overzicht
Philips AC2882/10 Luchtreiniger 2000 series
 • 10.- cashback

  PhilipsAC2882/10 Luchtreiniger 2000 series

  217.-
  16 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  10.- cashback + 10,- donactie aan het Longfonds
  Krijg 10.- cashback bij aankoop van geselecteerde Philips luchtreinigers en laat Philips 10,- doneren aan het Longfonds. Deze actie is geldig t/m 31 december 2019.

  Hoe ontvang je 10.- cashback?
  Stap 1: Ga naar www.philips.nl/acties en klik op de betreffende actie.
  Stap 2: Vul het inschrijfformulier in. Tijdens het inschrijven dien je een foto/scan van het aankoopbewijs en de streepjescode te uploaden.
  Stap 3: Na ontvangst van alle bovenstaande documenten streeft Philips ernaar het cashback bedrag binnen 4 weken op de betreffende bankrekening te storten.
  Stap 4: Philips doneert 10 euro aan het Longfonds.
  Je kunt je registreren tot 14 januari 2020.

  Download hier de actievoorwaarden.

  Gratis filter
  Krijg nu tijdelijk een gratis filter, t.w.v. maximaal 79.99 gratis cadeau bij aankoop van geselecteerde Philips artikelen. Deze actie is geldig t/m 23 juni 2019.

  Hoe ontvang je jouw gratis filter?
  Stap 1: Ga naar www.philips.nl/acties en klik op de betreffende actie.
  Stap 2: Vul je gegevens in en upload het aankoopbewijs. Binnen een uur na registratie ontvang je een bevestigingsmail.
  Stap 3: Na goedkeuring streeft Philips ernaar het filter binnen vier weken naar je toe te sturen.
  Let op: je kunt je registeren tot uiterlijk 8 juli 2019.

  Download hier de actievoorwaarden.

  Philips AC2882/10 Luchtreiniger 2000 series

  Adem het verschil

  Deze Philips AC2882/10 luchtreiniger heeft 3 slimme instellingen waaruit je kunt kiezen: algemene modus, allergeenmodus en bacterie- en virusmodus. De AC2882/10 is geschikt voor ruimtes van maximaal 79 m2. Het Aerodynamisch ontwerp versterkt efficiënte luchtstroom. De luchtreiniger is voorzien van een VitaShield , Realtime feedback, AeraSense-technologie en een lichtregeling. In de slaapstand is de luchtreiniger met slechts 20.5 dB erg stil.

  Waarom een luchtreiniger?
  Tegenwoordig zijn we steeds meer bezig met gezondheid maar toch letten we daarbij nauwelijks op de kwaliteit van de lucht waar we in leven. Gemiddeld halen we 20.000 keer per dag adem, goede luchtkwaliteit is daarom zeer belangrijk. Philips luchtreinigers zorgen voor een schonere lucht en voor een betere gezondheid, juist voor mensen die kampen met de astma, hooikoorts of overige allergieën.

  VitaShield IPS-technologie
  Kan ultrafijne deeltjes van slechts 0,02 micron en verwijdert tot 99,9% van bacteriën en virussen. Je bent tevens beschermd tegen schadelijke gassen, zoals formaldehyde, TVOC en geurtjes.

  Allergeenmodus
  De allergeenmodus bevat een speciaal gebeurtenisdetectie-algoritme van AeraSense: een professionele kwaliteitssensor die dagelijkse gebeurtenissen detecteert zoals het uitschudden van een kussen of een langskomende stofzuiger. Wanneer deze gebeurtenissen worden gedetecteerd, levert de luchtreiniger automatisch een extra luchtstroomboost om het risiconiveau van allergenen direct tot een minimum te verlagen.

  Bacterie- en virusmodus
  Bacteriën en virussen worden slechts zelden gedetecteerd door luchtsensoren. Vandaar dat een aanzienlijke verhoging van de luchtstroom en verhoging van de luchtverversing per uur de effectiefste manier is om deze deeltjes te verminderen. Deze modus versterkt de luchtstroming en het hoogwaardige HEPA-filter in de luchtreiniger vangt 99,9% van de bacteriën en virussen in de lucht effectief op en zorgt voor schonere lucht.

  Algemene modus
  Schadelijke deeltjes kleiner dan 2,5 μm kunnen tot ver boven lokale richtlijnen stijgen wanneer er bijvoorbeeld wordt gekookt. Onze geavanceerde technologie, AeraSense, detecteert meteen en nauwkeurig onzichtbare vervuilende stoffen binnenshuis en verhoogt daarna automatisch de capaciteit van de luchtzuiveraar om schadelijke deeltjes en gassen te verminderen, voor een schonere lucht.

  Aerodynamisch ontwerp
  Aerodynamisch ontwerp versterkt efficiënte luchtstroom.

  Realtime feedback
  De 4-staps kleurenring biedt onmiddellijke feedback over de luchtkwaliteit binnenshuis.

  Gegarandeerd gezonde lucht
  Dankzij de geavanceerde AeraSense-technologie kan de levensduur van het filter nauwkeurig worden berekend op basis van het vervuilingsniveau binnenshuis, de luchtstroom en de gebruiksduur. Het beschermingsalarm voor gezonde lucht laat u direct weten wanneer het tijd is het filter te vervangen. Als het filter niet direct wordt vervangen, wordt het apparaat uitgeschakeld, om te voorkomen dat het niet effectief zuivert. Zo bent u altijd verzekerd van schone lucht.

  Geluidsarm
  In de stille modus verlaagt de luchtreiniger de ventilatorsnelheid en het geluidsniveau zodat u comfortabel kunt slapen. De lampjes van de luchtreiniger kunnen ook worden gedimd en/of uitgeschakeld, naargelang uw voorkeur.

  Slimme lichtregeling
  Zowel de verlichting van de AQI als in de interface kunnen worden gedimd en/of uitgeschakeld, om overlast door licht bij klanten te voorkomen.

  Wereldwijde certificering
  Ecarf (EU) en Airmid (VS)-gecertificeerd.

  Specificaties
  - Geschikt voor kamers tot 25-79 m2
  - Energieverbruik in stand-by: < 0.5 Watt
  - Geluidsniveau: 20.5 – 52 dB
  - AC-filter: FY2420
  - Luchtkwaliteitssensor(en): Deeltjessensor
  - Vierstaps kleurindicatie geeft de kwaliteit van lucht weer
  - Vergrendeling voor gezonde lucht en alarm voor filtervervanging
  - Ventilatorsnelheidindicators: stil, stand 1, 2, 3, turbo
  - Filtert PM 2,5: in één uur, >99 %
  - Filtert virussen: in 0,5 uur, 99,9 %
  - CADR (sigarettenrook): 333 m³/h
  - Snoerlengte: 1.8 meter
  - Materiaal hoofdunit: plastic
  - Kleur: wit
  - Garantietermijn: 2 jaar

  Afmetingen en gewicht:
  -
  Afmetingen (lxbxh) 35.9x24x55.8 cm
  - Gewicht: 7.7 kg
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  toegevoegd aan winkelmand