Pharma Nord Bio-Magnesium Active - 150 tabletten - mineralen

  Pharma NordBio-Magnesium Active - 150 tabletten - mineralen

  18.95
  150
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Pharma Nord Bio-Magnesium Active - 150 tabletten - mineralen

  Algemeen
  Bio Active Magnesium bevat een complex met drie verschillende magnesiumzouten in een snel oplosbare en makkelijk opneembare vorm. Het draagt bij aan het behoud van sterke botten en tanden en een normale werking van de zenuwen en spieren. Daarnaast draagt Bio Active Magnesium bij aan de vermindering van vermoeidheid

  Gebruiskaanwijzing / dosering
  1 tablet per dag, tenzij de arts anders voorschrijft. Bij voorkeur tijdens of na een maaltijd in zijn geheel innemen. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

  Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
  Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

  Ingrediënten
  Magnesiumcarbonaat, Magnesiumhydroxide, Magnesiumacetaat, Microkristallijne cellulose, Dicalciumfosfaat, Hydroxypropylmethylcellulose en Magnesiumzouten van vetzuren Siliciumdioxide. Geschikt voor vegetariërs.

  Dit product bevat geen
  Suiker, gist, gluten of lactose.
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.