Philips 55OLED934/12 OLED tv, 55 inch (140 cm)
 • 150.- cashback
 • -7%

  Philips55OLED934/12 OLED tv

  2479.-2299.-je bespaart 180.-
  55 inch (140 cm)
  vandaag besteld, morgen in huis
  150.- Cashback

  150.- Cashback

  op deze Philips OLED TV. De actie geldt t/m 13 april 2020. Hoe werkt de actie? Ga na aankoop van de TV naar: www.philips.nl/acties, Beeld en Geluid, ‘OLED Cashback’ en volg de stappen voor de registratie.

  10 Gratis films

  10 Gratis films

  via de Rakuten TV app op deelnemende Philips TV's. Deze actie is geldig t/m 17 mei. Hoe werkt deze actie? Ga naar www.philips.nl/acties en selecteer de actie: krijg 10 films cadeau!. Volg de stappen. Meer info lees je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Philips 55OLED934/12 OLED tv

  De Philips Philips 55OLED934/12 is een superslanke OLED televisie waarmee je nog meer op gaat in prachtige beeldkwaliteit en een grotere kijkhoek. Dankzij Philips Ambilight geniet je met nog meer emotie van beelden. 

  Google Play Store en de Philips App Gallery.
  Breid het gewone aanbod TV-programma's uit met Google Play Store en Philips App Gallery. Geniet eindeloos van films, TV, muziek, apps en games online.

  Perfecte kleurenweergaven dankzij Philips OLED
  Philips OLED is de nieuwste generatie tv-technologie, met diepere zwarttinten, betere kleuren en verbazingwekkend contrast, wat resulteert in een zuiver en levensecht beeld. In tegenstelling tot conventionele LED-TV's heeft OLED geen achtergrondverlichting nodig. Dankzij de organische, lichtgevende technologie kunnen pixels volledig worden uitgeschakeld en komt er geen licht door wat zorgt voor perfecte detail. 

  4K Ultra HD Premium beeldkwaliteit
  Ultra HD Premium brengt je HDR-content tot leven. Geniet van een scherper, meer gedetailleerd en realistischer beeld met meer dan een miljard kleuren, waardoor je nog meer diepte en levendigheid te zien krijgt.

  HDR10+. Zie het zoals de regisseur het bedoelde.
  De beeldkwaliteit van de Philips HDR10+-TV is nog meeslepender en levensechter. Dynamische metagegevens zorgen dat je TV de helderheidniveaus van frame tot frame aanpast. Van heldere luchten tot kaarsverlichte tempels — kleuren zijn levensecht. Originele details blijven behouden en het contrast is perfect
  Dolby Vision en Dolby Atmos. Beeld en geluid in bioscoopkwaliteit.
  Met de ondersteuning voor Dolby's eersteklas geluid en videoformats klinkt en lijkt alles wat je in HDR kijkt levensecht. Of je nu kijkt naar de nieuwste streamingseries of een Blu-ray Disc-set, je kunt genieten van het contrast, de kleur en de helderheid zoals de regisseur het heeft bedoeld. Geniet ook van de heldere, ruimtelijke klanken met detail en diepte.

  Bestuur de TV met je stemDankzij Google Assistant bedien je deze Philips Android TV eenvoudig met je stem. Of je nu Netflix wilt kijken, een game wilt spelen of apps wilt zoeken in de Google Play Store; zeg het tegen de TV en hij voert je opdracht uit. Daarnaast bedien je ook moeiteloos jouw slimme apparaten die geschikt zijn voor Google Assistant. En dat allemaal vanaf de bank!
  lees meer

  Specificaties

  BesturingssysteemUSB-aansluitingWifiEnergieklasse