Pharma Nord Bio-Quinon Q10 Gold - 60 capsules

  Pharma NordBio-Quinon Q10 Gold - 60 capsules

  53.95
  nog 8 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Pharma Nord Bio-Quinon Q10 Gold - 60 capsules

  Het heeft ruim 30 jaar aan research geduurd, maar het belang van het co-enzym Q10 of uniquinon voor ons lichaam is bekend. Het speelt een belangrijke rol in de energiestofwisseling in de cellen. Daar worden voedingsstoffen uit je voeding omgezet in energie. Die energie wordt weer gebruikt in je spieren en om het afweersysteem van je lichaam te ondersteunen.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.

  Wat is Q10?
  Q10 is een universeel energiesupplement dat nieuwe kracht en vitaliteit geeft. Q10 kan door iedereen gebruikt worden als een bron van energie. Ouderen en sporters met intensieve trainingsprogramma's hebben een verhoogde behoefte, omdat bij hen de kans op een Q10 tekort het grootst is. In wetenschappelijke publicaties is het positieve effect van Q10 bij hartkwalen, parodontose en hoge bloeddruk aangetoond. Tevens blijkt Q10 een gunstig effect te hebben bij patiënten die medicijnen gebruiken om het cholesterolgehalte in hun lichaam te verlagen, omdat deze medicijnen de eigen productie van Q10 in het lichaam verlagen.

  Onderzoek heeft aangetoond dat Q10 opgelost in soja-olie (zoals in Bio-Quinon) het best door het lichaam opgenomen wordt. Als het lichaam behoefte heeft aan extra Q10, dan zul je het verschil merken binnen een tot twee weken nadat je begonnen bent met het innemen van extra Q10.

  Gebruik co-enzym Q10 bij:
  - vermoeidheid
  - spierpijn
  - bijwerkingen van cholesterol verlagende medicijnen (statines)
  - parodontose
  - onregelmatige hartslag
  - hoge bloeddruk
  - bescherming tegen vrije radicalen

  Dosering en gebruik
  1 capsule per dag tijdens de maaltijd in zijn geheel innemen.

  Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

  Let op!
  De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. In geval van overdosering, wordt geadviseerd de huisarts te raadplegen. Dit voedingssupplement buiten bereik van kinderen bewaren.

  Ingrediënten
  Palmolie, capsulewand: gelatine, Co-enzym Q10 (ubichinon), bevochtigingsmiddel: glycerol, kleur: ammonia karamel, bevochtigingsmiddel: gezuiverd water, vitamine: L-ascorbinezuur, verdikkingsmiddel: siliciumdioxide, kleur: titaandioxide.

  Actieve ingrediënten
  1 capsule bevat:
  100 mg Co-enzym Q10 als Ubiquinon*
  25 mg Vitamine C 31% ADH

  * ADH is niet vastgesteld 

  Allergie-informatie
  Ben je allergisch/gevoelig voor één of meerdere van de componenten, wordt geadviseerd voor gebruik contact op te nemen met de huisarts.

  Bewaren
  Beneden 25°C op een droge plaats bewaren. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Na gebruik de verpakking goed sluiten.

  Zwangerschap en borstvoeding
  Wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg dan de huisarts alvorens dit voedingssupplement te gebruiken.

  Distributeur:
  Pharma Nord B.V.
  Editiestraat 9
  1321 NG Almere - Nederland

  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking