Pharma Nord Bio Calcium+D3+K1 - 60 kauwtabletten

  Pharma NordBio Calcium+D3+K1 - 60 kauwtabletten

  9.95
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Pharma Nord Bio Calcium+D3+K1 - 60 kauwtabletten

  Met de Bio Calcium+D3+K1 tabletten van Pharma Nord hou je je botten in conditie. Het helpt je een optimale aanbreng te verzekeren van de elementen calcium en vitamine D3 samengebracht in een gemakkelijk in te nemen kauwtablet.

  Dosering en gebruik
  1 tablet per dag vlak voor het slapen gaan kauwen of in zijn geheel innemen. 2 tabletten per dag voor kinderen tot en met 6 jaar, zwangeren en ouderen (60+).

  Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

  Let op!
  De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. In geval van overdosering, wordt geadviseerd de huisarts te raadplegen. Dit voedingssupplement buiten bereik van kinderen bewaren.

  Ingrediënten
  Calciumcarbonaat, zoetstoffen: sorbitol, xylitol, antiklontermiddelen: polyvinyl pyrrolidon, magnesiumzouten van vetzuren, glansmiddel: hydroxypropyl methylcellulose, smaakversterker: pepermuntpoeder, verstevigingsmiddel: siliciumdioxide, cholecalciferol (vitamine D3), phytomenadion (vitamine K1). Voedingssupplement met toegevoegde zoetstoffen sorbitol en xylitol. Tabletten smaken naar pepermunt.

  Actieve ingrediënten
  1 tablet bevat:
  500 mg Calcium 63% (ADH)
  5 mcg Vitamine D3 100% (ADH)
  35 mcg Vitamine K1 47% (ADH)

  ADH: Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (In de bijsluiter aangeduid als RDA. De online bijsluiter is in het engels)

  Allergie-informatie
  Ben je allergisch/gevoelig voor één of meerdere van de componenten, wordt geadviseerd voor gebruik contact op te nemen met de huisarts.

  Bewaren
  Beneden 25°C op een droge plaats bewaren. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Na gebruik de verpakking goed sluiten.

  Distributeur:
  Pharma Nord B.V.
  Editiestraat 9
  1321 NG Almere - Nederland
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking