Philips AVENT SCF330/20 Comfort borstkolf met fles (125 ml)
 • -33%

  Philips AVENTSCF330/20 Comfort borstkolf met fles (125 ml)

  59.9539.95je bespaart 20.-
  vandaag besteld, morgen in huis
  Wannahave!

  Wannahave!

  Profiteer t/m 1 november van korting op dit artikel!

  Philips AVENT SCF330/20 Comfort borstkolf met fles (125 ml)

  Meer melk op natuurlijke en comfortabele wijze

  Deze Philips Avent Comfort borstkolf SCF330 zorgt voor meer melk op natuurlijke en comfortabele wijze. Als je je ontspannen voelt, gaat de melkafgifte gemakkelijker. Met deze borstkolf kun je nu gemakkelijk zitten, zonder dat je voorover hoeft te leunen, terwijl de zachte massagekussens de melkafgifte voorzichtig stimuleren.

  Comfortabelere positie
  Het unieke ontwerp van de borstkolf zorgt ervoor dat je melk direct van je borst in de fles stroomt, zelfs wanneer je rechtop zit. Dit houdt in dat je gemakkelijker kan zitten tijdens het kolven: je hoeft niet voorover te leunen om te zorgen dat al je melk in de fles terechtkomt. Als je comfortabel zit en ontspannen bent tijdens het kolven, helpt dat je melk ook makkelijker stromen.

  Zacht massagekussen
  De nieuwe satijnzachte structuur van ons massagekussen voelt warm aan op de huid en zorgt voor een comfortabele en zachte stimulatie van je melkafgifte. Tijdens het afkolven imiteert het kussen subtiel het zuigen van je baby, voor een natuurlijke toeschietreflex en klinisch bewezen effectiviteit. Het zachte massagekussen is zo ontworpen dat het bij de grote meerderheid van de moeders comfortabel zit. Mocht je een groter kussen nodig hebben, dan is dat apart verkrijgbaar (beschikbaarheid verschilt mogelijk per land).

  Inclusief onze Natural-speen
  De vorm van de brede speen lijkt op die van een borst en stimuleert zo het natuurlijk aanleggen. Zo is het voor jou én je baby gemakkelijker om borst- en flesvoeding te combineren.

  Compact ontwerp
  De borstkolf is dankzij het compacte ontwerp gemakkelijk te plaatsen. Het ergonomisch gevormde handvat biedt een comfortabel houvast en complete controle tijdens het kolven. Vanwege het kleine formaat en het lage gewicht is de borstkolf makkelijk te bewaren en mee te nemen, en kun je discreter buitenshuis kolven.

  Intuïtief in elkaar te zetten
  Eenvoudig te zien hoe de onderdelen in elkaar passen, dus in een handomdraai gebruiksklaar.

  Volledig combineerbaar assortiment
  Deze borstkolf kan worden gebruikt in combinatie met andere voedingsproducten in het Philips Avent-assortiment, zoals onze Classic-flessen en -bewaarflessen. Philips Avent heeft ook een assortiment van borstverzorgingsaccessoires om je te helpen langer en comfortabeler borstvoeding te geven.

  Kenmerken
  - Gemakkelijk met de hand te hanteren
  - Materiaal: BPA-vrij
  - Gebruik borstkolf: intuïef in elkaar te zetten
  - Alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie