overzicht
Philips AC3829/10 luchtzuiveraar en luchtbevochtiger, Zwart, wit
 • Uitverkocht

  PhilipsAC3829/10 luchtzuiveraar en luchtbevochtiger

  494.-
  20 reviews
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  bekijk alle Luchtreinigers

  10.- cashback + 10,- donactie aan het Longfonds
  Krijg 10.- cashback bij aankoop van geselecteerde Philips luchtreinigers en laat Philips 10,- doneren aan het Longfonds. Deze actie is geldig t/m 31 december 2019.
  Meer informatie?


  Hoe ontvang je 10.- cashback?
  Stap 1: Ga naar www.philips.nl/acties en klik op de betreffende actie.
  Stap 2: Vul het inschrijfformulier in. Tijdens het inschrijven dien je een foto/scan van het aankoopbewijs en de streepjescode te uploaden.
  Stap 3: Na ontvangst van alle bovenstaande documenten streeft Philips ernaar het cashback bedrag binnen 4 weken op de betreffende bankrekening te storten.
  Stap 4: Philips doneert 10 euro aan het Longfonds.
  Je kunt je registreren tot 14 januari 2020.

  Download hier de actievoorwaarden.

  Gratis filter
  Krijg nu tijdelijk een gratis filter, t.w.v. maximaal 79.99 gratis cadeau bij aankoop van geselecteerde Philips artikelen. Deze actie is geldig t/m 23 juni 2019.
  Meer informatie?


  Hoe ontvang je jouw gratis filter?
  Stap 1: Ga naar www.philips.nl/acties en klik op de betreffende actie.
  Stap 2: Vul je gegevens in en upload het aankoopbewijs. Binnen een uur na registratie ontvang je een bevestigingsmail.
  Stap 3: Na goedkeuring streeft Philips ernaar het filter binnen vier weken naar je toe te sturen.
  Let op: je kunt je registeren tot uiterlijk 8 juli 2019.

  Download hier de actievoorwaarden.

  Philips AC3829/10 luchtzuiveraar en luchtbevochtiger

  1. Ideaal voor kamers tot 80m2
  2. Snelle luchtzuivering van 310 m³/h
  3. Snelheid luchtbevochtiging: 600 ml/u
  4. Volwaardige luchtbevochtiger:3 modi voor luchtbevochtiging
  5. Volwaardige luchtreiniger: 4 modi voor luchtzuivering
  6. Geschikt voor grote ruimtes
  7. Air Matters app connected: binnen- en buitenlucht
  8. Capaciteit watertank: 3L

  Bekijk en beheer de luchtkwaliteit — overal, altijd.
  Met deze 2-in-1 luchtzuiveraar en luchtbevochtiger regelt u de luchtkwaliteit in ruimten tot 80 m2 in de strijd tegen allergenen, droge lucht, schadelijke gassen, fijne deeltjes, bacteriën en virussen. Geavanceerde VitaShield IPS-zuiveringstechnologie heeft bewezen 99,97% van de deeltjes tot slechts 0,003 micron (800 keer kleiner dan PM2.5) te verwijderen, met inbegrip van virussen, bacteriën, pollen, stof en schilfers van huisdieren. De technologie zorgt voor superieure schone lucht met een Clean Air Delivery Rate (CADR) van 310 m3/h. In een kamer van 20 m2, kan de lucht in minder dan 7 minuten gezuiverd worden, zodat de lucht meer dan 8 keer per uur wordt gezuiverd. NanoCloud-technologie maakt gebruik van een natuurlijk en hygiënisch verdampingsproces om te zorgen voor superieure prestaties tot 600 ml/h. Wanneer het water is verdampt, wordt de waternevel onzichtbaar en de kunnen kleinere moleculen minder bacteriën in de lucht dragen. Ons laboratoriumonderzoek bevestigt dat NanoCloud-technologie 99% minder bacteriën verspreidt dan toonaangevende ultrasone luchtbevochtigers. Ook worden hierdoor natte plekken en wit stof voorkomen.

  App connected
  Gebruik de app om uw luchtkwaliteit binnen en buiten te controleren. De luchtzuiveraar geeft voortdurend gegevens over de luchtkwaliteit binnenshuis door aan de app, die vervolgens gecombineerd worden met informatie over vervuiling buitenshuis en pollen, om u een compleet beeld van uw luchtkwaliteit te geven.

  Superieure verwijdering van deeltjes
  Geavanceerde VitaShield IPS-zuiveringstechnologie heeft bewezen 99,97% van de deeltjes tot slechts 0,003 micron (800 keer kleiner dan PM2.5) te verwijderen, met inbegrip van virussen, bacteriën, pollen, stof en schilfers van huisdieren. De technologie zorgt voor superieure schone lucht met een Clean Air Delivery Rate (CADR) van 310 m3/h. In een kamer van 20 m2, kan de lucht in minder dan 7 minuten gezuiverd worden, zodat de lucht meer dan 8 keer per uur wordt gezuiverd.

  Hygiënisch bevochtigen
  NanoCloud-technologie maakt gebruik van een natuurlijk en hygiënisch verdampingsproces om te zorgen voor superieure prestaties tot 600 ml/h. Wanneer het water is verdampt, wordt de waternevel onzichtbaar en de kunnen kleinere moleculen minder bacteriën in de lucht dragen. Ons laboratoriumonderzoek bevestigt dat NanoCloud-technologie 99% minder bacteriën verspreidt dan toonaangevende ultrasone luchtbevochtigers. Ook worden hierdoor natte plekken en wit stof voorkomen.

  Vermindert bacteriën en virussen
  Een optimale zuiveringsfunctie detecteert en vermindert bacteriën en virussen zoals H1N1 (griep) effectief, voor schonere lucht en een gezondere woonomgeving.

  2 gebruiksscenario's
  Schakel met één druk op de knop tussen de modi 2-in-1 en Alleen zuiveren. Kies 2-in-1 voor schonere lucht zonder het ongemak van droge lucht tijdens droge seizoenen. In de modus Alleen zuiveren wordt de bevochtigingsfunctie uitgeschakeld wanneer deze niet vereist is.

  Allergenenindex lucht binnenshuis
  AeraSense-technologie detecteert de allergenen in uw lucht binnenshuis en geeft het potentiële risiconiveau van de luchtallergenen aan op een schaal van 1 tot 12.

  Numerieke weergave PM2.5 binnenshuis
  Een professionele sensor met AeraSense-technologie detecteert nauwkeurig en reageert snel op de kleinste wijziging met betrekking tot deeltjes in de lucht, met bevestiging in de vorm van realtime PM2.5-feedback.

  3 automatische modi
  Dit product heeft 3 automatische zuiveringsinstellingen: een algemene modus, een extra gevoelige allergeenmodus en een slaapmodus. In de slaapmodus is de weergave gedimd en schakelt de ventilator over op de laagste snelheid. Kies een modus voor optimale prestaties die aan uw behoeften voldoet.

  4 vochtigheidsinstellingen
  Handhaaf een constante vochtigheidsgraad met de automatische vochtigheidsinstellingen. Kies 40%, 50%, of 60% als vochtigheidsgraad. De luchtbevochtiger schakelt dan automatisch in of uit om de gewenste vochtigheidsgraad te bereiken.

  Uiterst stille werking
  Het unieke aerodynamisch ontwerp zorgt voor maximale prestaties met minimaal geluid. In de slaapstand is het apparaat zo goed als geluidloos voor schonere lucht terwijl u slaapt.

  Laag energieverbruik
  Dit product is met een verbruik van minder dan 1 kWh per dag energie- en kostenbesparend.

  Eenvoudig te verplaatsen met zwenkwielen
  Het apparaat is ook uitgerust met vier wielen, waardoor het nog gemakkelijker is om te verplaatsen.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.3(20 reviews)
  Meest recent

  Prima apparaat, echter de app is net niet af.

  Het apparaat doet wat hij moet doen. Jammer dat de app (Air Matters) regelmatig zeurt over het vullen van het waterreservoir. Deze is lang niet leeg. Wat het luchtreinigings gedeelte betreft: Prima. Stil, haalt effectief alle rommel uit de lucht en de luchtvochtigheid wordt goed geregeld. (Alleen naar boven, het is geen luchtdroger) Jammer van de app anders waren het 5 sterren geweest.

  ook geplaatst op philips.nl

  Prima produkt.

  Geeft duidelijk de heersende luchtkwaliteit en vochtigheid weer. Heeft een goede capaciteit om de luchtkwaliteit te verbeteren en de luchtvochtigheid op te voeren. Het gebruik in combinatie van de app is ons niet gelukt. Het apparaat is stiller dan ik had verwacht.

  ook geplaatst op philips.nl

  werking is optimaal en is met veel opties om in te stellen.

  is heel goed op de persoonlijke voorkeur in te stellen wat echt een voordeel is.

  ook geplaatst op philips.nl

  Gebruiksvriendelijk

  Uitpakken,aanzetten en lezen terwijl het apparaat al werkt.

  Prima apparaat! Doet precies wat het belooft.

  De lucht in huis is merkbaar schoner en vochtiger. De app werkt prima en spreekt redelijk voor zich. We zagen wel op tegen de flinke aanschafprijs, maar nu het binnenklimaat merkbaar beter is zijn we blij dat we deze investering gedaan hebben.

  ook geplaatst op philips.nl

  Allergieën en luchtzuiveraar

  Sinds enkele weken hebben wij de Phillips AC3829/10 luchtzuiveraar en bevochtiger in huis. Het uitpakken en in elkaar zetten ging zeer gemakkelijk en vervolgens direct het apparaat in gebruik genomen. En aangezien deze luchtzuiveraar en bevochtiger 99,97 % van de allergenen en bacteriën en virussen detecteert en verminderd, was het zeer fijn dat wij hem snel direct konden gebruiken. Wij hebben namelijk beiden allergieën en daarnaast heeft een van ons een chronische neusamandelontsteking en hopen dat door dit apparaat te gebruiken de allergieën zullen verminderen en de ontsteking zal weggaan. De mogelijkheid om de luchtzuiveraar/bevochtiger te bedienen en in de gaten te houden via een app leek ons ideaal. Zeer opvallend is dat vanaf het eerste moment dat wij hem aanzetten, de luchtkwaliteit tussen de 1 en 2 is, wat wij totaal niet reëel vinden. Alleen als wij het apparaat voor een open raam of bij bijvoorbeeld het uitkloppen van een dekbed plaatsen, zie je dat hij even een 4-7 aantikt, hierdoor aanspringt en vervolgens heel erg snel weer op luchtkwaliteit 1 staat. In onze ogen is dit totaal niet geloofwaardig (wij wonen relatief dicht bij een snelweg waar sowieso fijnstof in de lucht zit. Daarnaast zien wij ook daadwerkelijk stofdeeltjes zweven in de lucht, dus misschien dat de sensor niet goed werkt). Wat wij zeer nadelig vinden is het korte snoer, hierdoor kan hij bijvoorbeeld niet even snel in het midden van een kamer worden geplaatst om de kamer in de lucht goed te zuiveren. Door het korte snoer, moeten wij de stekker uit het stopcontact halen om het apparaat te kunnen verplaatsen. Dit heeft weer tot het gevolg dat de app en wifi niet meer werken en het alles weer opnieuw moet worden ingesteld. Wij vragen ons af hoe hygiënisch de bevochtiger is. Je vult het water bij en met dit water heeft het apparaat twee weken gedaan. Dit betekent dat er bacteriën in het water kunnen gaan groeien (vooral met de lekker warme temperaturen) en worden deze dan alsnog weer via de luchtzuiveraar in de ruimte verspreid? Voor ons lijkt het apparaat niet het gewenste effect te hebben, maar het zou kunnen dat de sensor niet goed werkt.

  mooi strak apparaat

  Mooie uitstraling heeft het appraat en makkelijk te plaatsen in de huiskamer. Precies een goed formaat niet te groot en niet te klein. Installatie is heel makkelijk en gebruiksvriendelijk. Maakt minder lawaai in de slaapmodus maar niet hinderlijk als hij niet in de slaapmodus staat.

  ook geplaatst op philips.nl

  Snel, simpel en makkelijk

  Nadat de grote doos was uitgepakt de simpele stappen gevolgd om de filters te plaatsten en de app te installeren. Was het allemaal makkelijk in te stellen wat het apparaat moest doen. De lucht was erg vies volgens de sensor maar na een dik uur was alles zoals het hoort. Het geluid valt reuze mee, alleen als de sensor vind dat de lucht weer viezer is, maakt het apparaat wat meer geluid. Het apparaat is wel vrij groot, maar staat zeker niet in de weg. De erge hooikoorts verschijnselen zijn al een stuk minder geworden in de eerste dagen, en na langer gebruik in zijn de klachten in huis over. Via de app is alles simpel in de gaten te houden of makkelijk aan te passen, zelfs uitzetten of hoger zetten kan via de app.

  ook geplaatst op philips.nl

  Snel, simpel en makkelijk

  Nadat de grote doos was uitgepakt de simpele stappen gevolgd om de filters te plaatsten en de app te installeren. Was het allemaal makkelijk in te stellen wat het apparaat moest doen. De lucht was erg vies volgens de sensor maar na een dik uur was alles zoals het hoort. Het geluid valt reuze mee, alleen als de sensor vind dat de lucht weer viezer is, maakt het apparaat wat meer geluid. Het apparaat is wel vrij groot, maar staat zeker niet in de weg. De erge hooikoorts verschijnselen zijn al een stuk minder geworden in de eerste dagen, en na langer gebruik in zijn de klachten in huis over. Via de app is alles simpel in de gaten te houden of makkelijk aan te passen, zelfs uitzetten of hoger zetten kan via de app.

  Gewoon WOW

  Binnen ons gezin hebben we best veel last van allergieën . Naast de nodige medicatie waren we op zoek naar een alternatief en kwamen uit bij de 2-in-1 luchtzuiveraar en luchtbevochtiger van Philips. Een flink apparaat wat door het design toch niet misstaat in het interieur. Een prima handleiding welke je stap voor stap door de installatie begeleid. Bediening op het toestel zelf maar ook via een app. Ideaal ! Maar het belangrijkste is de werking en daar zijn wij heel goed over te spreken. Vooral op de slaapkamer is het goed merkbaar dat we minder last hebben van de allergieën. Op de apparaat is door middel van een getal en kleurenschijf te zien hoe het met de lucht kwaliteit gesteld is en merkbaar is dat deze na opening van de ramen al snel oploopt naar max. De luchtreiniger gaat dan ook snel harder draaien en in het filter is duidelijk zichtbaar wat voor rommel(stuifmeel) er uit de lucht wordt gefilterd. Zeker in combinatie met de luchtbevochtiger een aanschaf waar wij zeker geen spijt van hebben.

  ook geplaatst op philips.nl

  toegevoegd aan winkelmand