overzicht
Philips AVENT SCF332/31 Ultra Comfort enkele elektrische borstkolf
 • -36%

  Philips AVENTSCF332/31 Ultra Comfort enkele elektrische borstkolf

  150.-95.95je bespaart 54.05
  69 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips AVENT SCF332/31 Ultra Comfort enkele elektrische borstkolf

  1. Gesloten systeem, ontworpen voor hygiënisch afkolven
  2. Ontworpen voor stil afkolven
  3. Inclusief onze Natural-fles en -speen voor natuurlijk aanleggen

  Meer comfort, meer melk
  Als je je prettig en ontspannen voelt, gaat de melkafgifte gemakkelijker. Daarom hebben we deze zeer comfortabele borstkolf gemaakt: je kunt nu gemakkelijk zitten, zonder dat je voorover hoeft te leunen, terwijl de zachte massagekussens de melkafgifte voorzichtig stimuleren.

  Comfortabele kolfpositie
  Het unieke ontwerp van de borstkolf zorgt ervoor dat je melk direct van je borst in de fles of beker stroomt, zelfs wanneer je rechtop zit. Dit houdt in dat je comfortabel kunt zitten tijdens het kolven: je hoeft niet voorover te leunen om te zorgen dat al je melk in de fles terechtkomt. Als je comfortabel zit en ontspannen bent tijdens het kolven, helpt dat de melk makkelijker te laten stromen.

  Eenvoudige instellingen om uit te kiezen
  Wanneer de kolf is ingeschakeld, begint deze automatisch in de zachte stimulatiemodus om de melkafgifte op gang te brengen. Kies dan uit een van de 3 afkolvingsinstellingen om de melkafgifte voor jou aangenaam te laten verlopen.

  Zacht massagekussen
  De satijnzachte structuur van ons massagekussen voelt warm aan op de huid en zorgt voor een comfortabele en zachte stimulatie van je melkafgifte. Ons karakteristieke massagekussen imiteert het zuigen van je baby, voor een zachte stimulatie van de melkafgifte.

  Er blijft geen melk in de slangen achter
  Ontworpen voor hygiënisch afkolven dankzij het gesloten systeem.

  Eenvoudig in elkaar zetten, afkolven en schoonmaken
  Weinig losse onderdelen en intuïtief ontwerp. Eenvoudig melk afkolven voor je baby, waar je ook bent.

  Inclusief onze Natural-fles
  De vorm van de brede speen lijkt op de borst en stimuleert zo het natuurlijk aanleggen. Zo is het voor jou én je baby gemakkelijker om borst- en flesvoeding te combineren.

  Stille pomp
  Ontworpen voor discreet afkolven op elk moment.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.2(69 reviews)
  Meest recent

  slechte kolf

  een hele slechte kolf heeft weinig kracht en is binnen 1 maand na gebruik kapot gegaan !

  ook geplaatst op philips.nl

  Klein maar wel fijn

  Een timer die bijhoudt hoe lang je kolft zou ik persoonlijk handig vinden. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]

  ook geplaatst op philips.nl

  Klein maar wel fijn

  Hij is mooi klein en het heeft zachte kussentjes aan de binnenkant van de kop, zodat dit dus comfortabel voelt aan de borst. Hij maakt weinig geluid wat fijn is als hij mee moet naar het werk, wat jammer is is dat er geen draagtas bij zit waardoor je hem makkelijk mee kan nemen. Verder is hij handzaam omdat hij zo klein is.

  1 persoon vond dit nuttig

  Prima kolf

  Deze kolf doet wat hij moet doen. De borst wordt comfortabel en relatief stil leef gekolfd. Vooral de zachte borstschelp is erg fijn! Wel vind ik 3 standen erg weinig, meer variatie zou beter zijn om te zorgen dat de kolf voor iedereen goed af te stellen is. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]

  ook geplaatst op philips.nl

  Prima kolf

  Deze kolf doet wat hij moet doen, hij kolft de melk stil en comfortabel uit de borst. Vooral het zachte borstschild is erg prettig. Wel had ik graag wat meer standen willen hebben, zodat de kolf beter afgestemd kan worden per persoon.

  Stille en comfortabele kolf

  Het is een stille en comfortabele kolf. De bediening wijst zich vanzelf en erg makkelijk in gebruik. Ook het reinigen van de kolf is erg eenvoudig door het gesloten systeem. Alle onderdelen eenvoudig uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten. Ik stop alles dagelijks in de vaatwasser. Zelf ben ik gewend een bus dele kolf te gebruiken dat vind ik wel iets fijner ivm tijdwinst. Kolft wel snel af. Verschillende standen in te stellen. Tsr en 3 standen Wat ik mis is een accu en een display met weergave van hoelang je al kolft. Ook zou het prettig zijn dat het apparaat na bijvoorbeeld anderhalve minuut of twee minuten automatisch van de tsr naar normale kolfmodus zou overschakelen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]

  ook geplaatst op philips.nl

  Superfijne borstkolf

  Ik heb de philips avent borstkolf gebruikt en vind het een prettige kolf. Je hoeft niet voorover gebogen te zitten wat het kolven erg comfortabel maakt. De schelp op de kolf voelt zacht aan daardoor heb ik geen pijn ervaren tijdens het kolven. De verschillende standen op de kolf zorgen ervoor dat ik wat meer melk uit mijn borsten krijg. Ook is de kolf makkelijk te reinigen.

  Perfect!

  ik heb dit artikel gekocht, en bevalt mij prima! Ik heb geen last met borstvoeding geven dus dit is echt ideaal! Ik zeg doen!

  Fijne kolf

  Mooi ontwerp, fijne kolf. In elkaar zetten is makkelijk en onderdelen kunnen goed schoongehouden worden. Zachte schelp maakt het comfortabel. Ik vind het een redelijk kachtige pomp, heb tot op heden enkel de zachtste stand gebruikt. Geeft goede opbrengst

  Werkt prima, ideaal voor thuis en onderweg om even snel te k

  Een kolf die je er makkelijk bij pakt. Ik gebruik hem meestal 3x per dag om wat na te kolven, maar ook als ik weg moet dan werkt hij efficiënt. Voelt comfortabel en ik kolf snel wat extra bij. Makkelijk in elkaar te zetten. Met de vrije hand kan je makkelijk de knopjes bedienen. Ook fijn dat je met batterijen kan werken voor als je onderweg bent!

  toegevoegd aan winkelmand