Philips AVENT SCF330/13 Comfort borstkolf met 3 bewaarbekers

  Philips AVENTSCF330/13 Comfort borstkolf met 3 bewaarbekers

  59.95
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips AVENT SCF330/13 Comfort borstkolf met 3 bewaarbekers

  Melk voor je baby en comfort voor jezelf.
  Als je je prettig en ontspannen voelt, gaat de melkafgifte gemakkelijker. Daarom hebben we de meest comfortabele borstkolf tot nu toe gemaakt: je kunt nu gemakkelijk zitten, zonder dat je voorover hoeft te leunen, terwijl de zachte massagekussens de melkafgifte voorzichtig stimuleren.

  Comfortabelere positie
  Het unieke ontwerp van de borstkolf zorgt ervoor dat je melk direct van je borst in de fles stroomt, zelfs wanneer je rechtop zit. Dit houdt in dat je gemakkelijker kan zitten tijdens het kolven: je hoeft niet voorover te leunen om te zorgen dat al je melk in de fles terechtkomt. Als je comfortabel zit en ontspannen bent tijdens het kolven, helpt dat je melk ook makkelijker stromen.

  Zacht massagekussen

  De nieuwe satijnzachte structuur van ons massagekussen voelt warm aan op de huid en zorgt voor een comfortabele en zachte stimulatie van je melkafgifte. Tijdens het afkolven imiteert het kussen subtiel het zuigen van je baby, voor een natuurlijke toeschietreflex en klinisch bewezen effectiviteit. Het zachte massagekussen is zo ontworpen dat het bij de grote meerderheid van de moeders comfortabel zit. Mocht je een groter kussen nodig hebben, dan is dat apart verkrijgbaar (beschikbaarheid verschilt mogelijk per land).

  Kolven, bewaren en voeden in één
  Gebruik dezelfde beker voor het afkolven, bewaren en voeden van moedermelk. Ideaal voor het bewaren in de koelkast of vriezer

  Compact ontwerp
  De borstkolf is dankzij het compacte ontwerp gemakkelijk te plaatsen. Het ergonomisch gevormde handvat biedt een comfortabel houvast en complete controle tijdens het kolven. Vanwege het kleine formaat en het lage gewicht is de borstkolf makkelijk te bewaren en mee te nemen, en kun je discreter buitenshuis kolven.

  Intuïtief in elkaar te zetten
  Eenvoudig te zien hoe de onderdelen in elkaar passen, dus in een handomdraai gebruiksklaar.

  Volledig combineerbaar assortiment

  Deze borstkolf kan worden gebruikt in combinatie met andere voedingsproducten in de Philips Avent-collectie, zoals onze Classicflessen en -bewaarflessen. Philips Avent heeft ook een collectie van borstverzorgingsaccessoires om je te helpen langer en comfortabeler borstvoeding te geven.

  Makkelijk schoon te maken
  Makkelijk schoon te maken door het geringe aantal losse onderdelen. Alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig. Gemakkelijk met de hand te bedienen De handkolf is ideaal als je af en toe melk afkolft en belang hecht aan een compact model. Gemakkelijk met één hand te bedienen.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie