeft een galde keramische laag voor minder weerstand op het haar. Creëer de perfecte krullen met gezondere punten.

  Keratine
  Keratine is een essentieel onderdeel van het haar en zorgt ervoor dat haar sterk en gezond blijft en er prachtig uitziet. Het keramiek is verrijkt met keratine dat nog beter is voor je haar.

  Digitale temperatuurstanden
  Met het digitale display met 8 temperatuurstanden heb je absolute controle over de temperatuur en kun je die aanpassen aan je haartype om beschadiging te voorkomen.

  Koelblijvend uiteinde
  Het uiteinde van de styler is van speciaal warmte-isolerend materiaal gemaakt, om het koel te houden, zodat je de styler tijdens het stylen veilig vast kunt houden voor een optimaal gebruiksgemak.

  Tot 200 graden
  Dankzij de hoge temperatuur kun je het model van je kapsel veranderen, voor de perfecte krullen waarnaar je op zoek bent. Dankzij de korte opwarmtijd kun je de styler binnen 60 seconden gebruiken.

  Staaf van 32 mm
  Staaf van 32 mm voor zachte krullen.

  30% meer ruimte voor stylen
  Meer ruimte op de staaf voor het makkelijker krullen van lang, dik haar.

  Veiligheidsstandaard
  Dankzij de veiligheidsstandaard kun je de krultang tijdens het gebruik veilig aan de kant leggen.

  Kenmerken
  - Automatische uitschakeling na 60 minuten
  - Houder
  - Meedraaiend snoer
  - Vergrendeling
  lees meer

  Specificaties

  Garantie