Philips BG5020/15 Bodygroom series 5000
 • uitverkocht

  PhilipsBG5020/15 Bodygroom series 5000

  49.9945.99je bespaart 4.-

  Sorry! Dit product is uitverkocht en komt niet meer op voorraad. We helpen je graag een vergelijkbaar product te vinden

  Philips BG5020/15 Bodygroom series 5000

  1. 100% waterdicht voor gebruik onder de douche en eenvoudig schoonmaken
  2. 60 minuten draadloos scheren na 1 uur opladen
  3. Inclusief 3 trimkammen voor een natuurlijke trim (3, 5 en 7 mm)

  Glad scheren voor uw hele lichaam, extra lang verlengstuk voor moeilijk bereikbare plekken
  De 5000-serie is ontworpen om haar te verwijderen met optimaal huidcomfort. Of u nu uw borst of moeilijk bereikbare plekken zoals uw rug wilt aanpakken: u kunt scheren met het huidvriendelijke scheerapparaat of trimmen met de meegeleverde trimkammen van 3, 5 of 7 mm.

  Ontharing voor het hele lichaam
  Ontworpen voor veiligheid en comfort voor uw oksels, borst en buik, rug en schouders,
  schaamstreek en benen. Het huidvriendelijke scheerapparaat vangt het haar op en scheert het op verschillende lengtes, zonder extra hulpstukken en zonder dat het snijvlak van de mesjes contact maakt met de huid.

  Huidvriendelijk scheerapparaat
  De kop van het scheerapparaat heeft gepatenteerde afgeronde uiteinden en een hypoallergeen scheerblad om uw huid tijdens het scheren te beschermen. De in twee richtingen bewegende trimmers knippen langere haren die door het scheerblad worden afgeschoren voor een gladder resultaat.

  Tweerichtingslichaamskammen
  Inclusief 3 kammen voor lichaamshaar van verschillende lengtes. Bevestig de kammen op het scheersysteem om haar te trimmen op vaste lengtestanden van 3 mm, 5 mm of 7 mm. U kunt het scheersysteem zonder de kammen gebruiken voor een korter resultaat. Voor dikker haar wordt voortrimmen met de vaste kammen aangeraden.

  Uw rug scheren
  Haar op de rug in een handomdraai verwijderen. Dit hulpstuk is speciaal ontwikkeld voor het ontharen van de rug.

  Oplaadbare batterij
  Dankzij de krachtige Li-ionbatterij kunt u het apparaat voor het gehele lichaam gebruiken, met 60 minuten snoerloos gebruik na 1 uur opladen. Het batterijlampje geeft aan wanneer de batterij bijna leeg of vol is.

  100% douchebestendig
  Levert een comfortabel en kort resultaat onder de douche en daarbuiten. De bodygroomer is volledig waterbestendig, dus u kunt het apparaat gewoon schoonspoelen als u klaar bent. Bij langer haar werkt de trimmer mogelijk beter op droog haar.

  Ergonomische handgreep
  De rubberen greep is ontworpen voor optimaal gebruik, zelfs als het apparaat nat is, en voor betere controle tijdens het gebruik onder de douche en daarbuiten.

  Duurzaam gebouwd
  Al onze verzorgingsproducten zijn van duurzame kwaliteit. Ze worden geleverd met 2 jaar wereldwijde garantie, zijn geschikt voor alle voltages en hebben nooit olie nodig.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie