Pharma Nord Bio-Antioxidant multivitamine - 60 tabletten

  Pharma NordBio-Antioxidant multivitamine - 60 tabletten

  24.95
  nog 6 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Pharma Nord Bio-Antioxidant multivitamine - 60 tabletten

  We worden allemaal ouder. Helaas kan niets ons een lang leven garanderen. Maar de snelheid waarin het verouderingsproces plaatsvindt verschilt van persoon tot persoon. Erfelijke eigenschappen en invloeden van het milieu dragen bij aan die snelheid. Antioxidanten kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat gezonde weefsels en cellen behouden blijven. Antioxidanten is een gemeenschappelijke benaming voor een groep vitaminen en mineralen die bescherming bieden tegen reactieve zuurstofverbindingen, die vrije radicalen worden genoemd. De belangrijkste antioxidanten zijn vitamine A, C, E en selenium. Zij werken samen om ons lichaam goed te beschermen tegen vrije radicalen. Als aanvulling op de voeding kun je daarom deze Antioxidant Versie 2.4 tabletten van Pharma Nord gebruiken om deze stoffen te vangen en zo gezonde cellen en weefsels te beschermen.

  Dosering en gebruik
  1 tablet per dag tijdens de maaltijd in zijn geheel innemen. Dit product is niet geschikt voor kinderen jonger dan 1 jaar.

  Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

  Let op!
  De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. In geval van overdosering, wordt geadviseerd de huisarts te raadplegen. Dit product buiten bereik van kinderen bewaren.

  Ingrediënten
  Vitaminen, mineralen, bakkersgist, microkristallijne cellulose, crosscarmellose-natrium, talk, silliciumdioxide, hypromellose, ijzeroxide, titaandioxide, maiseiwit, magnesiumstearaat.*

  * Zie voor hoeveelheid actieve ingrediënten in ADH de bijsluiter. (Let op: de online bijsluiter is in het engels, ADH=RDA)

  Allergie-informatie
  Ben je allergisch/gevoelig voor één of meerdere van de componenten, wordt geadviseerd voor gebruik contact op te nemen met de huisarts.

  Bewaren
  Beneden 25°C op een droge plaats bewaren. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Na gebruik de verpakking goed sluiten.

  Zwangerschap en borstvoeding
  Wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg dan de huisarts alvorens dit voedingssupplement te gebruiken.

  Distributeur:
  Pharma Nord B.V.
  Editiestraat 9
  1321 NG Almere - Nederland
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking