Philips AVENT SCF143/06 afsluitplaatjes voor voedingsfles (6 stuks), Wit
 • babydeals

  Philips AVENTSCF143/06 afsluitplaatjes voor voedingsfles (6 stuks)

  6.95
  vandaag besteld, morgen in huis
  Babydeals: 3+1 gratis!

  Babydeals: 3+1 gratis!

  koop 4 deelnemende artikelen met dit label en je krijgt de goedkoopste gratis. De korting wordt verrekend over de deelnemende artikelen in de winkelmand. Deze actie loopt vanaf 6 tot en met 20 juli 2020. ontdek alle deelnemende 3+1 artikelen >

  Philips AVENT SCF143/06 afsluitplaatjes voor voedingsfles (6 stuks)

  Eenvoudig melk en voeding bewaren

  Met deze witte afsluitplaatjes van Philips maak je van alle Philips Avent-voedingsflessen en -drinkbekers bewaarcontainers voor melk en babyhapjes. De afsluitplaatjes zijn ideaal voor het bewaren of invriezen van moedermelk of babyhapjes. Bevestig het afsluitplaatje op de fles van Philips Avent en draai daarna de ring op de fles, zodat het goed vastzit.De doppen pas op alle Natural- en Classic-flessen en zijn BPA-vrij.

  6 afsluitplaatjes
  Bewaar je melk en voedsel eenvoudig in de Philips Avent-fles. Sluit de fles met het afsluitplaatje.

  Ideaal voor het invriezen van moedermelk
  Met het afsluitplaatje kun je je moedermelk bewaren of invriezen, zonder dat er lekkage optreedt. Het afsluitplaatje moet samen met de Philips Avent-adapterring worden gebruikt om lekken te voorkomen.

  Schrijf de datum op het plaatje
  Je kunt de datum van het afkolven of invriezen op het afsluitplaatje schrijven. Bewaar moedermelk of babyvoeding eenvoudig en overzichtelijk.

  BPA-vrije plaatjes
  Philips Avent-afsluitplaatjes zijn gemaakt van polypropyleen (PP) en van thermoplastisch elastomeer (TPE), twee BPA-vrije materialen.

  Kenmerken:
  - Materiaal: Thermoplastisch elastomeer (TPE)
  - Ontwikkelingsfases 0-6 maanden
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking