Philips AVENT SCD723/26 DECT-babyfoon, Wit
 • uitverkocht

  Philips AVENTSCD723/26 DECT-babyfoon

  135.-114.-je bespaart 21.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Philips AVENT SCD723/26 DECT-babyfoon

  Het kristalheldere geluid van de geavanceerde SCD721 DECT-babyfoon heeft geen last van interferentie. Dankzij de temperatuursensor, het kalmerende nachtlampje, slaapliedjes en een speciale nachtmodus creëer je een rustgevende omgeving voor jou en je baby.

  - 100% privé, zonder interferentie
  - Kristalhelder geluid
  - Nachtvriendelijke modus
  - Trillingen en nachtmodus

  DECT-technologie voor een gegarandeerd 100% storingvrije privéverbinding
  DECT-technologie zorgt voor een veilige privéverbinding, zodat je er zeker van kunt zijn dat je de enige bent die meeluistert en dat andere zendapparaten, zoals andere babyfoons en draadloze en mobiele telefoons, geen storing veroorzaken.

  Energiebesparende, slimme ECO-modus voor zo min mogelijk transmissie
  De unieke slimme ECO-modus minimaliseert automatisch de audiotransmissie en vergroot de batterijlevensduur. Hoe dichter je bij je baby bent, des te minder vermogen er nodig is voor een perfecte verbinding.

  Bereik tot 330 meter*
  *Bereik binnenshuis tot 50 m, bereik buitenshuis tot 330 m.
   
  Uitstekende gebruiksduur voor bewaking 's nachts
  Met de handige oplaadbare ouderunit kun je je baby tot wel 18 uur draadloos horen voordat je de unit opnieuw moet opladen.
   
  Weet dat je verbinding hebt met de LED-meldingen
  Vijf geluidsniveaulampjes geven het geluidsniveau in de kamer van je baby aan, zelfs als het geluid van de ouderunit is gedempt. Met de verbindingsindicatie weet je altijd wanneer je monitor binnen bereik en verbonden is. De ouderunit waarschuwt je als je monitor buiten bereik is of wanneer de batterij bijna leeg is en helpt je ervoor te zorgen dat je altijd verbonden bent met je baby.
   
  Nachtvriendelijke modus om display en geluid mee te dimmen
  Personaliseer je meldingsinstellingen en ontvang een bericht via de stille en subtiele vibratiemodus. Schakel met één druk op de knop over op de nachtmodus om het licht, de display en het geluid te dimmen.
   
  Geruststellend nachtlampje en slaapliedjes om je kleintje te kalmeren
  Er gaat niets boven een rustig slaapliedje en de kalmerende gloed van een nachtlampje om een onrustige baby te kalmeren. Speel een van de vijf ontspannende liedjes en schakel het nachtlampje in vanuit elke kamer in huis. Je baby valt moeiteloos weer in slaap.
   
  Praat op afstand tegen je baby
  Soms is het geruststellende geluid van je stem het enige dat je baby nodig heeft. Met één klik schakel je deze essentiële functie in en kun je overal in huis met je baby communiceren.
   
  Houd de temperatuur in de babykamer in de gaten en stel meldingen in
  Omdat baby's hun lichaamstemperatuur nog niet zo goed kunnen regelen als jij, kan een kleine schommeling in de temperatuur ervoor zorgen dat je baby onrustig wordt. Met de temperatuursensor kun je het klimaat in de babykamer in de gaten houden en ontvang je een melding als de temperatuur verandert.
   
  Kristalhelder geluid dankzij DECT-technologie
  DECT-technologie zorgt voor kristalhelder geluid, zodat je ieder lachje, murmeltje en hikje duidelijk kunt horen.
   
  Basisstation voor opladen
  Laad de ouderunit eenvoudig op met het basisstation. Zet het in je slaapkamer om 's nachts op te laten of gebruik het overdag als standaard.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie