Philips 65PUS7304/12 4K Ultra HD Smart tv, 65 inch (165 cm)
 • uitverkocht

  Philips65PUS7304/12 4K Ultra HD Smart tv

  899.-854.-je bespaart 45.-
  65 inch (165 cm)
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Philips 65PUS7304/12 4K Ultra HD Smart tv

  Deze Philips 65 PUS7304/12 - 65 inch/165 cm, 4K Ultra HD tv is speciaal ontworpen om alles uit de HDR10+ video-indeling te halen. De contrast-, kleur- en helderheidsniveaus worden voor elk frame aangepast. Of je nu een populaire serie of de nieuwste blockbuster kijkt, schaduwen zijn dieper, heldere oppervlakken stralen en kleuren zijn levensecht.  Zo wordt een filmavondje met de hele familie een belevenis.  Door het scherpe beeld van deze Philips Smart TV lijkt het alsof je de actie van dichtbij meemaakt. 4K biedt scherp en levendig beeld. Het geluid is helder en duidelijk. En met Dolby Vision en Dolby Atmos zie en hoor je beeld en geluid in bioscoopkwaliteit.  de ondersteuning voor Dolby's eersteklas geluid en videoformats klinkt en lijkt alles wat je in HDR kijkt levensecht. Of je nu kijkt naar de nieuwste streamingseries of een Blu-ray Disc-set, je kunt genieten van het contrast, de kleur en de helderheid zoals de regisseur het heeft bedoeld. Geniet ook van de heldere, ruimtelijke klanken met detail en diepte.

  3-zijdig Ambilight
  De driezijdige Ambilight technologie zorgt ervoor dat de muur achter de tv meekleurt met de kleur van het scherm. Deze technologie geeft je het gevoel dat jouw scherm breder is en laat je meer opgaan in het programma of de film waarnaar je aan het kijken bent.

  4K Ultra HD resolutie
  4K Ultra HD beeldresolutie levert uitermate hoge beeldkwaliteit en een zeer helder beeld. Het 4K UHD scherm laat vier keer zoveel beeldpunten zien dan je gewend bent van Full HD en zelfs acht maal zoveel dan bij HD Ready televisies. Geniet van de hoogste kwaliteit in beeld.

  Levensechte kleuren, waar je ook zit
  Van filmavonden met het gezin tot de grote wedstrijd of gamen met vrienden: IPS Nano Color-technologie zorgt voor levendige, levensechte kleuren en een brede kijkhoek. Gelijkmatige deeltjes van nanometerformaat absorberen overtollig licht dat het scherm creëert, zodat je kunt genieten van rijke kleuren vanaf bijna elke kijkpositie. Rood blijft rood, groen gras ziet er groen uit en blauw is altijd blauw. Zelfs als je tot onder een hoek van 60 graden van de tv zit.

  AI-spraakbediening. Geïntegreerde Google Assistant. Geschikt voor Alexa.
  Bedien je Philips Android TV met je stem. Wil je gamen, Netflix kijken of content en apps zoeken in de Google Play Store? Vraag het je televisie. Je kunt ook alle met Google Assistant compatibele Smart Home-apparaten met je stem bedienen. Dim bijvoorbeeld de lampen tijdens een filmavondje of stel de thermostaat in, zonder op te staan. Je hoeft nooit meer op zoek naar de afstandsbediening. Je kunt nu Je Philips Smart TV bedienen met Je stem via apparaten die compatibel zijn met Alexa, zoals Amazon Echo. Zet je TV aan, kies een andere zender, schakel naar je gameconsole en veel meer met Alexa.
  lees meer

  Specificaties

  BesturingssysteemUSB-aansluitingWifiEnergieklasse