Philips AVENT Antikrampjes babyfles met AirFree-opening
 • 3+1 gratis

  Philips AVENTAntikrampjes babyfles met AirFree-opening

  13.95
  125 ml + 260 ml
  vandaag besteld, morgen in huis
  3+1 gratis

  3+1 gratis

  op heel veel flessen en spenen van Philips AVENT. Deze actie loopt t/m 25 april 2021. De korting van het goedkoopste artikel wordt evenredig verrekend over de deelnemende artikelen in de winkelmand. ontdek alle deelnemende artikelen >

  Babydeals!

  Babydeals!

  Profiteer t/m zondag 25 april 2021 van hoge kortingen op heel veel voor baby's. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs. ontdek alle deals >

  Philips AVENT Antikrampjes babyfles met AirFree-opening

  1. AirFree houdt de melk binnen en de lucht buiten, voor horizontaal voeden
  2. Antikrampjessysteem vermindert darmkrampjes en huilerig gedrag
  3. Speenvorm ontworpen om goed aan te leggen

  Gemaakt om krampjes, boertjes en reflux te voorkomen.
  De AirFree-opening is gemaakt om je baby te helpen minder lucht door te slikken. De speen blijft vol melk zitten, zelfs in horizontale stand, om je baby ook te kunnen voeden als hij rechtop zit. Door de hoeveelheid lucht die een baby inslikt te verminderen, kunnen veelvoorkomende voedingsproblemen zoals krampjes, boertjes en reflux worden voorkomen.

  Houd de melk binnen en de lucht buiten
  De speen blijft vol melk zitten, zelfs in horizontale stand, zodat je baby op een natuurlijke manier rechtop gevoed kan worden. Dit kan reflux en luchtinname verminderen en het voeden voor jou en je kleintje comfortabeler maken.

  Design dat voorkomt dat baby's te veel lucht inslikken
  Onze unieke AirFree-opening houdt lucht uit de speen, zodat je baby minder lucht binnenkrijgt. Dit kan veelvoorkomende voedingsproblemen zoals krampjes, reflux en windjes verminderen.

  Vermindert krampjes en huilerig gedrag
  Klinische studies hebben aangetoond dat de Philips Avent-fles darmkrampjes en huilerig gedrag vermindert. Hoe? Een ventiel in de speen voorkomt dat er een vacuüm ontstaat als je baby drinkt, waardoor je ononderbroken kunt voeden. Dit kan darmkrampjes, windjes, spugen en boertjes verminderen.

  Eenvoudig schoon te maken en te monteren
  De AirFree-opening kan eenvoudig worden bevestigd aan elke Philips Avent-antikrampjesfles. Ook schoonmaken is kinderspel, dankzij de brede hals en je hoeft maar een paar onderdelen te reinigen.

  Eenvoudig te gebruiken
  Vul de fles met melk, plaats de AirFree-opening op de schroefring en draai de speen vast. Houd de fles even scheef om de speen te vullen en je bent klaar. Zorg er tijdens het voeden voor dat de AirFree-opening bovenop blijft. De speen blijft vol melk zitten, zelfs in horizontale stand, zodat je je baby ook kunt voeden als hij rechtop zit.

  Keuzevrijheid
  Je kunt de Philips Avent-antikrampjesfles met of zonder de AirFree-opening gebruiken. De AirFree-opening is compatibel met onze Philips Avent-antikrampjesflessen van 125 ml, 260 ml en 330 ml.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking