Philips 276C8/00 monitor

  Philips 276C8/00 monitor

  319.-
  nog 5 op voorraad

  Philips 276C8/00 monitor

  276C8/00 Philips Moda LCD-monitor met USB-C. Eenvoud die opvalt
  De monitor, winnaar van de Red Dot Design Award, levert scherpe, opvallende QHD-beelden in een ultraslank scherm zonder rand. Voorzien van alle poorten en USB-C-connectiviteit met één kabel in een strakke geometrische basis voor een strakke configuratie.

  Randloos
  Door het omringende frame te elimineren in ons randloze ontwerp, krijg je een breed beeld met een moderne uitstraling en een vrijwel naadloze ervaring voor opstellingen met meerdere monitoren.

  Ultraslank voor een stijlvolle uitstraling
  Deze nieuwe display is onmogelijk dun. Het ultraslanke profiel biedt een minimalistische stijl die er geweldig uitziet in jouw huis en op jouw bureau.

  USB-C-aansluiting
  Dit Philips-scherm heeft een ingebouwde USBtype-C-aansluiting met stroomvoorziening. Dankzij het slimme en flexibele energiebeheer kun je jouw compatibele apparaat rechtstreeks snel opladen. Met de slanke, omkeerbare USB C-aansluiting kun je gemakkelijk docken met één kabel. Je kunt video's met hoge resolutie bekijken en supersnel data overdragen terwijl je jouw laptop oplaadt.

  Voorzie jouw notebook van stroom en laad deze op
  Deze monitor heeft een ingebouwde USB-Caansluiting die apparaten van stroom kan voorzien. Met intelligent en flexibel energiebeheer kun je jouw compatibele* notebook nu rechtstreeks vanaf de monitor van stroom voorzien of opladen met één enkele USB-C-kabel.

  Kristalheldere QHD-beelden
  Deze Philips-beeldschermen bieden kristalheldere, Quad HD beelden van 2560 x 1440 of 2560 x 1080 pixels. Jouw beelden komen tot leven door de hoge prestaties en de grote pixeldichtheid. De beelden kunnen afkomstig zijn van verbindingen met hoge bandbreedte zoals DisplayPort, HDMI of Dual link DVI. Of je nu een veeleisende professional bent die extreem gedetailleerde informatie voor zijn CAD-CAM toepassingen nodig heeft of die grafische 3D-toepassingen gebruikt, of een financieel expert bent die met enorme spreadsheets werkt, Philips-displays geven je een kristalhelder beeld.

  Ultra Wide-Color-technologie
  Ultra Wide-Color-technologie levert een breder spectrum aan kleuren voor een schitterend beeld. Het bredere 'kleurengamma' van Ultra Wide-Color produceert meer natuurlijk uitziend groen, levendiger rood en dieper blauw. Breng mediaentertainment, afbeeldingen en zelfs productiviteit tot leven met de intense kleuren van de Ultra Wide-Color-technologie.

  High Dynamic Range (HDR)
  High Dynamic Range zorgt voor een compleet andere visuele ervaring. Beelden komen met verbluffende helderheid, ongekend contrast en fascinerende kleuren tot leven. Naast de grote helderheid krijgen de donkere elementen veel meer diepte en nuance. De rijkere schakering van nieuwe kleuren die je niet eerder op TV hebt gezien, sleept je mee in een visuele ervaring die jouw zintuigen prikkelen en emoties opwekken.
  lees meer

  Specificaties

  3D
  Beeldscherm vormVlak
  Beeldschermgrootte (inch)27
  Beeldschermresolutie (pixels)2560 x 1440
  Soort paneelQuad HD
  Beeldverhouding (pixels)16:9
  Touchscreen
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (2)

  algemene beoordeling
  (2 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.