overzicht
Philips 273V5LHSB 27 inch monitor, -

  Philips273V5LHSB 27 inch monitor

  149.-
  10 reviews
  vandaag besteld, dinsdag in huis

  Philips 273V5LHSB 27 inch monitor

  De 273V5LHSB/00 is een 27 inch TFT LCD beeldscherm van Philips. Je kunt de monitor eenvoudig aansluiten op je desktop via VGA of HDMI aansluiting. Het Full HD beeldscherm heeft een breedbeeldresolutie van 1920 x 1080 pixels. Het scherm is volledig toekomstbestendig omdat het 1080p-signalen van alle bronnen ondersteunt, waaronder bronnen zoals Blu-ray en geavanceerde HD-gameconsoles. De signaalverwerking is uitgebreid bijgewerkt om deze veel hogere signaalkwaliteit en resolutie te ondersteunen. Het scherm geeft heldere, trillingvrije Progressive Scan-beelden met verbluffende kleuren.

  SmartControl Lite
  SmartControl Lite is de nieuwste monitorbeheersoftware voor gebruikersinterfaces. Via de 3D-pictogrammen kunnen gebruikers de meeste monitorvariabelen met de muis afstellen, zoals kleur, helderheid, schermkalibratie, multimedia, ID-beheer enzovoort.

  SmartContrast
  SmartContrast is een Philips-technologie die het weergegeven beeld analyseert. Kleuren worden automatisch bijgesteld en de intensiteit van de achtergrondverlichting wordt aangepast voor een dynamische verbetering van het contrast bij digitale afbeeldingen, video's of games met donker kleurtinten. In de modus Economisch worden het contrast en de achtergrondverlichting optimaal ingesteld voor alledaagse kantoortoepassingen en een laag energieverbruik.

  Specificaties

  Beeldscherm
  - 27 inch TFT LCD beeldscherm
  - Ratio 16:9
  - Resolutie 1920 x 1080 pixels bij 60 Hertz
  - Responstijd 5 ms, Smart respons 1 ms
  - Helderheid 300 cd/m²
  - Smart Contrast 10.000.000:1

  Connectiviteit
  - Signaalinvoer VGA (analoog), HDMI (digitaal, HDCP)
  - Gesynchroniseerde invoer: aparte synchronisatie, synchronisatie op groen
  - Audio (in/out) HDMI audio uit

  Gemak
  - Kensington slot
  - VESA standaard 100 x 100 mm
  - Plug & Play compatibiliteit DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 7 en 8

  Standaard
  - Kantelfunctie -5 / 20 graden

  Vermogen
  - Ingeschakeld 18.15 watt
  - Stand-by modus 0,5 watt
  - Uit modus 0.3 watt
  - LED indicator voor voeding: in werking -wit, stand-by modus - wit (knipperend)
  - Stroomvoorziening: ingebouwd 100 - 240 volt AC, 50-60 Hertz

  Afmetingen
  - Product met standaard 646 x 471 x 240 millimeter
  - Product zonder standaard 646 x 398 x 57 millimeter
  - Gewicht met standaard 4.53 kilo
  - Gewicht zonder standaard 4 kilo

  Duurzaam
  - Milieu en energie; EnergyStar 6.0, EPEAT zilver, RoHS, Loodvrij, Kwikvrij
  - Recyclebaar verpakkingsmateriaal 100 procent
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.2(10 reviews)

  kenmerken

  • Gebruiksgemak
   5
  • Kwaliteit
   5
  • Verwachting
   5
  • Vormgeving
   5
  Meest recent

  Grote hele fijne monitor

  Deze Monitor is een aanrader een heerlijk led scherm met een hoog contrast een snelle verversing van het beeld en een formaat die zeer prettig is om mee te werken. En dat voor die prijs

  ook geplaatst op philips.nl

  Prima scherm

  Oppassen geblazen met het kopen van een scherm tegenwoordig: welke ingan heeft het scherm en welke uitgang heeft de PC? Gelukkig heeft dit scherm HDMI - en dat past ook op de PC.

  1 persoon vond dit nuttig

  Een grootse monitor

  Ik heb samen met de HP Slimline desktop computer de Philips 273V5LHSB, 27 inch monitor aangeschaft. Een grote monitor met tot in alle hoeken een duidelijk en helder beeld. Voor bijvoorbeeld montagewerk op de computer is hij prima geschikt. Dit maakt het aansluiten van bijvoorbeeld 2 monitoren overbodig. Deze grootte voldoet uitstekend. Verder heel eenvoudig en doeltreffend in gebruik. Geen overbodige poespas. Ben er blij mee.

  Uitstekend beeld

  Ik gebruik de monitor als TV! Aangesloten op een Humax receiver (Ziggo) via HDMI, en het geluid aangesloten op een stereo installatie via de scart uitgang van de Humax receiver. Perfect beeld en geluid. Beter/goedkoper HDTV + prima geluid is niet mogelijk...

  Het beeld is niet om naar huis te sturen

  de knoppen zijn moeilijk te bereiken. kalibratie met deze monitor is bijzonder moeilijk. laag contrast en veel te veel gamma daardoor kan je deze niet goed afstellen.

  ook geplaatst op Philips.be

  slecht

  het geluid werkt niet in windows 10 geen update drivers.

  ook geplaatst op philips.nl

  Een hele goede monitor

  Door mijn leeftijd en gezichtsvermogen werd ik gedwongen een grotere monitor te kopen 23" werd te klein. De monitor is prachtig van beeld helderheid en kleur dit is wat lastig in te stellen maar als je het eenmaal door hebt dan kun je alles hand matig beïnvloeden, bij de automatische stand is het beeld wat te hel, verder een supersnelle beeld vorming, Prima monitor, ik had ook niet anders verwacht van Philips.

  hans 71

  Ben zeer tevreden met de monitor alleen ontbreekt de handleiding dit zou leuk zijn als het word nagestuurd super beeldkwaliteit.

  Lekker duidelijk artikel

  Lekker groot scherm,helder,goed scherp.Een hele vooruitgang ten opzichte van mijn vorige scherm (21.5 inch).Had ik eerder moeten weten.

  Super helder beeld

  Ik zocht naar een mooi en relatief goedkoop scherm voor mijn PC, die ik ook als TV zou kunnen gebruiken. Dit scherm is bovenverwachting goed! Wat een helder en scherp beeld, en met de hoge resolutie zie ik nu nog meer van het internet! Aan de zijkant zit een handig knopje waarmee je zonder het gedoe van stekkers wisselen kan switchen van HDMI ( Tv bij mij ) en VGA ( mijn PC )

  1 persoon vond dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand