Philips AZ700T/12 draagbare radio, Zwart, Zilver

  Philips AZ700T/12 draagbare radio

  119.-

  Philips AZ700T/12 draagbare radio

  Philips radio/CD speler AZ700T/12 Zwart
  De Philips draagbare radio geeft je een krachtige muziekervaring in combinatie met een stoer ontwerp. Door de verschillende manieren om te verbinden is het de ideale reispartner, de radio is te koppelen via Bluetooth, One-Touch NFC-connectiviteit, USB. Verder zit er een CD-speler in om je favoriete CD’s en MP3-CD af te spelen.

  Draadloos muziek streamen
  Het is gemakkelijk om je Bluetooth-apparaat te koppelen met een druk op de knop door NFC-technologie waarover de radio beschikt. Je hoeft alleen maar op het NFC log te tikken op de luidspreker om deze in te schakelen, je apparaat wordt gekoppeld met Bluetooth en het streamen kan beginnen.

  Bass Reflex-luidsprekersysteem
  Het compacte Philips soundsysteem zorgt met zijn Bass Reflex-luidsprekers voor een krachtige en diepe bas. Aan de speciaal ontworpen luidsprekersysteem is een akoestische baspijp toegevoegd die de lage frequenties dempt. De lucht in de baspijp vibreert op een manier die zorgt voor een diepere gecontroleerde bas en minder vervorming. De speaker is zo ontworpen dat de lage-frequentiegeluiden vergroot worden waardoor een diepe bas ontstaat.

  Dynamic Bass Boost
  De radio beschikt over krachtige speakers met een Dynamic Bass Boost functie om maximaal van je muziek te kunnen genieten.  Met één druk op de knop kan deze functie geactiveerd worden om de bas van je muziek een stuk krachtiger te maken. Bij een laag volume is het niet aan te raden om deze functie in te schakelen omdat de laagste basfrequenties dan verloren gaan.

  Handige afstandsbediening
  Blijf lekker zitten en bedien de AZ700T/12 met de meegeleverde afstandsbediening. Het optimale luistergemak.
  lees meer

  Specificaties

  CD-speler
  MP3's afspelen
  Digitale radio (DAB+)
  Bluetooth
  USB-aansluiting
  AUX ingang
  Retro-look
  bekijk alle specificaties
  BluetoothUSB-aansluitingGarantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.