Philips AZ215B/12 draagbare radio/CD speler, Zwart

  PhilipsAZ215B/12 draagbare radio/CD speler

  45.95
  Zwart
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips AZ215B/12 draagbare radio/CD speler

  Met deze Philips radio/CD speler AZ215B/12 kun je genieten van muziek op CD, CD-R en CD-RW. CD-RW. Op CD-R-discs kunt u één keer iets opnemen en u kunt ze afspelen op elke willekeurige audio-CD-speler. CD-RW-discs zijn daarentegen geschikt voor meerdere keren opnemen of beschrijven, en u kunt ze alleen afspelen op een compatibele audio-CD-speler.

  CD shuffle/herhalen voor een persoonlijke muziekervaring
  Dankzij de functie "shuffle/herhalen" hoeft u de muziek die je afspeelt niet altijd in dezelfde volgorde te beluisteren. Nadat je jouw favoriete nummers in de speler hebt geladen, hoeft u alleen maar een van de modi "shuffle" of "herhalen" te kiezen om uw nummers in een andere volgorde af te spelen.

  Audio-ingang voor het afspelen van draagbare muziekapparaten
  Met één verbinding geniet je van al je muziek van draagbare apparaten en computers. Sluit gewoon je apparaat aan op de AUDIO-INGANG (3,5 mm) op ne Philips-luidsprekers. Gebruik op uw computers de aansluiting voor hoofdtelefoons. Nadat de verbinding is gemaakt, kun je direct genieten van je hele muziekverzameling via deze fantastische luidsprekers. Philips levert gewoon beter geluid.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie