Philips AVENT SCF284/02 elektrische stoomsterilisator 3-in-1, Wit
 • -25%

  Philips AVENTSCF284/02 elektrische stoomsterilisator 3-in-1

  89.9567.45je bespaart 22.50
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips AVENT SCF284/02 elektrische stoomsterilisator 3-in-1

  De makkelijkste manier om te steriliseren

  Philips AVENT SCF284/02 3-in-1 elektrische stoomsterilisator is ontworpen om het steriliseren zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door de instelbare grootte neemt de sterilisator weinig ruimte in en in de mandjes passen zowel flessen met smalle als wijde hals.

  3-in-1 sterilisator
  De grootte van de 3-in-1 sterilisator kan worden aangepast aan de te steriliseren artikelen. Hij neemt dus nooit te veel ruimte in beslag. De 3 instellingen zijn:
  1) Klein formaat voor sterilisatie van spenen
  2) Middelgroot formaat voor sterilisatie van borstkolven, peuterborden en bestek
  3) Groot formaat voor sterilisatie van 6 flessen.

  Geschikt voor alle flestypen
  De sterilisator is ontwikkeld voor flessen met brede en smalle hals en voor de verschillende typen kolven en accessoires. Je bent dus niet gebonden aan een bepaalde maat flessen en accessoires. Volledig gevuld kan de sterilisator zes Philips AVENT-flessen van 330 ml tegelijk steriliseren.

  Veiligheid
  Deze elektrische stoomsterilisator schakelt na 6 minuten automatisch uit, binnen deze tijd zijn al je flessen en accessoires gesteriliseert. Sterilisatie is bedoeld om je baby te beschermen tegen schadelijke bacteriën totdat het immuunsysteem van je kindje sterk genoeg is. De Philips AVENT-sterilisator gebruikt de sterilisatiemethode met stoom die ook in ziekenhuizen wordt gebruikt. Dit gaat snel, eenvoudig en efficiënt zonder chemische middelen. De inhoud blijft met gesloten deksel 24 uur steriel.

  Doodt 99,9% van de bacteriën
  Sterilisatie is bedoeld om je baby te beschermen tegen schadelijke bacteriën totdat het immuunsysteem van je kindje sterk genoeg is. De Philips AVENT-sterilisator gebruikt de sterilisatiemethode met stoom die ook in ziekenhuizen wordt gebruikt. Dit gaat snel, eenvoudig en efficiënt zonder chemische middelen. De inhoud blijft met gesloten deksel 24 uur steriel.

  Bevat geen BPA
  Deze sterilisator is gemaakt van BPA-vrij materiaal

  Kenmerken
  - Capaciteit: 6 flessen
  - Werktijd: 6 minuten
  - Inhoud blijft met gesloten deksel 24 uur steriel
  - 100% BPA-vrij
  - Voltage: 220 V
  - Ontwikkelingsfase: 0-6 maanden
  - Afmetingen: 29 x 16 x 15 cm
  - Gewicht: 1,5 kg
  - Compatibel met de Philips AVENT serie
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie