Philips AVENT SCF635/27 Classic+ variabele speen 3+ mnd (2 stuks)
 • 3+1 gratis

  Philips AVENTSCF635/27 Classic+ variabele speen 3+ mnd (2 stuks)

  5.95
  3+ mnd voor dikke vloeistoffen
  vandaag besteld, morgen in huis
  Babydeals: 3+1 gratis!

  Babydeals: 3+1 gratis!

  koop 4 deelnemende artikelen met dit label en je krijgt de goedkoopste gratis. De korting wordt verrekend over de deelnemende artikelen in de winkelmand. Deze actie loopt vanaf 6 tot en met 20 juli 2020. ontdek alle deelnemende 3+1 artikelen >

  Philips AVENT SCF635/27 Classic+ variabele speen 3+ mnd (2 stuks)

  Klinisch bewezen vermindering van krampjes en ongemak

  Met de Philips Avent Classic+-speen regelt je baby de melktoevoer, waardoor hij minder snel te veel drinkt en minder hoeft te spugen. Het unieke ventiel laat lucht toe in de fles en stimuleert zo een gezonde en actieve voeding terwijl darmkrampjes en huilerig gedrag worden verminderd.*

  Eenvoudig aanleggen
  Het unieke ventiel van de speen voegt zich naar het voedingsritme van je baby. De melktoevoer past zich altijd aan het drinktempo van je baby aan waardoor hij of zij minder snel te veel drinkt en minder hoeft te spugen, boeren en windjes laten.

  Vermindert huilerig gedrag aanzienlijk
  Voldoende slaap en goede voeding zijn essentiële voorwaarden voor een gezonde, blije baby. Door middel van een medisch onderzoek met willekeurige verdeling is bekeken of het ontwerp van een babyfles invloed heeft op het gedrag van een kind. De Philips Avent Classic-babyfles verminderde huilerig gedrag aanzienlijk met ongeveer 28 minuten per dag ten aanzien van de fles die ter vergelijking werd gebruikt. Dit verschil was vooral 's nachts duidelijk te merken.**

  Uniek antikrampjesventiel
  Tijdens het voeden zorgt het unieke ventiel van de speen ervoor dat er lucht in het flesje komt - en niet in het buikje van je baby.

  Bevat geen BPA
  Deze speen is gemaakt van siliconen, een BPA-vrije stof (volgens EU-richtlijn 2011/8/EU).

  Wanneer je baby groter wordt
  De Philips Avent Classic-fles groeit met je baby mee dankzij verschillende snelheden. Bedenk dat leeftijdsindicaties bij benadering zijn, omdat baby's zich verschillend ontwikkelen. Alle spenen zijn verkrijgbaar in verpakkingen van twee stuks.

  Compatibel met Classic-fles
  We adviseren je de Classic-speen alleen met Classic-voedingsflessen te gebruiken.

  De drinksnelheid aanpassen
  Met de speen voor variabele toevoer kun je de drinksnelheid aan de dikte van vloeistof en het ritme van je baby aanpassen. We raden deze speen aan voor dikkere vloeistoffen zoals (dikke) melk, melk vermengd met babyrijst, melk vermengd met babyvoeding, soep… Als je baby klaar is voor dikkere voeding, raden we de Philips Avent-speen voor dikke voeding aan.

  Gemakkelijker te reinigen
  Onze Classic+-speen heeft een nieuw ontwerp en is nu nog eenvoudiger schoon te maken.


  *Baby's van 2 weken oud die worden gevoed met een Philips Avent-fles hebben minder last van darmkrampjes dan baby's die worden gevoed met een conventionele fles. Baby's van 2 weken oud die worden gevoed met een Philips Avent-fles vertonen minder huilerig gedrag dan baby's die worden gevoed met een andere fles.
  ** Onderzoek onder twee weken oude baby's heeft aangetoond dat baby's die met deze fles worden gevoed minder huilerig gedrag vertonen dan baby's die met een andere fles worden gevoed. (Onderzoek uitgevoerd door het Institute of Child Health, Londen, 2008.)

  Kenmerken:
  - Vermindert darmkrampjes
  - Zachte siliconenspeen met speciaal ventiel tegen krampjes
  - Zachte speen met afgeronde vorm voor voeden op een natuurlijke manier
  - Antikrampjesventiel
  - Toevoersnelheid: variabele speen
  - Gaatjes: sleufopening
  - Vanaf 3 maanden voor dikkere vloeistoffen

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking