Philips 65OLED984/12 4K UHD OED tv, Zwart

  Philips65OLED984/12 4K UHD OED tv

  3499.-
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis
  Let op!

  Let op!

  bij dit artikel is het oude energielabel van kracht.

  Philips 65OLED984/12 4K UHD OED tv

  De Philips 65OLED984/12 is een 4K Ultra HD OLED televisie waarmee je nog meer op gaat in prachtige beeldkwaliteit en een grotere kijkhoek. Dankzij het 4 zijdige Philips Ambilight geniet je met nog meer emotie van beelden. En een beeld dat zo levensecht is, vraagt om levensecht geluid. Het exclusieve luidsprekerdesign van de legendarische audio-ingenieurs Bowers & Wilkins levert ongekend levensechte prestaties. Een geïntegreerde subwoofer, tweeters en drivers met volledig bereik produceren diepe, goed gedefinieerde bastonen, scherpe dialogen en kristalheldere hoge frequenties. Zelfs bij een laag volume. De TV, de soundbar, de bevestiging aan de metalen standaard, het geheel is een blikvanger in je kamer.

  Google Play Store en de Philips App Gallery. 
  Breid het gewone aanbod TV-programma's uit met Google Play Store en Philips App Gallery. Geniet eindeloos van films, TV, muziek, apps en games online. 

  Perfecte kleurenweergaven dankzij Philips OLED
  Philips OLED is de nieuwste generatie tv-technologie, met diepere zwarttinten, betere kleuren en verbazingwekkend contrast, wat resulteert in een zuiver en levensecht beeld. In tegenstelling tot conventionele LED-TV's heeft OLED geen achtergrondverlichting nodig. Dankzij de organische, lichtgevende technologie kunnen pixels volledig worden uitgeschakeld en komt er geen licht door wat zorgt voor perfecte detail. 

  4K Ultra HD Premium beeldkwaliteit
  Ultra HD Premium brengt je HDR-content tot leven. Geniet van een scherper, meer gedetailleerd en realistischer beeld met meer dan een miljard kleuren, waardoor je nog meer diepte en levendigheid te zien krijgt.

  HDR10+. Zie het zoals de regisseur het bedoelde.
  De beeldkwaliteit van de Philips HDR10+-TV is nog meeslepender en levensechter. Dynamische metagegevens zorgen dat je TV de helderheidniveaus van frame tot frame aanpast. Van heldere luchten tot kaarsverlichte tempels — kleuren zijn levensecht. Originele details blijven behouden en het contrast is perfect

  Dolby Vision en Dolby Atmos. Beeld en geluid in bioscoopkwaliteit.
  Met de ondersteuning voor Dolby's eersteklas geluid en videoformats klinkt en lijkt alles wat je in HDR kijkt levensecht. Of je nu kijkt naar de nieuwste streamingseries of een Blu-ray Disc-set, je kunt genieten van het contrast, de kleur en de helderheid zoals de regisseur het heeft bedoeld. Geniet ook van de heldere, ruimtelijke klanken met detail en diepte.

  Bestuur de TV met je stem
  Dankzij Google Assistant bedien je deze Philips Android TV eenvoudig met je stem. Of je nu Netflix wilt kijken, een game wilt spelen of apps wilt zoeken in de Google Play Store; zeg het tegen de TV en hij voert je opdracht uit. Daarnaast bedien je ook moeiteloos jouw slimme apparaten die geschikt zijn voor Google Assistant. En dat allemaal vanaf de bank!
  lees meer

  Specificaties

  BesturingssysteemUSB-aansluitingWifiEnergieklasse