Philips 65OLED854/12 4K Ultra HD Smart tv, Zwart
 • 300.- cashback
 • -12%

  Philips65OLED854/12 4K Ultra HD Smart tv

  2837.-2479.-je bespaart 358.-
  vandaag besteld, morgen in huis
  300.- Cashback

  300.- Cashback

  op deze Philips OLED TV. De actie geldt t/m 13 april 2020. Hoe werkt de actie? Ga na aankoop van de TV naar: www.philips.nl/acties, Beeld en Geluid, ‘OLED Cashback’ en volg de stappen voor de registratie.

  10 Gratis films

  10 Gratis films

  via de Rakuten TV app op deelnemende Philips TV's. Deze actie is geldig t/m 17 mei. Hoe werkt deze actie? Ga naar www.philips.nl/acties en selecteer de actie: krijg 10 films cadeau!. Volg de stappen. Meer info lees je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Philips 65OLED854/12 4K Ultra HD Smart tv

  Met een Philips 65OLED854/12 165 cm ( 65 inch) 4K Ultra HD OLED tv met driezijdig Ambilight voelt elke scène indrukwekkend echt. Afzonderlijke pixels kunnen worden gedimd of uitgeschakeld voor diepere donkere tinten, levendige kleuren en een verbazingwekkend contrast. Zelfs details in schaduwen en felle delen van het scherm worden nauwkeurig gereproduceerd.Je krijgt ook een grotere kijkhoek, en dankzij de Philips-videoverwerkingsengine prachtig vloeiende bewegingen.

  AI-spraakbediening. Geïntegreerde Google Assistant. Geschikt voor Alexa.
  Bedien je Philips Android TV met uw stem. Wil je gamen, Netflix kijken of content en apps zoeken in de Google Play Store? Vraag het je televisie. Je kunt ook alle met Google Assistant compatibele Smart Home-apparaten met uw stem bedienen. Dim bijvoorbeeld de lampen tijdens een filmavondje of stel de thermostaat in, zonder op te staan. Je hoeft nooit meer op zoek naar de afstandsbediening. je kunt nu je Philips Smart tv bedienen met je stem via apparaten die compatibel zijn met Alexa, zoals Amazon Echo. Zet je tv aan, kies een andere zender, schakel naar je gameconsole en veel meer met Alexa.

  Ambilight. De emotie spat van het scherm af.
  Met Philips Ambilight krijgen films en games extra diepte. Je muziek krijgt een eigen lichtshow. En het scherm voelt groter dan het is. De intelligente LED's aan de randen van de tv schijnen de kleuren op het scherm in realtime naar de muren en de rest van de kamer. 

  Dolby Vision en Dolby Atmos. Beeld en geluid in bioscoopkwaliteit.
  Met de ondersteuning voor Dolby's eersteklas geluid en videoformats klinkt en lijkt alles wat je in HDR kijkt levensecht. Of je nu kijkt naar de nieuwste streamingseries of een Blu-ray Disc-set, je kunt genieten van het contrast, de kleur en de helderheid zoals de regisseur het heeft bedoeld. Geniet ook van de heldere, ruimtelijke klanken met detail en diepte.

  Kenmerken:
  - 165 cm (65") Ambilight tv
  - 5000 Picture Performance Index
  - HDR 10+/ WCG 99%
  - P5 Perfect Picture Engine
  lees meer

  Specificaties

  BesturingssysteemUSB-aansluitingWifiEnergieklasse