overzicht
Philips AT750/16 AquaTouch scheerapparaat (nat/droog scheren)

  PhilipsAT750/16 AquaTouch scheerapparaat (nat/droog scheren)

  59.99
  250 reviews
  vandaag besteld, dinsdag in huis

  Philips AT750/16 AquaTouch scheerapparaat (nat/droog scheren)

  Geweldige huidbescherming, glad scheren
  Met de Philips AT750/16 AquaTouch Wet & Dry geniet je vanaf nu van een ultraglad scheerresultaat. Zonder zorgen over een beschadigde huid. De Aquatec-afdichting zorgt voor comfortabel droog scheren en verfrissend nat scheren. Gebruik hem met water en scheergel of -schuim voor een nog comfortabeler gevoel.

  Aquatec voor nat en droog scheren
  Aquatec-afdichting voor comfortabel droog scheren en verfrissend nat scheren. Geoptimaliseerd voor gebruik met scheergel of -schuim voor nog meer comfort, zelfs onder de douche.

  Bescherming van je huid
  De afgeronde, wrijvingsarme scheerhoofden passen zich aan de rondingen van je gezicht aan. De kans op sneetjes wordt hierdoor minimaal! Het Super Lift & Cut-systeem met dubbele mesjes tilt je haren op en scheert ze op een comfortabele manier af.

  Volledig waterdicht en lange gebruikstijd

  Dankzij het QuickRinse-systeem kun je het apparaat afspoelen onder de kraan en gebruiken onder de douche. Je kunt de AquaTouch Wet & Dry meer dan 40 minuten draadloos gebruiken. Dat is voldoende voor 14 scheerbeurten!

  Super Lift & Cut-systeem
  Het systeem met dubbele mesjes van het elektrische scheerapparaat van Philips tilt de haren op en scheert ze op een comfortabele manier af voor een glad scheerresultaat.

  Meer dan 40 minuten draadloos gebruik
  Meer dan 40 minuten draadloos gebruik is voldoende voor 14 scheerbeurten. Volledig opgeladen in 8 uur, dus altijd klaar voor gebruik.

  Kenmerken:
  - Dynamic contour response
  - Snel afspoelbare haarkamer, volledig waterdicht
  - Afwerking: geribbeld decoratiepaneel, blauw, behuizing (standaard), zwart
  - Handvat: ligt gemakkelijk in de hand, rubberen greep
  - Maximaal energieverbruik: 5.4 watt
  - Energieverbruik in stand-by: 0.5 watt
  - Elke 2 jaar scheerhoofd vervangen met HQ8
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4(250 reviews)
  Meest recent

  Goed en niet duur

  De Philips Nose Trimmer is een handzaam apparaat , want het ligt goed in de hand.

  ook geplaatst op philips.nl

  Het apparaat is niet waterdicht

  Het apparaat is niet waterdicht. Na een klein jaar dagelijks gebruik (vanaf april 2018) begon het apparaat bij aanzetten te haperen en bleek er water bij de "waterdicht" afgeschermde elektronica te zitten. Ook de motor laat aan de buitenzijde behoorlijk corrosie verschijnselen zien. Apparaat scheert zeker goed en is fijn in gebruik maar is niet bestand tegen vocht.

  ook geplaatst op philips.nl

  Heerlijk aparaat.

  Een bijna geruisloos scheeraparaat wat ook nog zijn werk uitstekend doet. En dat niet alleen, werkt ook nog heel lang na te zijn opgeladen. Perfecte vervanger/ opvolger van mijn vorige.

  ook geplaatst op philips.nl

  Doet wat het moet

  Over de jaren heen heb ik al heel wat neus en oor trimmers uitgeprobeerd. De meesten werken niet naar behoren. Het laatste toestel werd zelfs gloeiend heet. Dus was ik op zoek naar een model dat ik in het verleden had en goed werkte. Dit model van Philips voldoet aan deze verwachtingen. Pijnloos, onderhoudsvrij en knipt de haren kort af. Ik ben tevreden.

  ook geplaatst op Philips.be

  uitstekend in gebruik

  gebruik het nu reeds enkele jaren zonder problemen

  ook geplaatst op Philips.be

  Een neustrimmer die esthetisch en kwalitatief goed is!

  Prijs/kwaliteitvan: deze neus- en oortrimmer is erg goed. Je krijgt een heel goed werkend product voor een zeer mooie prijs. Ik ben zeer tevreden!

  ook geplaatst op philips.nl

  Perfect

  Zo hoort een scheerapparaat te werken. Scheert snel, maakt makkelijk schoon en gaat heel lang mee met één acculading.

  ook geplaatst op philips.nl

  Prima neus- en oortrimmer

  Deze neustrimmer is ook te gebruiken als oortrimmer. Trekt niet en is gemakkelijk te gebruiken. Nog geen ervaring met wenkbrauwen

  ook geplaatst op philips.nl

  Goed

  Doet wat hij moet doen en lekker glad Helaas is voor mijn oudere toestel geen mesjes meer te koop Dus maar een nieuwe gekocht en ben heel tevreden

  ook geplaatst op philips.nl

  Uitstekend scheerapparaat

  Met name de accu is een sterk punt, zowel gebruiksduur als oplaadtijd. Is mijn tweede scheerapparaat van dit type. Kom er nu achter dat de 1e, minder waterdicht was dan deze. Ondanks dat heeft de vorige het bijna 2 jaar volgehouden. Mijn verwachting over de levensduur van deze - onder garantie verstrekt - is dus hooggespannen.

  ook geplaatst op philips.nl

  toegevoegd aan winkelmand