overzicht
Philips AC2882/10 Luchtreiniger 2000 series
 • Gratis filter

  PhilipsAC2882/10 Luchtreiniger 2000 series

  217.-
  16 reviews
  vandaag besteld, dinsdag in huis

  Gratis filter
  Krijg nu tijdelijk een gratis filter, t.w.v. maximaal 79.99 gratis cadeau bij aankoop van geselecteerde Philips artikelen. Deze actie is geldig t/m 23 juni 2019.
  Meer informatie?


  Hoe ontvang je jouw gratis filter?
  Stap 1: Ga naar www.philips.nl/acties en klik op de betreffende actie.
  Stap 2: Vul je gegevens in en upload het aankoopbewijs. Binnen een uur na registratie ontvang je een bevestigingsmail.
  Stap 3: Na goedkeuring streeft Philips ernaar het filter binnen vier weken naar je toe te sturen.
  Let op: je kunt je registeren tot uiterlijk 8 juli 2019.

  Download hier de actievoorwaarden.

  10.- cashback + 10,- donactie aan het Longfonds
  Krijg 10.- cashback bij aankoop van geselecteerde Philips luchtreinigers en laat Philips 10,- doneren aan het Longfonds. Deze actie is geldig t/m 31 december 2019.
  Meer informatie?


  Hoe ontvang je 10.- cashback?
  Stap 1: Ga naar www.philips.nl/acties en klik op de betreffende actie.
  Stap 2: Vul het inschrijfformulier in. Tijdens het inschrijven dien je een foto/scan van het aankoopbewijs en de streepjescode te uploaden.
  Stap 3: Na ontvangst van alle bovenstaande documenten streeft Philips ernaar het cashback bedrag binnen 4 weken op de betreffende bankrekening te storten.
  Stap 4: Philips doneert 10 euro aan het Longfonds.
  Je kunt je registreren tot 14 januari 2020.

  Download hier de actievoorwaarden.

  Philips AC2882/10 Luchtreiniger 2000 series

  Adem het verschil

  Deze Philips AC2882/10 luchtreiniger heeft 3 slimme instellingen waaruit je kunt kiezen: algemene modus, allergeenmodus en bacterie- en virusmodus. De AC2882/10 is geschikt voor ruimtes van maximaal 79 m2. Het Aerodynamisch ontwerp versterkt efficiënte luchtstroom. De luchtreiniger is voorzien van een VitaShield , Realtime feedback, AeraSense-technologie en een lichtregeling. In de slaapstand is de luchtreiniger met slechts 20.5 dB erg stil.

  Waarom een luchtreiniger?
  Tegenwoordig zijn we steeds meer bezig met gezondheid maar toch letten we daarbij nauwelijks op de kwaliteit van de lucht waar we in leven. Gemiddeld halen we 20.000 keer per dag adem, goede luchtkwaliteit is daarom zeer belangrijk. Philips luchtreinigers zorgen voor een schonere lucht en voor een betere gezondheid, juist voor mensen die kampen met de astma, hooikoorts of overige allergieën.

  VitaShield IPS-technologie
  Kan ultrafijne deeltjes van slechts 0,02 micron en verwijdert tot 99,9% van bacteriën en virussen. Je bent tevens beschermd tegen schadelijke gassen, zoals formaldehyde, TVOC en geurtjes.

  Allergeenmodus
  De allergeenmodus bevat een speciaal gebeurtenisdetectie-algoritme van AeraSense: een professionele kwaliteitssensor die dagelijkse gebeurtenissen detecteert zoals het uitschudden van een kussen of een langskomende stofzuiger. Wanneer deze gebeurtenissen worden gedetecteerd, levert de luchtreiniger automatisch een extra luchtstroomboost om het risiconiveau van allergenen direct tot een minimum te verlagen.

  Bacterie- en virusmodus
  Bacteriën en virussen worden slechts zelden gedetecteerd door luchtsensoren. Vandaar dat een aanzienlijke verhoging van de luchtstroom en verhoging van de luchtverversing per uur de effectiefste manier is om deze deeltjes te verminderen. Deze modus versterkt de luchtstroming en het hoogwaardige HEPA-filter in de luchtreiniger vangt 99,9% van de bacteriën en virussen in de lucht effectief op en zorgt voor schonere lucht.

  Algemene modus
  Schadelijke deeltjes kleiner dan 2,5 μm kunnen tot ver boven lokale richtlijnen stijgen wanneer er bijvoorbeeld wordt gekookt. Onze geavanceerde technologie, AeraSense, detecteert meteen en nauwkeurig onzichtbare vervuilende stoffen binnenshuis en verhoogt daarna automatisch de capaciteit van de luchtzuiveraar om schadelijke deeltjes en gassen te verminderen, voor een schonere lucht.

  Aerodynamisch ontwerp
  Aerodynamisch ontwerp versterkt efficiënte luchtstroom.

  Realtime feedback
  De 4-staps kleurenring biedt onmiddellijke feedback over de luchtkwaliteit binnenshuis.

  Gegarandeerd gezonde lucht
  Dankzij de geavanceerde AeraSense-technologie kan de levensduur van het filter nauwkeurig worden berekend op basis van het vervuilingsniveau binnenshuis, de luchtstroom en de gebruiksduur. Het beschermingsalarm voor gezonde lucht laat u direct weten wanneer het tijd is het filter te vervangen. Als het filter niet direct wordt vervangen, wordt het apparaat uitgeschakeld, om te voorkomen dat het niet effectief zuivert. Zo bent u altijd verzekerd van schone lucht.

  Geluidsarm
  In de stille modus verlaagt de luchtreiniger de ventilatorsnelheid en het geluidsniveau zodat u comfortabel kunt slapen. De lampjes van de luchtreiniger kunnen ook worden gedimd en/of uitgeschakeld, naargelang uw voorkeur.

  Slimme lichtregeling
  Zowel de verlichting van de AQI als in de interface kunnen worden gedimd en/of uitgeschakeld, om overlast door licht bij klanten te voorkomen.

  Wereldwijde certificering
  Ecarf (EU) en Airmid (VS)-gecertificeerd.

  Specificaties
  - Geschikt voor kamers tot 25-79 m2
  - Energieverbruik in stand-by: < 0.5 Watt
  - Geluidsniveau: 20.5 – 52 dB
  - AC-filter: FY2420
  - Luchtkwaliteitssensor(en): Deeltjessensor
  - Vierstaps kleurindicatie geeft de kwaliteit van lucht weer
  - Vergrendeling voor gezonde lucht en alarm voor filtervervanging
  - Ventilatorsnelheidindicators: stil, stand 1, 2, 3, turbo
  - Filtert PM 2,5: in één uur, >99 %
  - Filtert virussen: in 0,5 uur, 99,9 %
  - CADR (sigarettenrook): 333 m³/h
  - Snoerlengte: 1.8 meter
  - Materiaal hoofdunit: plastic
  - Kleur: wit
  - Garantietermijn: 2 jaar

  Afmetingen en gewicht:
  -
  Afmetingen (lxbxh) 35.9x24x55.8 cm
  - Gewicht: 7.7 kg
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.2(16 reviews)
  Meest recent

  Goed apparaat

  Geruisloos en goede luchtzuiveraar, makkelijk te bedienen mis alleen een afstandsbediening bij het apparaat

  ook geplaatst op philips.nl

  vooralsnog voldoet het aan de verwachting

  Na een voorjaar met veel allergische klachten dit product aangeschaft. Ik heb de reiniger nu 1 maand in de huiskamer staan maar toeval of niet, ik heb nog geen allergische klachten ondervonden. De reiniger staat altijd op de "algemene modus" omdat ik niet het idee heb dat er verschil is met "allergeenmodus" of "bacteriemodus".

  ook geplaatst op philips.nl

  een aanrader voor iedereen met hooikoorts

  Dit is een geweldig product, hiervoor kon ik zelfs binnen niet rondlopen zonder last te hebben van mijn ogen door de pollen. Alle ramen moesten zo veel mogelijk dicht blijven en verluchten zonder daarna enorm veel last te hebben was onmogelijk. Met dit apparaat zijn deze problemen quasi verdwenen. Het apparaat zuivert de lucht ook in grote ruimtes. Het pikt ook heel snel een verandering in luchtkwaliteit op en past zichzelf hieraan aan. Er is ook een slaapstand ingebouwd, al is deze minder efficiënt als de gewone stand (die tevens ook al niet zo veel lawaai maakt). Ook het ontwerp van het apparaat mag er wezen.

  ook geplaatst op philips.nl

  Prima luchtzuivering met simpele bediening

  De luchtzuiveraar werkt snel en stiller als mijn hele oude luchtzuiveraar van Philps Naturis 100. Fijn automatisch programma en een goede slaapkamer modus. een goede vervanger

  ook geplaatst op philips.nl

  Mooi product, werkt makkelijk en goed.

  Wat een mooi produkt. Het uitpakken van de doos, installeren en contact maken met de wifi ging erg goed. Daarna wat gespeeld met de app om te kijken wat de luchtzuiveraar eigenlijk allemaal kan. Allemaal super handig. Binnen zeer korte tijd is de lucht in de huiskamer gezuiverd en dat zie je aan de ronde gekleurde cirkel van de luchtzuiveraar. En dat met een hond in huis. Via de app worden tips gegeven om de luchtzuiveraar zo goed mogelijk te gebruiken. De app werkt bij helaas niet altijd. Dan duurt het erg lang om te laden. Dat is jammer. De app is wel makkelijker in bediening dat het paneel, wat overigens ook duidelijk is. De luchtzuiveraar is stil als hij op de laagste twee standen staat. Op het moment dat je lucht ineens slechter wordt, gaat hij ook harder blazen. De allergeenmodus kan dagelijkse gebeurtenissen detecteren, zoals het uitschudden van een kussen of een langskomende stofzuiger, zoals op de site staat. En idd, binnen de kortste keren is de lucht dan weer geklaard.

  ook geplaatst op philips.nl

  Geweldig apparaat

  Dit product doet wat het moet doen:de lucht reinigen.Ik ben helemaal tevreden.

  ook geplaatst op philips.nl

  PERFECT TOESTEL

  Het toestel geeft mij betere nachtrust, mijn astma verbeterd enorm,toestel is fluisterstil en werkt zoals het hoort!!!

  ook geplaatst op Philips.be

  Prima apparaat

  Apparaat doet wat hij moet doen. Perfect ! Kan het iedereen aanraden met hooikoorts.

  ook geplaatst op philips.nl

  Prettig gebruik

  Het apparaat kwam net voor de kerstdagen binnen. Bij het aanzetten viel het meteen op dat er lekker frisse lucht uit het apparaat kwam. De lucht die uit het apparaat komt is vrij koude lucht. Zet hem daarom niet onder de thermostaat! Het apparaat laat zien hoe de luchtkwaliteit is in de ruimte. Het is fijn te zien wanneer er een blauwe kleur verschijnt. Teken van een goede kwaliteit. Wanneer je gaat koken verandert hij van kleur en reageert er direct op. Ook dierengeurtjes zijn nu minder in huis. De normale stand is erg stil. Wanneer je hem op een andere stand zet, is het apparaat vrij lawaaierig. Lijkt op het geluid van een airco. Ik ben heel erg benieuwd hoe het zal werken wanneer de hooikoorts weer op gaat spelen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]

  ook geplaatst op philips.nl

  Efficiënt, stil en een leuk design!

  Zeer goed werkende luchtzuiveraar, met verschillende opties voor normale luchtzuivering tot allergieën, etc. Detecteert vrijwel alle vormen van luchtvervuiling: Alledaagse stoffen die in de lucht hangen, maar werkt ook in de koken tijdens het koken, in de woonkamer in het algemeen maar vangt ook bijvoorbeeld 'stof' en rondzwevende deeltjes met stofzuigen en bevorderd de slaap en nachtrust in de slaapkamer. Zoals gezegd heeft verschillende standen voor verschillende omstandigheden en is bijzonder stil (bijvoorbeeld 's nachts in de slaapkamer)! Last but not least, heeft de luchtreiniger van Philips ook een leuk design, zeker in vergelijking met andere luchtreinigers. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]

  ook geplaatst op philips.nl

  toegevoegd aan winkelmand