overzicht
Philips AVENT SCD501/00 DECT-babyfoon
 • -7%

  Philips AVENTSCD501/00 DECT-babyfoon

  69.9564.95je bespaart 5.-
  SCD501/00
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips AVENT SCD501/00 DECT-babyfoon

  De betrouwbaarste verbinding met je baby

  De SCD501/00 DECT-babyfoon van Philips AVENT geeft je volledige gemoedsrust. Alle essentiële functies van een babyfoon zijn aanwezig. Dit model heeft de betrouwbaarste verbinding, met glashelder geluid en een geruststellend nachtlampje, voor jou en je baby.

  Gegarandeerd storingsvrij dankzij DECT
  Dankzij de DECT-technologie ben je er zeker van dat andere zendapparaten, zoals andere babyfoons en draadloze en mobiele telefoons, geen storing veroorzaken. Gegevenscodering zorgt voor een veilige privéverbinding, zodat alleen jij je baby kunt horen.

  Perfect helder geluid
  Ieder lachje, murmeltje en hikje klinkt bijzonder duidelijk. De DECT-technologie (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) zorgt voor kristalhelder geluid van hoge kwaliteit, zodat je je baby altijd kunt horen.

  Slimme ECO-modus
  De unieke slimme ECO-modus minimaliseert automatisch het zendvermogen en vergroot de batterijlevensduur. Hoe dichter je bij je baby bent, des te minder vermogen er nodig is voor een perfecte verbinding (niet verkrijgbaar in de VS en Canada).

  Altijd bereikbaar
  De ouderunit waarschuwt je als je monitor buiten bereik is of wanneer de batterij bijna leeg is en helpt je ervoor te zorgen dat je altijd verbonden bent met je baby.

  5 LED-lampjes met geluidsactivering
  De lampjes gaan branden om aan te geven hoe hard het geluid in de babykamer is, zelfs als het geluid van de ouderunit is gedempt.

  Bereik 300 meter
  Bereik binnen tot 50 meter*, buiten tot 300 meter*.

  Werkt op batterij en netspanning
  De ouderunit werkt prima op netstroom. Voor extra vrijheid kun je ook batterijen plaatsen voor snoerloos gebruik van de ouderunit. Plaats twee niet-oplaadbare 1,5 V R6 AA-alkalinebatterijen of twee oplaadbare 1,2 V R6 AA-batterijen.

  Gebruiksduur tot 24 uur
  Met de kleine oplaadbare ouderunit kun je je baby tot wel 24 uur draadloos in en om het huis horen voordat je de unit opnieuw moet opladen. De gebruiksduur is afhankelijk van het type batterijen dat wordt gebruikt en hoe lang je de ouderunit op batterijen laat werken.

  Geruststellende nachtlamp
  Je baby kan nog onrustig zijn als je hem net naar bed hebt gebracht. Kalmeer je baby met de warme, rustgevende gloed van het nachtlampje.

  Kenmerken
  - Volumeregeling
  - Bereik binnenshuis tot 50 meter
  - Bereik buitenshuis tot 300 meter
  - Stroomvoorziening 220 - 240 V
  - Ontwikkelingsfases: 0-6 maanden
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  toegevoegd aan winkelmand