overzicht
Philips AVENT SCF819/01 AirFree-ventiel (1 stuks)
 • prijswinnaar

  Philips AVENTSCF819/01 AirFree-ventiel (1 stuks)

  3.95
  SCF819/01
  vandaag besteld, morgen in huis

  Innovation award 2019
  De Philips Avent Anti-Colic fles is de winnaar van de Baby Innovation Award 2019! De verkiezing is gewonnen in de categorie ?Feeding? en is bepaald middels stemmen van een professionele vakjury, een ?Mama-jury? bestaande uit 30 moeders die het product konden testen en ervaren en online stemmen. De innovatie in de nieuwe Philips Avent fles is het unieke AirFree-ventiel waardoor de lucht uit de fles blijft en darmkrampjes en reflux verminderd worden. Probeer nu het meest innoverende product van het afgelopen jaar op het gebied van babyvoeding!.

  Philips AVENT SCF819/01 AirFree-ventiel (1 stuks)

  1. Compatibel met alle maten Philips Avent-antikrampjesflessen
  2. AirFree-ventie houdt de melk binnen en de lucht buiten, voor horizontaal voeden
  3. Dit ventiel is BPA-vrij

  Gemaakt om krampjes, boertjes en reflux te voorkomen.
  Ons unieke AirFree-ventiel is speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat je baby minder lucht doorslikt. Tijdens het drinken blijft de speen gevuld met melk. Door de hoeveelheid lucht die je baby inslikt te verminderen, kunnen veelvoorkomende voedingsproblemen zoals krampjes, reflux en boertjes worden voorkomen.

  Houd de melk binnen en de lucht buiten
  De speen blijft vol melk zitten, zelfs in horizontale stand, zodat je baby op een natuurlijke manier rechtop gevoed kan worden. Dit kan reflux en luchtinname verminderen en het voeden voor jou en je kleintje comfortabeler maken.

  Design dat voorkomt dat baby's te veel lucht inslikken
  Onze unieke AirFree-opening houdt lucht uit de speen, zodat je baby minder lucht binnenkrijgt. Dit kan veelvoorkomende voedingsproblemen zoals krampjes, reflux en windjes verminderen.

  Eenvoudig schoon te maken en te monteren
  Het AirFree-ventiel kan eenvoudig worden bevestigd op elke Philips Avent-antikrampjesfles. Het ventiel bestaat uit één stuk dus schoonmaken is een koud kunstje.

  Eenvoudig te gebruiken
  Vul de fles met melk, plaats de AirFree-opening op de schroefring en draai de speen vast. Houd de fles even scheef om de speen te vullen en je bent klaar. Zorg er tijdens het voeden voor dat de AirFree-opening bovenop blijft. De speen blijft vol melk zitten, zelfs in horizontale stand, zodat je je baby ook kunt voeden als hij rechtop zit.

  BPA-vrij / 0% BPA
  Het Philips Avent AirFree-ventiel is gemaakt van BPA-vrij materiaal (PP).

  Compatibiliteit
  Het Philips Avent AirFree-ventiel is compatibel met Philips Avent-antikrampjesflessen van 125, 260 en 330 ml. Het AirFree-ventiel is niet compatibel met de Natural-flessen.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  toegevoegd aan winkelmand