Philips 50PUS6704/12 4K Ultra HD tv, 50 inch (127 cm)
 • uitverkocht

  Philips50PUS6704/12 4K Ultra HD tv

  439.-
  50 inch (127 cm)
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Philips 50PUS6704/12 4K Ultra HD tv

  Deze Philips 50PUS6704/12  4K Ultra HD tv met 50 inch/127 cm beeldscherm, is speciaal ontworpen om alles uit de HDR10+ video-indeling te halen. De contrast-, kleur- en helderheidsniveaus worden voor elk frame aangepast. Of je nu een populaire serie of de nieuwste blockbuster kijkt, schaduwen zijn dieper, heldere oppervlakken stralen en kleuren zijn levensecht.
  Geniet van geweldige TV. Door het scherpe beeld van deze Philips Smart TV lijkt het alsof je de actie van dichtbij meemaakt. 4K biedt scherp en levendig beeld. Met Ultra HD geniet je van vier keer de resolutie van gewoon Full HD dankzij meer dan acht miljoen pixels en de unieke Ultra Resolution Upscaling-technologie. Geniet van beter en scherper beeld met meer diepte, contrast, natuurlijke bewegingen en levendige details, ongeacht de originele content.Het geluid is helder en duidelijk. Het SAPHI-dashboard geeft je direct toegang tot jouw favoriete content.

  Met Philips Ambilight krijgen films en games extra diepte. En je  muziek krijgt een eigen lichtshow. En het scherm voelt groter dan het is. De intelligente LED's aan de randen van de TV schijnen de kleuren op het scherm in realtime naar de muren en de rest van de kamer. Je krijgt perfect afgestemde sfeerverlichting en dus een extra reden om van je TV te houden.
  Met de ondersteuning voor Dolby's eersteklas geluid en videoformats klinkt en lijkt alles wat je in HDR kijkt levensecht. Of je nu kijkt naar de nieuwste streamingseries of een Blu-ray Disc-set, je kunt genieten van het contrast, de kleur en de helderheid zoals de regisseur het heeft bedoeld. Geniet ook van de heldere, ruimtelijke klanken met detail en diepte.
  lees meer

  Specificaties

  USB-aansluitingWifiEnergieklasse