Philips 436M6VBPAB monitor, Zwart

  Philips436M6VBPAB monitor

  547.-
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips 436M6VBPAB monitor

  Ga nu nog meer op in je game met deze Philips 436M6VBPAB 4K HDR met Amboglow monitor. De monitor is voorzien van een Ultra-HD 4K (3840x2160 pixels) LCD-panel. Dit snelle panel heeft een ongelooflijk strakke kleurweergave en beschikt over de beste helderheid. Met een 4000:1 contrast worden de details goed zichtbaar. Het LCD-panel heeft een laag energieverbruik wat ook nog eens voordelig is voor je portemonee. Deze 43 inch monitor is de juiste monitor voor elke denkbare werkplek.

  Quantum Dot-technologie voor ongelooflijk mooie kleuren
  Quantum Dot-technologie voor ongelooflijk mooie kleuren Quantum Dot-technologie is een innovatie nanokristal-technologie die licht zorgvuldig uitstraalt voor blauwer blauw, groener groen en roder rood. LCD-monitors met Quantum Dot produceren een groter dynamisch kleurbereik en geven werkelijk natuurlijke kleuren weer. Het resultaat: levendige, dynamische kleuren die u moet zien om het te geloven.

  MultiView maakt tweevoudige verbinding en weergave tegelijkertijd mogelijk
  Met de Philips MultiView-display met zeer hoge resolutie krijgt je toegang tot een wereld vol connectiviteit. MultiView maakt actieve tweevoudige verbinding en weergave mogelijk, zodat u kunt werken met meerdere apparaten, zoals PC's en notebooks tegelijkertijd, voor complex multitasken.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie