overzicht
Philips AVENT SCF330/20 Comfort borstkolf met fles (125 ml)
 • -30%

  Philips AVENTSCF330/20 Comfort borstkolf met fles (125 ml)

  59.9541.95je bespaart 18.-
  13 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips AVENT SCF330/20 Comfort borstkolf met fles (125 ml)

  Meer melk op natuurlijke en comfortabele wijze

  Deze Philips Avent Comfort borstkolf SCF330 zorgt voor meer melk op natuurlijke en comfortabele wijze. Als je je ontspannen voelt, gaat de melkafgifte gemakkelijker. Met deze borstkolf kun je nu gemakkelijk zitten, zonder dat je voorover hoeft te leunen, terwijl de zachte massagekussens de melkafgifte voorzichtig stimuleren.

  Comfortabelere positie
  Het unieke ontwerp van de borstkolf zorgt ervoor dat je melk direct van je borst in de fles stroomt, zelfs wanneer je rechtop zit. Dit houdt in dat je gemakkelijker kan zitten tijdens het kolven: je hoeft niet voorover te leunen om te zorgen dat al je melk in de fles terechtkomt. Als je comfortabel zit en ontspannen bent tijdens het kolven, helpt dat je melk ook makkelijker stromen.

  Zacht massagekussen
  De nieuwe satijnzachte structuur van ons massagekussen voelt warm aan op de huid en zorgt voor een comfortabele en zachte stimulatie van je melkafgifte. Tijdens het afkolven imiteert het kussen subtiel het zuigen van je baby, voor een natuurlijke toeschietreflex en klinisch bewezen effectiviteit. Het zachte massagekussen is zo ontworpen dat het bij de grote meerderheid van de moeders comfortabel zit. Mocht je een groter kussen nodig hebben, dan is dat apart verkrijgbaar (beschikbaarheid verschilt mogelijk per land).

  Inclusief onze Natural-speen
  De vorm van de brede speen lijkt op die van een borst en stimuleert zo het natuurlijk aanleggen. Zo is het voor jou én je baby gemakkelijker om borst- en flesvoeding te combineren.

  Compact ontwerp
  De borstkolf is dankzij het compacte ontwerp gemakkelijk te plaatsen. Het ergonomisch gevormde handvat biedt een comfortabel houvast en complete controle tijdens het kolven. Vanwege het kleine formaat en het lage gewicht is de borstkolf makkelijk te bewaren en mee te nemen, en kun je discreter buitenshuis kolven.

  Intuïtief in elkaar te zetten
  Eenvoudig te zien hoe de onderdelen in elkaar passen, dus in een handomdraai gebruiksklaar.

  Volledig combineerbaar assortiment
  Deze borstkolf kan worden gebruikt in combinatie met andere voedingsproducten in het Philips Avent-assortiment, zoals onze Classic-flessen en -bewaarflessen. Philips Avent heeft ook een assortiment van borstverzorgingsaccessoires om je te helpen langer en comfortabeler borstvoeding te geven.

  Kenmerken
  - Gemakkelijk met de hand te hanteren
  - Materiaal: BPA-vrij
  - Gebruik borstkolf: intuïef in elkaar te zetten
  - Alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.7(13 reviews)
  Meest recent

  Top product!

  Kan het iedereen aanraden en zeg dit als vroedvrouw en mama!

  ook geplaatst op Philips.be

  Gebruiksvriendelijk en niet duur.

  De Philips Avent handkolf is makkelijk in gebruik en snel schoongemaakt na gebruik. Erg mama vriendelijk.

  ook geplaatst op philips.nl

  Handig om snel even te kunnen kolven

  Blij met de handkolf. Doet het goed, maar kraakt wel een beetje. Gebruik hem buiten de deur als ik snel even moet kunnen kolven. Handig met de avent bakjes met adapter.

  3 mensen vonden dit nuttig

  Applaus voor deze borstkolf!

  Deze borstkolf is zijn geld meer dan waard om meerdere redenen: * Geluidloos. In tegenstelling tot veel (elektrische) borstkolfapparaten is deze kolf compleet geluidloos tijdens het gebruik. Ik was een elektrische kolf gewend en stoorde mij enorm aan het geluid. Met deze handkolf is dat totaal verleden tijd. In alle rust kan ik kolven zonder dat ik mij erger. * Gemakkelijk. De kolf is eenvoudig in elkaar te zetten. Voor en na het kolven hoef je maar een paar onderdelen aan elkaar te zetten of uit elkaar te halen. Even afspoelen, steriliseren en hij is weer klaar voor de volgende keer. Ook het kolven zelf gaat eenvoudig. De kolf is goed vast te houden en te bedienen met 1 hand. Vaak voed ik mijn kind aan de ene borst en kolf ik aan de andere kant. Dat gaat super goed. * Prettig gevoel. De borstkolf heeft een flexibel zacht borstschild/-kussen. Daardoor voelt het heel natuurlijk aan je borst en heb je niet het idee dat er een plastic apparaat tegen je borst duwt. * Goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik heb deze kolf ook aangeschaft omdat het van een bekend merk is en aantrekkelijk geprijsd. Ik had niet verwacht zoveel plezier te hebben van dit apparaat.

  Makkelijk in gebruik

  Heb m nu al een tijdje in gebruik.. Makkelijk in en uit elkaar te halen .. Ook op m'n werk is hij makkelijk in gebruik. Ik neem m mee in een koeltasje met koel elementen en dmv de afsluitdop kun je hem fijn afsluiten zonder lekken.

  Een 'hand'-ige kolf

  Omdat mn 3e hands electrische kolf niet meer goed werkte, heb ik deze gekocht. Gebruik m incidenteel, als ik een keer (een avondje) weg moet. Handige kolf. Werkt simpel, en makkelijk te bedienen. Niet zwaar, krijg geen lamme hand oid. En wat ik vooral ook prettig vind, je kolft geluidsloos! Geen electrisch gebrom. (Weet niet zeker of het massagekussentje echt helpt, heb het idee dat het beter kolft zonder dat kussentje).

  Fijn in gebruik

  Het is even wennen aangezien je deze kolf zelf moet bediend en er wat kramp in je handen ontstaat maar na een aantal keer gaat het als vanzelf. De melk schiet snel toe en dat zorgt ervoor dat je ontspannen kan kolven. Verder is hij handig mee te nemen en schoon te houden.

  Werkt als een tiet! :P

  De kraamzorg had me eerst een elektrische kolf installatie van een ander merk aangeraden om de melkproductie op gang te helpen. Ik had deze al in huis, maar ze hadden me afgeraden om hem te gebruiken omdat ik een elektrische nodig zou hebben. Door pijnlijke tepels moest ik overdag en 's nachts de voedingen eerst afkolven en deze dan aan mijn kind voeren. Het duurde lang en het was een hel! Ik zat elke keer een uur aan de kolf om genoeg te in de fles te krijgen. Ik moest rechtop blijven zitten 's nachts is dat echt niet leuk). Kraamzorg weg, dus ik dacht: ik probeer mijn eigen handkolfje even. Nou, het ging hadrstikke snel! In een kwartier had ik er al meer uit! Ik kon lekker onderuit zakken en met mijn kind knuffelen. Het doet minder pijn omdat je zelf de kracht bepaald waarmee je kolft. En de schelpen zijn zacht. Dat is zeer zeker heel prettig! Ik moet nu alleen even een schelp in een maatje groter kopen, want deze is net iets te klein. Maar zelfs met dit ongemak ben ik dik tevreden. Ik wou dat ik nooit naar de kraamzorg geluisterd had en gelijk dit kolfje geprobeerd had!

  ook geplaatst op philips.nl

  Prima kolf!

  + gemakkelijk uit elkaar te halen en in elkaar te zetten + gemakkelijk schoon te maken + ligt prettig in de hand en is goed te bedienen + goede zuigkracht (zelfs beter dan mijn electrische kolf!) + handig formaat -> past gemakkelijk in je handtas - het tuitje van het siliconen schelpje had van mij wat langer gemogen: het randje geeft heel soms wat irritatie aan de tepel - piept en kraakt even bij het starten met pompen - er zit een afdekklepje bij voor de schelp maar geen afdekklepje voor de onderkant van het pompje. Hierdoor moet je altijd een flesje of bakje onderop aansluiten(kolf en bakjes/flesje apart meenemen neemt wat minder ruimte in).

  ook geplaatst op philips.nl

  MAKKELIJK EN SNEL

  JE HEBT ECHT HET GEVOEL DAT JE KINDJE ZELF DRINKT MAAR JIJ KOLFT EN KIJKT LEKKER NAAR JE KINDJE OF DE TV. OOK MET HET UIT ELKAAR HALEN OM SCHOON TE MAKEN IS MAKKELIJK. EN IN ELKAAR ZETTEN OOK. SUPER . BEN ER BLIJ MEE.

  ook geplaatst op philips.nl

  toegevoegd aan winkelmand