Pharma Nord 30 dagen afslanktabletten - 120 stuks
 • -15%

  Pharma Nord30 dagen afslanktabletten - 120 stuks

  37.9032.21je bespaart 5.69
  vandaag besteld, morgen in huis

  Pharma Nord 30 dagen afslanktabletten - 120 stuks

  Aanwezig buikvet produceert stoffen die je gezondheid kunnen schaden. Ook kan dit het afvallen blokkeren. Bij vrouwen met een buikmaat van 88 cm of meer is Bio-30 Days de juiste keus. Recente wetenschappelijke inzichten laten zien dat er meer factoren meespelen bij het op peil blijven van het gewicht. Zo spelen ook het goed functioneren van de stofwisseling, de spijsvertering en ook van de immuniteit mee. Bio-30 Days is op basis van deze wetenschappelijke inzichten samengesteld en bevat stoffen die zowel de stofwisseling (Rhodiola, Schisandra), de spijsvertering (Glycyrrhiza, Cynara) als de immuniteit (beta-glucan uit gist) stimuleren en ondersteunen. Het bevordert de stofwisseling, stimuleert de spijsvertering en reinigt (Sylibum, Taraxacum) bovendien. Kortom, een totaal nieuwe manier van afvallen.

  Dosering en gebruik
  2 keer per dag 2 tabletten tijdens de maaltijd met wat water innemen. Je kunt dit product in het algemeen gelijktijdig met andere producten gebruiken. Het is raadzaam om bij twijfel overleg te plegen met de huisarts of apotheker.

  Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

  Let op!
  De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. In geval van overdosering, wordt geadviseerd de huisarts te raadplegen. Dit voedingssupplement buiten bereik van kinderen bewaren.

  Ingrediënten
  Vulstof: microkristallijne cellulose, antiklontermiddelen: tricalcium fosfaat, siliciumdioxide, Beta Glucan 1,3/1,6 extract Saccharomyces cerevisiae, Cynara scolymus L. extract, Glycyrrhiza uralensis Fisch wortelextract (DGL, Deglycyrrhizinated Licorice), Silybum marianum (L.) Geartn zadenextract, Schisandra chinensis Baill extract, Taraxacum officinale wortelextract, Rhodiola Rosea wortelextract, glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, schellak, kleur: titaandioxide, stabilisatoren: magnesiumstearaat, polyethyleenglycol, chroom (III) chloride, kaliumjodide.

  Actieve ingrediënten
  4 tabletten bevatten:
  1200 mg Dtox® kruidenmix
  400 mg Beta Glucan extract uit gist
  150 μg Jodium 100% ADH
  50 μg Chromium 125% ADH

  Allergie-informatie
  Ben je allergisch/gevoelig voor één of meerdere van de componenten, wordt geadviseerd voor gebruik contact op te nemen met de huisarts.

  Bewaren
  Beneden 25°C op een droge plaats bewaren. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Na gebruik de verpakking goed sluiten.

  Zwangerschap en borstvoeding
  Pharma Nord 30 dagen afslanktabletten niet gebruiken tijdens de zwangerschap.

  Distributeur:
  Pharma Nord B.V.
  Editiestraat 9
  1321 NG Almere - Nederland
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking